Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to sm hotla povedat, da midva sva šla dans ven, sem ga dala v ruzak pa sva šla mal na zrak - je bil že čist nesrečen, k je moral biti dva dni notr
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Tole je pa moj drugi otrok, punčka. luštna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:51:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Tole je pa moj drugi otrok, punčka. ....mičkn bolj je kosmata punčka ,drugač,pa prou fejst zgleda
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:54:06
|
|
|
|
lunca14
|
zdej grem pa res spat,ker drugače me bo še katera na
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:55:20
|
|
|
|
Kaja08
|
l.daisy, ponavljam včerajšnjo izjavo: CARICA SI!! Sem mojmu že rekla, naj segreje glasilke in zalaufa možgane, da se bo vse naučil in pel....sam k nima posluha
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:55:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Hvala za pohvale!!! To bi se moj kar topil zraven, ker je ful ponosen nanjo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 l.daisy, ponavljam včerajšnjo izjavo: CARICA SI!! Sem mojmu že rekla, naj segreje glasilke in zalaufa možgane, da se bo vse naučil in pel....sam k nima posluha
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 21:59:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ok, punce, počas vas jaz tud zapuščam... Pridne bodte in veselo čvekajte še naprej!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej grem pa res spat,ker drugače me bo še katera na Zakaj pa bi te - mamo kak razlog No, pa lahko nočko tevi in vsem, ki se odpravljate spat. Jaz še vlečem dol pesmice - hvala I.Daisy
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:06:17
|
|
|
|
l.daisy
|
lahko noč, saša.... v glavnem... moj je šel spat... če ne bo reagiral še na jutrišnji datum, potem boste v soboto kaj brale v novicah imava danes (ali pa jutri, se ves ta čas nisva uspela zmenit) 10. obletnico.... in sem se cel dan grizla v jezik, da mu nisem nič omenila... da vidim, če se bo spomnil... ker datumi so mu... uffffff, muka...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:07:50
|
|
|
|
Kaja08
|
jst tud še dol vlečem pesmice...kje si jih pa tolk dobila, l.daisy
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy - moj bi po moje tud pozabil, če ne bi bil datum tak - mava namreč za valentinovo obletnico
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:08:41
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy lahko noč, saša.... v glavnem... moj je šel spat... če ne bo reagiral še na jutrišnji datum, potem boste v soboto kaj brale v novicah imava danes (ali pa jutri, se ves ta čas nisva uspela zmenit) 10. obletnico.... in sem se cel dan grizla v jezik, da mu nisem nič omenila... da vidim, če se bo spomnil... ker datumi so mu... uffffff, muka... No, sporoč nam, če se je kaj spomnil.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:13:11
|
|
|
|
l.daisy
|
kaja, nekaj na netu, nekaj mi jih je mami prinesla iz vrtca za presnet... to je zaenkrat to... upam, da še kaj dobim in če/ko, bom seveda delila z vami... aja.... ful pravljic imam še... samo ne vem, kdaj jih bom lahko spravla gor, ker so veliki fajli in bi mogla skoraj vsakega posebej (server podpira fajle do 100 MB, zato so tudi pesmice v več delih)....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:20:28
|
|
|
|
Kaja08
|
ena tema za jutri, ker sem že ful zmatrana in grem spat, ampak do jutr bi pa zih pozabila, kaj sem hotla vprašat....no torej: a je še kateri ful težko pustit otroka v varstvo npr. mami ali pa tašči? Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy - ko se bom naučila vse tele pesmice, bom pripravljena na še kakšne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka... Enako - zato naš še ni bil v varstvu pri tašči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:24:57
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Men je ful....pa če ga pustim mojim, pol še nekak gre, ampak pri tašči in tastu mi ga je pa ffuuuuulll težko pustit in skoz sam razmišljam, če je v redu, al se joka... Enako - zato naš še ni bil v varstvu pri tašči ja midva sva ga do zdej dvakrat, ko sva šla na pico, pa sva zelo hit nazaj pršla...na srečo je obakrat spal
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:28:02
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz ju pustim samo pri mami... pa še takrat imam slabo vest.... ampak včasih ne gre drugače...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga pa kr ne morm pr tašči pustit - mogoč zato, k vedno, kadar ga vidi, ga stresa, da ja eneparkrat bruhne - bi ga morala ful nafotrat, da ne bi vsega zbruhal
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:30:33
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz tudi ne... danes je Ažbe celo jokal, ko ga je vzela v naročje .... sem ga komaj pomirila...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:31:41
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz ga pa kr ne morm pr tašči pustit - mogoč zato, k vedno, kadar ga vidi, ga stresa, da ja eneparkrat bruhne - bi ga morala ful nafotrat, da ne bi vsega zbruhal ja pri naši tudi skor vedno bruhne, ker ga tko čudn čez želodec drži ja nč, pesmice so varno naložene na računalniku (l.daisy, še enkrat hvala), tko da grem zdej pa res spat. lahko noč bejbe
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej jst bom tud šla počasi, sam še dva fila naložim. Kaja - lahko noč.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:34:05
|
|
|
|
l.daisy
|
lahko noč, kaja...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 25.9.2008 22:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy - midve pa štartava na 3.del, ne ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?