Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 8:21:23
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Ti ga zapusti pa te ne bo rabil prevarat. Kaj te možnosti pa ni jaz sem ga teoretično že pustila, ampak ta tip teorije ne šteka. mu moram v praksi pokazat....a nimam več idej se pa spomnim, ko sva se enkrat pogovarjala, da bi on odšel od mene le, če se zaljubi v drugo torej spreminjam začetno vprašanje. pomagajte mi, da najdem tipu neko žensko hjooo kak to patetično zveni
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 8:22:05
|
|
|
|
jernejav
|
Ja pa menjaj klučavnico, pa ne bo mogel nazaj......
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 8:22:17
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pošlji ga k meni, ti zagarantiram, da te niti pogledal več ne bo ok....in ti si?
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 8:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislm če bi zaprla pa zaklenila vrata pač nebi mogu nazaj pridt a ne. Sam sej pravim.....če bi mela jajca, magari na oko. Sam ti v bistvu uživaš v vsem tem.
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 8:23:19
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica No kot so punce rekle kufre pred vrata pa naj gre, se mi pa po napisanem zdi da si te ne zasluži. Upam da najde punco, ki mu bo ljubezen vračala. se strinjam, ampak očitno se pa on ne strinja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 9:14:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:17:38
|
|
|
|
Mišni
|
A ni bila zadnjič ena tema na spolnosti, da bi ena rada enega samo za seks? Malo poišči, pa se zmenita.
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:18:32
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pošlji ga k meni, ti zagarantiram, da te niti pogledal več ne bo ok....in ti si? Aha, sta se že našli, ampak ... potem pa vse tiho je bilo ...
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:18:48
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: puncica No kot so punce rekle kufre pred vrata pa naj gre, se mi pa po napisanem zdi da si te ne zasluži. Upam da najde punco, ki mu bo ljubezen vračala. se strinjam, ampak očitno se pa on ne strinja
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:23:14
|
|
|
|
m.g.k.
|
A kufre praviš si me že spakirala pa ni šel??? Glej, kufre pred vrata, menjat klučavnico, zamenjat telefonsko številko in se ga na veliko izogibat. Imaš pa še eno možnost. Pokliči njegovo mamo ali očeta, reci, da sta se razšla, jim dostavi njegove kufre na dom in pejt, pa vseeno menjaj ključavnico. Če mu pa potem starša ne bosta rekla da je idiot ker bi šel rad nazaj, poj mu pa ni pomoči. Pa ne mi rečt da tega ne moreš narest...zakaj ne, itak ga baje sovražiš, starši bojo pa itak tud zvedel če se bo preselil. Naj gre k njim. Al pa h bratu/sestri če ima koga... Variant nešteto. Samo odločna nisi.
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:50:35
|
|
|
|
amaya
|
me malo na mehikance spominja Mogoče pa dobiš v limonadah kako idejo
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 9:54:13
|
|
|
|
mala maja
|
pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:18:17
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: m.g.k. Pokliči njegovo mamo ali očeta, reci, da sta se razšla, jim dostavi njegove kufre na dom in pejt, pa vseeno menjaj ključavnico. umrla sta v nesreči pred 9-imi leti, nima drugih sorodnikov
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:19:23
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka stanovanje je moje. varianta je edino, da stanovanje prodam in se preselim. ampak zakaj pri . če sem si ga zdaj porihtala in opremila v nulo. zdaj pa naj grem
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:20:28
|
|
|
|
Volga
|
ti tako nakladaš, da kar smrdi.
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka stanovanje je moje. varianta je edino, da stanovanje prodam in se preselim. ampak zakaj pri . če sem si ga zdaj porihtala in opremila v nulo. zdaj pa naj grem Ma daj....zresni se Drama quen......brez jajc
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:22:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Zakaj ga pa tako sovražiš?
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:32:55
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Zakaj ga pa tako sovražiš? nehala sem ga ljubiti on to ne razume, noče da greva narazen in nato se v določenem trenutku, ko je stanje nevzdržno spremeni vse skupaj v sovraštvo
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:33:19
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ti tako nakladaš, da kar smrdi. daj si tampon v nos, pa ne boš vohala
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:34:13
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka stanovanje je moje. varianta je edino, da stanovanje prodam in se preselim. ampak zakaj pri . če sem si ga zdaj porihtala in opremila v nulo. zdaj pa naj grem Ma daj....zresni se Drama quen......brez jajc verjetno res nimam jajc, mam jajčnike....ampak raje sem drama queen kot pa dragon queen
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka stanovanje je moje. varianta je edino, da stanovanje prodam in se preselim. ampak zakaj pri . če sem si ga zdaj porihtala in opremila v nulo. zdaj pa naj grem Ma daj....zresni se Drama quen......brez jajc verjetno res nimam jajc, mam jajčnike....ampak raje sem drama queen kot pa dragon queen Ti še kaj drugega tud nimaš
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:39:16
|
|
|
|
sonček85
|
daj pa oglas v časopis ,da išče punco in njegovo številko. ja enostavno mu povej da ga nimaš več rada in da ima 3 dni časa da se preseli čene ga bojo kufri čakal pred zaklenjenimi vrati. jst si ne predstavljam ,da bi mojga dragega pustila ali on mene ,saj je močna vez zelo pomemebna
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:41:07
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: s5rada IZVIRNO SPOROČILO: mala maja pa splokej ti kufre in pejd, če on nešteka stanovanje je moje. varianta je edino, da stanovanje prodam in se preselim. ampak zakaj pri . če sem si ga zdaj porihtala in opremila v nulo. zdaj pa naj grem Ma daj....zresni se Drama quen......brez jajc verjetno res nimam jajc, mam jajčnike....ampak raje sem drama queen kot pa dragon queen Ti še kaj drugega tud nimaš ma ne ga sračkat .....mam mam, pa če je to takoj vakuum hehe
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:42:36
|
|
|
|
s5rada
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja enostavno mu povej da ga nimaš več rada in da ima 3 dni časa da se preseli čene ga bojo kufri čakal pred zaklenjenimi vrati. jutri gre nekam službeno na seminar, jaz bom pa dala v tem dnevu ključavnico zamenjat, kufre mu bom pa v bližnji hotel poslala, mu tam najamem sobo za 2 noči, pa da vidimo
|
|
|
|
RE: rada bi da me partner prevara 26.9.2008 10:44:37
|
|
|
|
lemavrica
|
Spet en/ena ki imačist preveč časa in nabija pravljice po forumu.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?