Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:50:52
Anonimen
Aja, še to sm hotla povedat, da midva sva šla dans ven, sem ga dala v ruzak pa sva šla mal na zrak - je bil že čist nesrečen, k je moral biti dva dni notr
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:55:20
Kaja08
l.daisy, ponavljam včerajšnjo izjavo: CARICA SI!! Sem mojmu že rekla, naj segreje glasilke in zalaufa možgane, da se bo vse naučil in pel....sam k nima posluha
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:56:18
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
l.daisy, ponavljam včerajšnjo izjavo: CARICA SI!! Sem mojmu že rekla, naj segreje glasilke in zalaufa možgane, da se bo vse naučil in pel....sam k nima posluha
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:06:17
l.daisy
lahko noč, saša....
v glavnem... moj je šel spat... če ne bo reagiral še na jutrišnji datum, potem boste v soboto kaj brale v novicah imava danes (ali pa jutri, se ves ta čas nisva uspela zmenit) 10. obletnico.... in sem se cel dan grizla v jezik, da mu nisem nič omenila... da vidim, če se bo spomnil... ker datumi so mu... uffffff, muka...
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:08:41
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
lahko noč, saša....
v glavnem... moj je šel spat... če ne bo reagiral še na jutrišnji datum, potem boste v soboto kaj brale v novicah imava danes (ali pa jutri, se ves ta čas nisva uspela zmenit) 10. obletnico.... in sem se cel dan grizla v jezik, da mu nisem nič omenila... da vidim, če se bo spomnil... ker datumi so mu... uffffff, muka...
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:13:11
l.daisy
kaja, nekaj na netu, nekaj mi jih je mami prinesla iz vrtca za presnet... to je zaenkrat to... upam, da še kaj dobim in če/ko, bom seveda delila z vami...
aja.... ful pravljic imam še... samo ne vem, kdaj jih bom lahko spravla gor, ker so veliki fajli in bi mogla skoraj vsakega posebej (server podpira fajle do 100 MB, zato so tudi pesmice v več delih)....
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:20:28
Kaja08
ena tema za jutri, ker sem že ful zmatrana in grem spat, ampak do jutr bi pa zih pozabila, kaj sem hotla vprašat....no torej: a je še kateri ful težko pustit otroka v varstvo npr. mami ali pa tašči? Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka...
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:22:04
Anonimen
Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka...
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:24:57
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka...
Enako - zato naš še ni bil v varstvu pri tašči
ja midva sva ga do zdej dvakrat, ko sva šla na pico, pa sva zelo hit nazaj pršla...na srečo je obakrat spal
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:29:29
Anonimen
Jaz ga pa kr ne morm pr tašči pustit - mogoč zato, k vedno, kadar ga vidi, ga stresa, da ja eneparkrat bruhne - bi ga morala ful nafotrat, da ne bi vsega zbruhal
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:31:41
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Jaz ga pa kr ne morm pr tašči pustit - mogoč zato, k vedno, kadar ga vidi, ga stresa, da ja eneparkrat bruhne - bi ga morala ful nafotrat, da ne bi vsega zbruhal
ja pri naši tudi skor vedno bruhne, ker ga tko čudn čez želodec drži
ja nč, pesmice so varno naložene na računalniku (l.daisy, še enkrat hvala), tko da grem zdej pa res spat. lahko noč bejbe