|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bosch sušilni stroj - programi?
25.9.2008 17:22:40   
smeja2
A mi lahko kera ki ima boschov sušilni stroj mal pomaga s temi programi.
Smo prvič kupil zdej sušilni stroj in se ne najdem glih.....sploh tale navodila so tko zanič in programi sploh niso razloženi (vsaj na meni razumljiv način)
Katere programe največ uporabljate in kolk preila daste notr?
Tista razpredelnica v navodilih za izbor programov je kar neki.
Jaz sm zdej dala za dojenčka stvari sušit na program bombaž - in na uno ikono likalnik pa je blo še vse vlažno. Pol sm dala pa na ikono omara?? pa je blo skor suho
A dam lahko na omara+ ?? ker v razpredelnici piše, da je to samo za spodnje perilo, nogavice, brisače in postelnino??
V glavnem kar neki user posted image user posted image
V čem je sploh razlika med temi programi? A to je tud temperatura sušenja drugačna?
Hvala za pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bosch sušilni stroj - programi?
25.9.2008 19:29:07   
Anonimen
ojla,mi mamo boscha,zdaj že skor eno leto.ponavadi barvno sušimo na šranktroken mix,če dam več kot tri kg perila,kar je vedno,ker mamo 6kg stroj,user posted image  potem še enkrat dam na ta mix pa suši eno 5-7 minut še,pa je suho,ker prvič je pri taki količini bombaž debelejši vedno vlažen.al pa dam samo stvari malo čez stole pa je,itak samo par stvari ostane vlažnih.belo perilo,pa brisače ,pa sušimo na šranktroken plus pa je suho vedno.edino od tamalih štramplov,pa kakih oblačil z nalepkami pa to ne dajem not,ker al se skrči,al se zlepi pa kaj takega.tut take stvari kakšne srajce pa hlače ko niso za v sušilcasem eksperimentirala,pa se jim na mixu ni nič zgodilo.sej ga boš prej ko slej zgruntala,pa srečno!

(odgovor članu smeja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 20:20:28   
Naja30
Tiste razpredelnice nisem nikoli upoštevala. user posted image
Če sem imela namen zlikat cunje, sem dala na likalnik. Fora likalnika je ravno v tem, da ti posuši tako, da je še rahlo vlažno, ker se potem lažje zlika.
Največkrat pa ne likam, če sušim v sušilcu in dam vedno na omara+, zložim ven čisto suho perilo in ga zložim in dam v omaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 1:18:59   
_Luna_
Se strinjam, ta navodila skoraj nič ne koristijo. Niti to ne piše, na kakšni temperaturi, na katerem programu suši. Mogoče to katera ve? Saj pri pranju tudi ni vseeno, al pereš na 40, 60 al 90. Bele dam jaz na program za bombaž na najbolj suho (sonček, pa na znižano temperaturo). Barvno pa na p. za sintetiko (isto najbolj suho in znižano temp.), kjer na koncu še ni čist suho. Če mam kaj rizičnega, dam pol ven, na stojalo, drugač pa še na 20 minutnega časovnega.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 12:56:36   
asso
Jaz vedno uporabljam program za bombaž in omara. Likalnik nikoli, ker je preveč vlažno tudi, če likam. Skoraj vedno (razen za brisače in posteljnino), dam še "piumo" za občutljivejše perilo, da suši na nižji temperaturi in vedno sproti vklopim likalnik, da mi na koncu sušenja še obrača. Druge programe pa ne uporabljam, ker imam vedno mešano sintetiko in bombaž, in če dam na sintetiko mi ne posuši prav tako, da...

Noter pa dam vse živo... tudi tisto, ki piše na etiketi, da ni za sušilc...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu _Luna_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!