Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bosch sušilni stroj - programi? 25.9.2008 19:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla,mi mamo boscha,zdaj že skor eno leto.ponavadi barvno sušimo na šranktroken mix,če dam več kot tri kg perila,kar je vedno,ker mamo 6kg stroj, potem še enkrat dam na ta mix pa suši eno 5-7 minut še,pa je suho,ker prvič je pri taki količini bombaž debelejši vedno vlažen.al pa dam samo stvari malo čez stole pa je,itak samo par stvari ostane vlažnih.belo perilo,pa brisače ,pa sušimo na šranktroken plus pa je suho vedno.edino od tamalih štramplov,pa kakih oblačil z nalepkami pa to ne dajem not,ker al se skrči,al se zlepi pa kaj takega.tut take stvari kakšne srajce pa hlače ko niso za v sušilcasem eksperimentirala,pa se jim na mixu ni nič zgodilo.sej ga boš prej ko slej zgruntala,pa srečno!
|
|
|
|
RE: bosch sušilni stroj - programi? 25.9.2008 20:20:28
|
|
|
|
Naja30
|
Tiste razpredelnice nisem nikoli upoštevala. Če sem imela namen zlikat cunje, sem dala na likalnik. Fora likalnika je ravno v tem, da ti posuši tako, da je še rahlo vlažno, ker se potem lažje zlika. Največkrat pa ne likam, če sušim v sušilcu in dam vedno na omara+, zložim ven čisto suho perilo in ga zložim in dam v omaro.
|
|
|
|
RE: bosch sušilni stroj - programi? 26.9.2008 1:18:59
|
|
|
|
_Luna_
|
Se strinjam, ta navodila skoraj nič ne koristijo. Niti to ne piše, na kakšni temperaturi, na katerem programu suši. Mogoče to katera ve? Saj pri pranju tudi ni vseeno, al pereš na 40, 60 al 90. Bele dam jaz na program za bombaž na najbolj suho (sonček, pa na znižano temperaturo). Barvno pa na p. za sintetiko (isto najbolj suho in znižano temp.), kjer na koncu še ni čist suho. Če mam kaj rizičnega, dam pol ven, na stojalo, drugač pa še na 20 minutnega časovnega.
|
|
|
|
RE: bosch sušilni stroj - programi? 26.9.2008 12:56:36
|
|
|
|
asso
|
Jaz vedno uporabljam program za bombaž in omara. Likalnik nikoli, ker je preveč vlažno tudi, če likam. Skoraj vedno (razen za brisače in posteljnino), dam še "piumo" za občutljivejše perilo, da suši na nižji temperaturi in vedno sproti vklopim likalnik, da mi na koncu sušenja še obrača. Druge programe pa ne uporabljam, ker imam vedno mešano sintetiko in bombaž, in če dam na sintetiko mi ne posuši prav tako, da... Noter pa dam vse živo... tudi tisto, ki piše na etiketi, da ni za sušilc...
|
| Stran: [1] |
LubeničkaTristan ali Arian?Tristan (
64%)
Arian (
36%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!