Tina 28 -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (13.10.2008 23:04:24)
|
Evo mene z aerobike...sam mal komentiram Gosta hrana...jaz stvari, ki jih bom uvajala ne bom po naše kuhala in tudi ne belila z maslom in na začetku tudi ne soli dajala...saj potem ne uvajaš ene stvari ampak tri. Jaz sem prvi mesec, ko sem uvajala okuse, Nejcu samo s svojim mlekcem zabelila, da je bla lepa kašica. Recimo, ravno korenčkovega sokca ne...ampak špinačko pa samo z mlekcem. Potem sem naprimer kuhala bučko jo spasirala in dodala mal mlekca...potem še krompir in mal mlekca...in nato že kakšen miks zeljenjava...riž, krompir in mlekec. Potem sem v te kombinacije dodajala nove stvari in kakšno zrnce soli.....se je lepo obneslo. Tiste, ki mate AM...naredte s tem, če pa dojite, pa sam mal stisnite. Uvajanje pomeni ne takoj več okusov ampak en sam! Naklon v vozičkU Jaz ji tud včasih dvignem....kadar se igra celo več (mogoče še celo 70 stopinj) ampak pri tem pazim, da ji pod ritko (noge)zvijem dekico in je lepo v položaju lunce...in je kot bi bla v ležalniku...men je logično, da je tko boljš pa še ne zleze nikamor. Zobki... Mi bi tud, ker smo božčki že! Drgač mam pa jutri zobarja in sem si zdaj prvič stisnila mleko, da bo jutri mela za kosilo, ko me ne bo (grem bolj daleč in seveda ravno tak cajt, daa nikakor ne bo zneslo)...sem si stisnila 100ml po 2-3 urah, ko sem jo zadnjič podojila. Jutri pa še mal preden grem. Saj je moje mleko lahko ene 12 ur v hladilniku al kako že?
|
|
|
|