Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:23:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
AS oujeeaaaaaaaa To je pa za stran, ne? RMRM- . Jaz sem pa danes pijano nesvesto spekla, ampak namesto ruma sem dala samo aromo-ker itak jaz največ peciva pojem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kaj je zdej..jst bi se še mal
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija AS oujeeaaaaaaaa To je pa za stran, ne? RMRM- . Jaz sem pa danes pijano nesvesto spekla, ampak namesto ruma sem dala samo aromo-ker itak jaz največ peciva pojem AS še enkrat oujeeeeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:08
|
|
|
|
l.daisy
|
to mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AS
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija AS oujeeaaaaaaaa To je pa za stran, ne? RMRM- . Jaz sem pa danes pijano nesvesto spekla, ampak namesto ruma sem dala samo aromo-ker itak jaz največ peciva pojem as oujeaaaa še enkrat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:19
|
|
|
|
Kaja08
|
uuuuu AS, dons si pa v zagonu za obračanje strani oooouuuujjjjeeeeeeaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* si ne upam it umit zob, ker bom padla ven in vas ne bom več ulovila damn, julijke so na 31 a je to problem glede na današnji tempo??? eh kje, še ene 10 min in bo, potem grem pa jaz spat za 2 urci Kaj bi dala za eno, samo eno noč spanja... ja jst bi tud spala...kje so tisti cajti..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja kaj je zdej..jst bi se še mal pipi?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:31
|
|
|
|
anaj22
|
jest vas sploh ne dohitevam, pa v keri prestavi pa mate
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
AS še enkrat oujeeeeaaaaaaaaaaaaaa Pa saj ne morem verjeti, še za sprot ne utegnem brat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:47
|
|
|
|
RMRM
|
ste pa res ekspresne, jaz vam sploh ne sledim. Sem se vmes še z mojim mal po MSN pogovarjala, pa sem takoj par strani zadaj , pol pa končno pridem skoz, nekaj hočem pokomentirat, pa spet dve nove strani,
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nam res danes gre a gremo do 3.dela
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaja08
|
ej, mojca, si spekla tašči torto
|
|
|
|
|
|
l.daisy
|
ok, pol jaz pa kaja ne bova povedali, da bova spali
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny - a to so princeske? Sam da so vodoravne namest navpične? Moj dela take mejhne princeske, da lahko daš celo v usta, njami
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja kaj je zdej..jst bi se še mal pipi?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 jest vas sploh ne dohitevam, pa v keri prestavi pa mate sedmi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:25:49
|
|
|
|
RMRM
|
vidim da nisem edina, sem se skoz že mal zasekirala, da sem tko počasna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja kaj je zdej..jst bi se še mal pipi? ja od smeha bom mogla kmal it ...tko se že dolg nisem presmejala...moj me pa tko gleda ...si misl baba zmešana
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jest vas sploh ne dohitevam, pa v keri prestavi pa mate _____________________________ Ti, jaz sem dala v šesto, ampak ni prava. S šesto NE dohajam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:09
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ok, pol jaz pa kaja ne bova povedali, da bova spali pa sem že hotla kej rečt, pa sm bla raj tih
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ninny - a to so princeske? Sam da so vodoravne namest navpične? Moj dela take mejhne princeske, da lahko daš celo v usta, njami ja testo je isto
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ok, pol jaz pa kaja ne bova povedali, da bova spali Da se ne bo obrnilo - me bomo spale, vidve pa 515x vstale
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:40
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ej, nocoj se vam je pa res spet odprl....Čist divje ste! Do zdejle sem porabla, da sem vse za nazaj prebrala...pa mojmu sem skoz zravn komentirala, da nocoj ste pa čist znorele in je reku, da kok se mi da tole vsak dan, pa sem rekla, da to pa on ne bo razumel. Ampak jaz res ful uživam, ker se že od nosečnosti naprej pogovarjamo. Mi je sestrična ta vikend povedala, da je noseča in moj prvi nasvet je bil, uganite kak: Si se že registrirala na Ringaraja, ker brez tega pa ne boš mogla!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 22:26:43
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 jest vas sploh ne dohitevam, pa v keri prestavi pa mate sedmi jest pa v treti pa nikamor negre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......