Anonimen -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (23.10.2008 10:56:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje... Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko). Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic. Naš se je od začetka tud ful pačil, zdej mu je pa ful dobr. Najrajši ima zjutraj riževo kašico od Milupe, pa jabolko in banano skupaj zmešano-pri prvih dveh žlicah se mal strese, pol pa kr ne more nehat. Računaj da se morajo otročki navadit na okuse in na žlico tko da ponavadi mal traja. Sej,ce bi se samo pacla,bi se razumela,samo moja se dobesedno davi,se prav bojim,da se ji ne bi kje zataknilo,tako da bom res kar se malo pocakala.
|
|
|
|