|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj otroci nehajo popoldan spati?
25.9.2008 13:34:04   
skokica01
Naša je stara 2. leti in včasih se mi zdi, da je popoldanski spanec odveč, ker potem zvečer zelooo težko zaspi. Včasih se borimo tudi do 22h ali 22.30h.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj otroci nehajo popoldan spati?
25.9.2008 13:36:02   
natasaom
naša je ravno zarad tega tud pri 2h letih nehala s popoldanskim spanjem..sedaj pa lepo že ob 8h spi ko bubica

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 13:37:56   
Splet.Ka
Naša punčka je stara dobri dve leti in poleti, ko smo bili na morju, popoldan ni spala. Vstajali smo bolj pozno zjutraj, v postelji je bila že pred 20. uro in očitno ji je bil nočni spanec dovolj.

Ko smo pa prišli domov in se vrnili na vstajanje ob šestih zjutraj, pa spet spi od 1 do 2 uri okoli 12ih ali enih.

V vrtcu je v skupini od 2 do 4 let in še vsi hodijo počivat.

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 13:39:50   
viv_
Odvisno od otroka do otroka.

Tamala pri skoraj 2 letih še vedno rabi popoldansko spanje, ta veliko pa pri skoraj 5 letih tudi še vsake toliko zvije.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 13:41:11   
Anonimen
pri nas je pri 2 nehala popoldne spat, je pa hodila zvečer toliko prej, tam okoli 20ih

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 13:51:01   
oka
Naša štiriletnica še vedno vsak dan odspi svojo rundo popoldanskega spanca. V vrtcu je to dobre pol ure včasih celo uro, doma pa tudi po dve uri. Brez tega spanca ji lahko samo uidem, tako tečna je, če ne dobi svoje doze počitkauser posted image

< Sporočilo je popravil oka -- 25.9.2008 13:52:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2008 13:55:45   
gumbek
Mi smo stari 6 let in še vedno spimo po kosilu samo čez vikend med tednom sta v šoli in gresta zvečer spat ob 19uri.

Firbec sem!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2008 13:57:05   
glen
pri 3 letih

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2008 13:57:40   
Anonimen
moja 4 leta stara še spi in v vrtcu in doma!

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2008 14:03:45   
aluš
Naša dva sta oba spala do dopolnjenega četrtega leta starosti. Ampak starejša ko sta bila, kasneje sta šla potem zvečer spat (21:00_21.30). Brez spanja popoldan pa ni šlo, ker je bil potem popoldan obup od tečnobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2008 14:18:44   
diva 4
Hči je nehala pri treh letih, ker večina v vrtcu ni spala in so se lahko v garderobi igrali tudi ona ni hotela spat, pa še prezgodaj ji je bilo.Pri nas namreč imajo počitek od 11.00 - 13.00 ko je kosilo.Ko pa sma prišle domov 14.30 pa je bilo že pozno za spat, saj potem ni zvečer mogla zaspat.Jo pa še včasih zmanjka tudi popoldan.Sin pa je zdaj star 3 leta pa še vedno spi.Med vikendom celo 3ure, ker ga nihče ne moti.Zvečer pa ni težav, v postelji sta po risanki in ob 19.30 ponavadi že spita.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2008 15:09:50   
Nika v službi
Naša je pravkar dopolnila 3 leta in popoldanski spanec še kako potrebuje. V vrtcu je v skupini otrok od 3. - 4. leta in tudi vsi spijo, eni manj, eni več.

Popoldne spi v povprečju od 1,5 ure, včasih samo eno, včasih tudi več kot 2 uri.

Zvečer gre spat okoli 20:30 in praktično vsak dan zvečer reče, da je tako utrujena.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2008 16:10:20   
mayci
Naš je star 3 leta in 2 meseca, pa še obvezno hodi spat, sicer zelooo težko zdrži do večera. No, se kakšen dan zgodi, da ne gre spat, ker imamo kakšne posebne opravke, ampak takrat je pa precej siten in utrujen. Spi od 1.5-3 ure na dan. Zvečer je v postelji ob 8.00-8.30.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2008 17:55:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

moja 4 leta stara še spi in v vrtcu in doma!

Blagor ti, da spi tudi doma.
No moja štiriletnica v vrtcu tudi še spi, doma ob vikendih pa čisto odvisno -pri babici pogosto rada spi tudi po več ur, jaz je ne forsiram; najraje zaspi in spi v avtu, ko kam gremo. Torej spanec še rabi, ampak je ne silim.

Zvečer mora spat nekje do 21.ure, poskušam jo nekako po osmi; zjutraj pa recimo vstane do 7.ure.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2008 18:14:31   
lenika
Če naš 2,5 letnik ne bi popoldne spal, bi se nam od njegove tečnobe vsem zmešalo. Očitno je odvisno od vsakega posameznika.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2008 19:57:32   
Nončika
Naša 3letnica je še kako potrebna popoldanskega spanca, drugače je obup. spi pa tako doma kot v vrtcu. 1-2 uri.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2008 20:26:42   
Anonimen
ta večjo smo nehali dajat spat podnevi pri njenih 1,5 let. ker drugače je bila žurka tam do 23 ure. zjutraj pa ob 6 vstat. sicer je bila potem kriza popoldan tam nekje okoli 17 ure. ampak se je dalo pregurat, smo jo zamotili in ko je kriza minila je BP zdražala do večera. potem pa po 19 uri rihtat za spat.
ta mala pa je sedaj stara 1,5 leta in še vedno hodi podnevi spat - v vrtcu sicer ne vem koliko spi. doma pa čez vikend od 1,5 ure pa do 3 - kakor kdaj. potem pa je zvečer tudi že po 20 uri v postelji.
tako da je res odvisno od otroka do otroka....

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2008 7:48:24   
puncica
Naša je stara 4 leta in že ene 2 leti ko je doma ne spi, v vrtcu redno spi.
Tamali je star 2 leti in še normalno spi popoldne tako doma kot v vrtcu, ker sam ve da se potem boljše počuti in tud ni problema za zaspat.

Ja zvečer oba lepo zaspita okol osmih, brez problemov.

< Sporočilo je popravil puncica -- 26.9.2008 7:49:20 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2008 20:59:58   
aezzy
Moja je stara dve leti in 1 mesec in ne spi opoldne že skoraj 5 mesecev. Gre spati ob 20h in se zbudi 15 do 7h zjutraj.
Pedlagam, da gre podnevi samo počivat, boste videli kaj bo. Će bo po 14 dneh razdrazljiva ali tecna ikn zaspana, ocitno spanec se rabi in bo treba nazaj spati cez dan.
Če bo ok, pa naj neha.
To je TO.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.11.2008 23:04:59   
luli5
moj prvi je star 12 let in hod vsak vikend od 1 do 3 spat med šolo tud ga pridm prej iskat mlajši pa je še v vrtcu in tm spi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2008 8:25:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Če naš 2,5 letnik ne bi popoldne spal, bi se nam od njegove tečnobe vsem zmešalo. Očitno je odvisno od vsakega posameznika.

user posted image  tole sem pisala pred dvema mesecema. Sedaj pa že dva vikenda po dobri uri premetavanja po postelji vstane, v vrtcu pa še vedno brez problema zaspi. Bomo videli, kaj bo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2008 10:59:38   
veseli trebušček
Naša je končala z popoldanskim spanjem takoj po drugem letu. Sedaj ko smo jo pri 4 dali v vrtec so bili veliki problemi ker spada v skupino od 3 do 4 let in morejo po kosilu spat,vendar ko je videla da vsi spijo ji je tudi to prišlo v navado in sedaj brez problemov spi v vrtecu. Doma je spet druga pesem,čez vikend o spanju noče niti slišati,zato pa smo popoldan ponavadi kar precej tečni.

veseli trebušček

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2008 13:07:29   
lois
Skokica, mi smo nehali popoldne spati takrat, ko sam sinko ni več hotel hoditi počivat. Je pa res, da je bil več star kot tvoja pupa.

Sem pa že slišala, da tudi če je otrok preveč zmatran, ne zaspi tako lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2008 18:25:20   
tinkatonka
Star je dve leti in 8 mesecev in je ukinil dnevno spanje. No v vrtcu še vedno spi, doma pa ne. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2008 19:49:09   
bobek05
Naš je še vedno velik zaspanček (je že od rojstva user posted image )... Star je skoraj 3,5 leta. Med tednom v vrtcu skoz dan spi v povprečju 2,5h, za vikende pa doma tudi do 3-3,5h. Se nam je pred kratkim (kak mesec nazaj) zgodilo, da skoz dan ni šel spat (smo šli na eno praznovanje) in je bila ful kriza - čisto je bil gotov, že "preveč utrujen", samo se je še jezil in tečnaril..
Zaspi pribl. med 20.30 in 21.30 in spi do kakšnih 7h.

Se je vrgel po atiju, ki popoldne včasih še tudi rad malo zalegne.. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.