|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema VICHY
15.3.2005 10:13:19   
mišika
včeraj sem prosila sestro naj mi v lekarni kupi kremo proti strijam od Vichiya pa so jo vprašali če sem več kot 4 mesece noseča.Zakaj pa to? A je s to kremo kaj narobe?Saj berem da jo nekatere zelo hvalite, do sedaj sem se mazala z afroditino a se zelo težko razmaže tako da bi rada probala Vichy. Ja potem mi je ni kupila in me je raje vprašala kaj sedaj. Noseča sem 20 tednov.A mogoče katera ve koliko stane ta krema?
lep pozdravček vsem:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   krema VICHY
15.3.2005 10:18:28   
malika
Kupi raje navadno mandljevo olje, je ceneje učinek pa isti.
za mesece nosečnosti pa so jo najverjetneje vprašali, zaradi trebuha??? Ne vem, nimam izkušenj s to kremo. Tako prvič kot zdaj uporabljam mandljevo olje in niti ene strije :bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krema VICHY
15.3.2005 10:18:45   
Pepa-2
halo!
jaz sem se celo nosečnost mazala s to kremo in je ne bi zamenjala za nič. glede tednov, mesecev, nimam pojma, zakaj te je vprašala. mogoče je menila, da je še ne potrebuješ...? glede cene pa ...se ne spomnin več, nekje med 3. in 4. tisočaki. lp

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krema VICHY
15.3.2005 10:30:17   
lunca77
živjo!

jst se drugi mesec mažem s to kremo in moram rečt, da sem zelo zadovoljna. sem se tudi prej mazala z afroditino, ampak se mi zdi, da je ta boljša, se lepše razmaže. mislim, da so mi mal zbledele celo tiste strije, ki sem jih imela od prej, pojavila se mi pa ni še nobena nova :bravo::bravo::bravo:. sem :nosecka:35t+2d. je pa verjetno večinoma odvisno od kože, čeprav mi je koža popokala že prej ko sem se na hitro malce zredila :ups:. bomo videli kako bo do konca, upam, da ne bo nič drugače.
krema pa stane nekaj čez 4000 sit in jo imaš približno en mesec, če ne pretiravaš z nanosi. jst si mažem enkrat na dan.

lp lunca77

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krema VICHY
15.3.2005 10:34:01   
smrček
Jst sem se najprej mazala z Aventovim oljem, pol z Chicco-tovo, nazadnje pa kar z mandeljnovim oljem, pa nimam nobene strije.
Vem, da sem enkrat vprašala kolk stane Vihijeva krema, pa se mi je zdela draga ko :hudicek: , če gledaš na to da se boš mazala še 20 tednov vsak dan ali celi 2x na dan.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krema VICHY
15.3.2005 10:48:43   
Seven*
Jaz vsekakor nebi uporabljala te kreme. Ze itak imam predsodke pred kozmetiko, ki jo lahko prodajajo samo v lekarni.. Koliko jaz poznam te izdelke, so precej "kemijsko obdelani".

Nastanek strij je pogojen predvsem z genetiko. Kupi raje navadno mandljevo olje. Ce je tvoja koza prozna ze sama po sebi, potem ne bos imela niti ene. Sama se nisem kaj prida mazala, pa nimam niti ene strije.

Skoda denarja, pa se kaksni zivalci bo prizaneseno testiranje. :hudicek:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krema VICHY
15.3.2005 10:50:54   
Zala01
Ojla,
jst ti moram povedat,da se že od začetka nosečnosti vsako jutro namažem s kremo od Vichija,res stane nekaj čez 4000,ma ti povem,da je moja koža še vedno lepa in gladka,no bomo videli kako bo do konca.Se pa ne mažem samo po trebuhu,ampak tudi po prsih,ker so mi zrasle iz B na D velikost:zmeden:.
Pozdravček,janja

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krema VICHY
15.3.2005 10:52:56   
Dari

Jaz zaenkrat uporabljam mešanico lanenega in olivnega olja, ki mi sicer kožo na trebuščhu dela nebeško mehko, ampak me moti, ker imam že vse pižame zapackane, pa ta :hudicek: se sploh ne opere. :grrr:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   krema VICHY
15.3.2005 11:00:52   
teja21
ojla, jaz tudi uporabljam vichy kremo in sem zelo zadovoljna, čeprav je res draga ko:hudicek:, če pomisliš da se boš 9 mesecev mazala in še potem kakšn mesec. čeprav jaz sem imela že pred:nosecka: strije in so mi zdaj zbledele, čeprav sem se zredila. mažem se pa 2krat na dan po bušiju in bokih.
glede 4 mesecih ko si vprašala, fora je samo v tem da tako piše v navodilih, jaz se mažem že 1 mesec pa sem :nosecka: 14 t. a pa si nagnjena k strijam??

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   krema VICHY
15.3.2005 11:10:52   
Anonimen
Jaz pa prisegam na Karitejevo maslo od L'occitana, ki pa definitvno ni bila preizkušena na živalih :bravo:

Je pa res odvisno, ali si nagnjena k strijam ali ne. Pri meni je zaenkrat vse super :bravo:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   krema VICHY
15.3.2005 11:33:48   
mišika
to je moja druga nosečnost. Pri prvi pred 7 leti sem se izključno mazala z afroditino in nisem dobila niti ene strije, so mi pa razpokale malo žilice po bedrih in okrok kolena, ki tudi ne izgledajo preveč fajn, zato bom po vaših nasvetih res najprtej poizkusila mandeljevo olje in šele potem kupila Vichy ki je res preklemano draga.
Ja, Tinka kje si pa kupila Karitejevo maslo, a se res dobi samo v trgovinah L'occitana.
Sončen pozdravček

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   krema VICHY
15.3.2005 11:35:44   
Seven*
Tudi jaz uporabljam kartitejevo maslo za mazanje ustnic, suhih konic las, malega obcasno namazem z njim, pa po nogah se mazem, ker imam suho kozo... Super je. L`occitane :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   krema VICHY
15.3.2005 12:48:43   
saba
jaz se mažem z afroditino, samo ta :hudicek: se tako težko maže.

mandeljevega olja pa ne prenesem. Če se katera spomne kako sem jokala ko me je vse srbelo, no to zaradi mandljevega olja.
vichy se mi vseeno zdi draga. Jaz se po trebuhu in joškicah mažem 2x na dan...tako da bi en kup dnarja porabla za ta vichy.

kaj pa kakšna druga olja za se mazat, ki niso iz mandlja in se lepo razmažejo a sploh obstajajo?:zmeden:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   krema VICHY
15.3.2005 13:43:21   
pika78
Jaz se pa po trebušku in prsih mažem kar s Sanosanovo kremo in je čisto ok... zaenkrat še nobene strije (moram potrkat). Je pa sigurno največ odvisno od kože in ne toliko od kreme.
Po trebuščku me dragi občasno zmasira in namaže tudi z masažnim olivnim oljem od L occitane in je tudi super - čeprav je potem še pižama in rjuha malo mastna (občutek na koži pa krasen, se tudi krasno maže).
Se zdi pa tudi meni tale Vichyjeva krema malo draga.
Lp, Pika 28t

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   krema VICHY
15.3.2005 14:54:25   
Anonimen
mišika,
Božiček mi ga je prinesel :)-

Dobi pa se res samo v njihovih trgovinah. Pa priporočam 100%-ega, ker je res faaaajn :bravo:
Ampak je pa res, da piksna stane 6tisoč :grrr:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   krema VICHY
15.3.2005 18:49:54   
Martina27
ojla

tud jaz sem uporabljala to kremo in sicer od 2 mesecev nosečnosti in vse do konca in z mojim otročkom ali z mano ni nič narobe.Je draga stane 4.089,00 in na koncu rabiš že celo eno na teden,vsaj jaz sem jo.Ti si jo kar kupi,ker je res super in se kar začni mazat.

Lepo nosečnost ti želita

Martina in moj ŽAN TAI

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?