D.anna 76 -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (26.9.2008 13:05:31)
|
Pozdrav vsem skupaj na 2. delu. Madonca smo / ste pridne da takole naklofate v 4 mesecih. Kar se NOGAVIČK tiče nekatere res obupno tiščijo, mam pa ene nove od H & M ki so stisnjene tako v gležnju višje pa ne, pa kar fino na nogcah ostanejo. Itak da vsaketoliko časa malce popravimo, ampak dol jih še ni uspel zbrcati. Drugače smo pa žabice prejšnji dan kupili. Za enkrat mu jih še ne dajem gor, saj je še vedno v globokem vozičku, kjer je pa hljub hladnemu vremenu še prijetno toplo. SPANJE - Naš Mak spovprečno ponoči v enem kosu spi od 7-9 ur. Nisem pa še ugotovila od česa je to odvisno, zdi se mi pa da če je bolj toplo spi dlje, kot če je malce hladneje. Tako imam v stanovanju tam nekje med 22 in 23 stopinjami, pa mislim da mu te temperature najbolj ustrezajo. Meni pa tudi. Podnevi spi pa ponavadi dopoldan kako urco do urco in pol, popoldan pa redko zaspi za kake pol urce do urco. Ponavadi pa zaspi v vozičku, ko smo na sprehodu. SPREHAJAMO se ponavadi, če ne pad dež kar veliko. V bistvu niti ne gledam toliko kolikokrat na dan smo zunaj in za koliko časa. Midva se bolj orjentirava po vremenu in potrebah. Če je lepo vreme smo veliko zunaj, če pa je bolj slabo potem pa če je treba it v trgovino, gremo v trgovino pa do sadjarja pa nič več, če pada dež pa še to ne. FOTKE imam trenutno sortirane tako tematsko oz. po mesecih le na računalniku. Za enkrat imam razvitih le ene par od prvega dne oz iz porodne. Ostale bom urejala in razvijala v zimskih mesecih ko ne bo toliko možnosti za sprehode in bo za to več časa. Naš Maks pridno spančka tako da grem sedaj še jaz nekaj malega pojest pol pa ven, če bo vreme ok.
|
|
|
|