Pikapolonica v Kranju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 10:26:13)

V Kranju bodo v soboto v Supernovi (Savski otok) odprli trgovino z igračami in otroško opremo Pikapolonica. Se mi zdi prav super, ker tega v Kranju res primanjkuje. Tisti Direndar v Mercatorju je tako nabutan, da je še obrniti ne moreš, pa še cene so kar navite. Upam, da bo konkurnca zdrava in da se ne bodo zmenili za cene, tako kot povsod drugod, v drugih branžah. Jaz grem po motor za Tiborjev rojstni dan. Sem se že zmenila in se že veselim.

Lenny -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 10:32:34)

Evo eno firbčno štajerko :)- Splišni, a ste malemu nabavili tisti frajerski motor?

Anonimen -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 10:38:56)

Ne, ker smo ga šli poskusit in je bil zanič. Ena ogromna gmota plastike s čisto majčkenimi pedalčki, zavijati se je pa dalo za kakih 20 stopinj. Je šel Tibor takoj dol in je rekel, da ni dober. Potem je pa zagledal ta motor, ki mu ga bom sedaj kupila, ker si ga ne more izbiti iz glave. Vsak dan popoldne na "terenu" govori o njem. Je sicer na akumulator, tako da je proti vsem mojim načelom. Ampak, saj veš, iskrice v otroških očeh pa to...

Lenny -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 10:56:21)

:)- :)- :)- Vem, vem. Tudi mene s tistimi modrimi očkami "namiga", da dobi kaj, kar "naš nikoli ne bo imel" :)- :)- :)- Jah, zarečen kruh....
Akumilatorskih zadevščin se trenutno rešujemo z obljubo, da se bo lahko na morju z njimi vozil. Zato pa zdaj pridno hrani pujsa, do bo denar za žetone :)-

Anonimen -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 10:59:06)

Ja, jaz sem pa sebi za izgovor postavila, da to zadevo samo zato kupim, ker ima pač rojstni dan in da bo takrat res vesel. Drugače ga pa tudi slučajno ne bi kupila... Bogve kakšno opravičilo si bom naslednjič izmislila.

Lenny -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 11:04:14)

Nič se ne sekiraj :)- Če bo tebi izgovorov zmanjkalo, bo pa mali nadebudnež kakšnega izumil. Pri nas je že tako :)-
Je zadnjič totalno zmatran sedel na tleh z novim Toy's-ovim katalogom in modroval: "To Jue nima. Bo jajc pinesu!" :)-

Anonimen -> Pikapolonica v Kranju (15.3.2005 11:05:55)

Joooooj, kolk nas znajo..., ha, ha.

Stran: [1]