PikicaStonoga
|
Jutro, mamice ... Tijana še spi, ati tud ... Hrana: Janja 27 ne vem zakaj se tako nazaj držiš, kdo ti je tako svetoval? KAj pa potem sploh ješ? Meni je patronažna rekla, da eno leto ne smem hrane, ki je alergena in lahko povzorči alergije, omenila je ČOKOLADO, MED, OREHE, RIBE, MORSKE SADEŽE, od sadja pa naj ne jem HRUŠK, POMARANČ (ker so kisle), MARELIC, BRESKEV (pa zdej itak ni setona za njih) ...Ne smem gaziranih pijač in sokov iz sadja, ki ga pač ne smem. Izogibam naj se STROČNIC, ker napenjajo ... Vse OSTALO lahko jem :) torej jem lahko sveže sadje, kot os jabolka, banane, grozdje (domače je seveda boljše), jem lahko tudi zeleno solato (seveda z manj kisa) itd itd ...V končni fazi smo tudi vse tri dni, ko sem bila v P vse to tudi dobivali v obrokih od zelene solate, banane, celo hruško, ipd ...Pa rekla je pit 2,5 litra na dan ...torej nič preveč komplicirat ... Likanje: patronažno sem vprašala, kako je z likanjem, ker vem, da imate ene namen dojenčkove cunjice likat ...je rekla pri dojenčku je tkao kot pri odraslih ...eni likajo vse od brisač, posteljnine, spodnjega perila ...ni pa potrebe ...torej je rekla,če želim imeti zlikano, da bo lepo zgledajo go ahead ...ampka potrebe pa ni ...je rekla, da pa naj ko pralni storj opere dam še 1x na izpiranje, to je bolj pomembno ...zdej morm še naštudirat, kako de to naredi, ker ne vem , kje so navodila od pralnega storj a...hmmm pa to so mi tud mami pa tašča enako rekel naj dam 2x izpiranje in to je to ...kdo bo vse te cunjice likal ...raje naj ta čas preživim z otočkom so rekle ...Kako boste pa ve delale, oz. kako delate??
|