Samoplačniški UZ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

larisa -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 10:11:41)

Punce, zanima me če je katera šla na samoplačniški UZ pred svojim prvim UZ-jem pri svoji G, ker ni mogla čakat seveda...
Torej kam se gre lahko na samoplačniški UZ da si hitro na vrsti??? Sem pa iz LJ!

Hvala vam!:rozica:

teja21 -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 10:36:48)

v mojem kraju si lahko v diagnostičnem centru naročiš na uz in si takoj na vrsti, samo žal je center na bledu. a si res tako neočakana?? kdaj pa imaš prvi pregled? prvič noseča?

larisa -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 10:51:38)

No ja prva :zmeden:, en spontani splav potem pa dolgo dolgo trud za pikico!!! Zato pa je sedaj tako težko čakat!:rozica:

teja21 -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 11:12:59)

kaj pa test za:nosecka: pravi?? želim ti res veliko sreče, drugače ti pa lahko dam tel pa pokliči pa se pozanimaj, kakšen majcen izlet na bled za pikca mislim da ti ne sme bit odveč.
tel.:045 798 000

Grascakinja -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 12:21:28)

Larisa,

mogoče ne želiš tega brat, ampak mogoče malo prevečpričakuješ - pri petih tednih ni veliko za videt, kvečjemu gestacijska vrečka, plodek pa se ponavadi opazi šele pri 7t.
Jaz sem bila v 5t že na pregledu (ker sem morala nujno potrdit nosečnost zaradi enih težav prej), pa nismo videli nič razen vrečke. Nazaj sem šla pri 7t, takrat pa je bil plodek že viden. Tako da naj se ti ne mudi, počakaj vsaj do sedmega ali osmega tedna, takrat bi morda lahko videla že tudi srčka, kako bije.

Če takrat še nimaš pregleda pri svoji ginekologinji, pa bi res rada videla, je baje zelo fajn dr. Mihelič v Črnučah, UZ pa stane okoli 6000 sit.

Lepo nosečnost!!!

larisa -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 12:57:09)

Ja teja test je potrdil:nosecka:.

Pupa hvala, saj sama vem da čas prehitevat ni ravno pametno ampak se mi tako vleče, da je groza. V bistvu sem ravno to rabila slišat, da je bolje da ne grem ker ni nujno da se vidi in potem bi bila šele prestrašena:((. Bom kar počakala do takrat kot je treba!
Hvala vsem:rozica:

dd75 -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 14:11:16)

Jaz sem isto imela ss v novembru in me je tokrat naročila na prvi uz v 5 tednu-včeraj sem ga imela.
Ti lahko tudi jaz potrdim da se vidi samo gestacijska vrečkica, ponovni uz imam pa čez 10 dni-takrat bom začela 7 teden.:bravo::bravo:
Ja, te pa čist razumem kako je težko čakat:duda:

Anonimen -> Samoplačniški UZ (15.3.2005 15:42:46)

Ej, punce, bolš počakat, kakor pa nič vidt pa bit pol toliko bolj nervozna.
Jaz sem pri 9T plačala 17 tisoč pregled + UZ pa po eni uri mučenja nismo vidli ne plodka ne slišali srčka :grrr:
Jaz sem prepričana, da bo vse okej, pa držim pesti zate!
Le pogumno :rozica:

Stran: [1]