Lovely -> RE: Oktober 2008 - 2 del (22.10.2008 12:11:49)
|
Hello punce, jaz sem s pregleda. Prvič sem imela CTG in je zaznal 3 popadke in pulz od pikice zraven lepo reagira. Plodovnica OK, UZ je naredila na kratko. Edino železo mi je spet padlo (na 103) tako da moram zdaj spet 2 tableti dnevno. Naslednji CTG na PDP, torej 30.10. Upam, da bo do takrat že akcija... Mi je rekla, da naj kar hodim, da je vse v nizkem štartu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. No, bomo videli... Pritisk mi je nekoliko narasel (zdaj 135/80, prej 110/75) ampak to vem, da je zaradi stresa (tast in tašča na obisku z Danske)... Zdaj sem šla kar k mojim za ves dan, da si spočijem, saj imam ves štuk doma lahko zase pa vseeno ni to to... Pikicastonoga, ti bom jutri prinesla knjigico - samo spomnit me boš morala s kakim smsom zjutraj - jaz zdaj fuuuul pozabljam pa ne zanalašč... Vianne, kok maš luštkanega Tiborja, uau. Jolly, samo glavo gor, poslušaj tukaj punce s formu (sem videla par predlogov), mogoče bo kaj pomagalo... CORTI GO GO GO!!!!!!!!! Štunfek, meni je svakinja iz Londona rekla, da je šla rodit po curry večerji - ona je dve zvezdici... si poskusila ;)? Lep dan vam želim, dejmo dejmo nosečke, mamice držite se. Pa pa
|
|
|
|