UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SKORPION -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 10:13:12)

Pozdravljne!

Zanima me ali katera pozna bungalove Kanegra v Umagu? Predvsem me zanima, če ste bili tam, kako ste bili zadovoljni..kakšna je plaža, ali je kaj animacije in igral za otroke?:morje:

Hvala!
:)

mateja 26 -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 10:22:31)

Oj.Jaz sicer še nisem bila tam,vendar so mi prijatelji rekli,da je ta kraj zelo primeren za otroke.En del plaže naj bi bil peščena.Pa brez ježev.Bili so pa zelo zadovoljni.Drugače pa tudi mi nameravamo letos tja ,če bo vse po sreči(rok imam 19.7.,upam da se bo izšlo).
Šli bi pa konec avgusta.

Počakajva še na ostala mnenja.

Pa,pa Mateja

baguSka -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 10:42:32)

A mislš kraj Kengra al prou Umag???

mateja 26 -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 10:50:32)

kanegra

baguSka -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 11:43:39)

Ja tkole je..

Za apartmaje nism čist prepričana, vem da so bungalovi in vem da se folk nad njimi ne prtožuje :zmeden: Plaža je taka douga in so tisti drobni kamni.. Majo na voljo tud razne športne rekvizite. Maš tm trgovino pa restavracijo pa disko.. Je pa zravn tud nudo avtokamp, kjer so vsi nagi :zmeden: Men tist ni nč preveč apetitlih. Sam če ne greš tja ne vidš.;) Je pa to zlo mirno naselje in če hočte mau galame MORTE met prevoz.

Tok jst vem, kej več pa..

ninocka -> UMAG - amartmaji KANEGRA!!! (15.3.2005 12:35:37)

mi2 se hodiva že 2 leti kopat v kanegro, voziva se pa iz Lucije...
men je všeč, ker maš in senčno in sončno plažo, cel dan ti en prinaša sveže krafne :), maš tud restavracijo blizu za kakšno kavico ali hrano, trgovina je tut dokaj blizu, teniška igrišča so, nisem pa nč opazila igral za otroke in v bližini je nudistični kamp.
Kokr sem si na hitr ogledala bungalovčke so pa tut kr OK (na zunaj, znotraj ne vem kako zgledajo), zunaj maš balkonček in kamin. Je ful velik tujcev (večinoma nemci in nizozemci). Plaža je pa nekje posuta z unimi belimi kamenčki, nekje so pa skale.
Se mi pa zdi kengra idealna za mlade družine, ker so otroci lahko v senci (pod borovci).

mi gremo letos spet tja ... :bravo:

LP, :rozica:

Stran: [1]