Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 17:18:33
|
|
|
|
maserati
|
Čau, punce! Evo sporočam: v petek, 10. oktobra je en teden pred rokom na svet pijokal IZTOK, težak 3730g in velik 52 cm. Sva že doma in vse je OK. Porod je bil super, nisem nič šivana, počutim se tudi OK. Tamala je bratca lepo sprejel in se imamo zelo luštno. Čestitke vsem, ki ste tudi postale mamice. Pa držim pesti za vse, ki ste še na čakalni listi!!!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:00:15
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 vianne komaj takrat..a so ti delali uz v bolnici preden si šal domov ker meni ga niso no pa vedi pri teh pediatrih kako in kaj Ja, ja meni so delali UZ kolkov pred odhodom domov.
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:03:04
|
|
|
|
vianne
|
Čestitke Mandek za princesko Zalo ter Maserati tudi tebi čestitke za Iztoka!!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:04:57
|
|
|
|
janja 27
|
čestitke mandek za Z A L O in maserati za I Z T O K A mormo še kaj navijat go go go da bo še kak dojenček
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:07:10
|
|
|
|
stunfek
|
Čestitke Mandek za princesko Zalo ter Maserati tebi čestitke za Iztoka!!!!!! Sem vesela vsake, ki poroca o super porodu brez epiziotomije! :) Mene pa ful neki matra danes! Sem sla za vsak slucaj se k sosedom zmenit, ce lahko Anusko pripeljeva k njim, ce se slucajno zgodi ponoci. Saj ni receno, da bo ampak tolk, da bom mirna.
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:07:15
|
|
|
|
janja 27
|
vianne se mi je zdelo ja da so ti delali uz pred odhodom domov....sicer pa jaz ne vem al bom morala pridet še enkrat ma koker mi je mlakarjeva rekla da če bo vse ok da ne bo reba več široko povijat........ja no potem so jo ocenli na oko..... sicer pa moja velika pupa gleda frančka, mala pupa spi...jaz pa kukam na RR
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:28:44
|
|
|
|
TinaV*
|
Tudi jaz sporocam : da je 9.10 prijokala nasa Larisa...tudi malo prej in sicer 12 dni...midve sva ze tudi 4 dan doma in sva dobro .... Vsem novim mamicam pa iskreno cestitam
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:38:57
|
|
|
|
stunfek
|
Cestitke bodoca mami! No, zdaj si ze kar prava mami potem :) samo malo pozneje si nam sporocila :) dane ssmo izvedeli kar za tri dojenckote! Superca!!
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:40:52
|
|
|
|
TinaV*
|
ja malo pozneje sem javila,ker se se navajamo en na drugega pa sem komaj danas malo pogledat prisla....sicer pa tudi ko mala spi se vedno kako delo najde in sem prvo to potem pa ce ostane kaj casa se malo na internet....
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:45:32
|
|
|
|
Lovely
|
Hej, Mandek čestitke za Zalo, Maserati čestitke za Iztoka in Bodoča mami (spremeniti si boš morala ime hi hi) za Lariso Ful lepo k takole za 3 bejbije preberem. Hi hi hi... jaz sem počivala i se zdaj bolje počutim, s pikico sva poslušali Baby Mozarta. Začuda mi je sedlo... Pikicastonoga, hvala bogu da si se dobro ujela in da nisi huje padla. Zdaj pa res počivat
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 18:46:06
|
|
|
|
mbd0411
|
PikicaStonoga,ja potem smo se pa ja srečale.Ampak,zdaj sem v dilemi katera si.Tudi jaz sem bila ta čas seveda tam in ful smo čakale na ctg,ker so bili zasedeni. ?????? Jutri jaz imam spet.Jaz sem bila v črnem,kratki lasje,pa s puncami smo se pogovarjale... Res so ji8h danes veliko sprejeli.Gneča ni kaj.. Le pocukaj me za rokav.
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 19:01:39
|
|
|
|
marisa.
|
Čestitke tudi od mene za vse nove mamice in njihove .
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 19:22:46
|
|
|
|
Dream
|
Mandek, čestitke za Zalo Maserati, čestitke za Iztoka Bodoca mami, čestitke za Lariso In še: pomagam navijat za ostale mamice, ki ste na čakalni listi in tiste, ki imate še nekaj dni pred seboj!!!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 19:33:03
|
|
|
|
lena35
|
ČESTITKE NONVOPEČENIM MAMICAM ZA NJIHOVE BABYEIN VELIKO CARTANJA
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 19:44:06
|
|
|
|
blackcoffee
|
stunfek: ...danes smo izvedeli kar za tri dojenckote! Superca!! lepo pozdravljene tako mamice, kot tiste, ki boste to postale vsak hip! občasno vas berem.. uf, vam se pa kar dogaja - vrstite se kot po tekočem traku, lepoooo!! čestitke tudi z moje strani vsem blaženim in razneženim damam z dojenčki! - decemberka tukaj (v kolikor me kaj ne prehiti.. ). oglašam se vam, ker me zanima, če je katera od vas prakticirala pitje čaja iz malinovih listov? imate morda še kakšne druge predloge, razen tega, da je dobro vizualizirat, kako se odpiramo (ja, sem tudi sama prebrala knjigo 'modrost rojevanja' in gledam dokaj pozitivno nanjo). če ste polne še kakšnih modrosti kako ravnati v ključnem momentu in pred njim - stresite skrivnosti iz rokava še meni. pikola.. po malem me kar panika grabi glede na to, kako čas teče; slaba dva meseca me ločita do 'day D', pa psihično sploh nisem še pripravljena!! kako se ve počutite, ko ste tik pred zdajci?
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 20:30:44
|
|
|
|
stunfek
|
seveda se nam dogaja....glede na to, da smo oktobra, me pa oktoberke :) je to za pricakovat. ce lahko posplosim za vse, kako se pocutimo tik pred zdajci...pripravljene! neucakane! polne pricakovanja! a sem zadela punce? :)
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 20:33:13
|
|
|
|
M_mojca
|
Mandek, Maserati in Bodoča mami, čestitke ob rojstvu vaših sončkov!!!
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 20:59:10
|
|
|
|
mbd0411
|
ČESTITKE VSEM MAMICAM
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 21:03:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
MASERATI IN BODOČA MAMI! ČESTITKE OBEMA!!!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 21:04:13
|
|
|
|
M_mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek ce lahko posplosim za vse, kako se pocutimo tik pred zdajci...pripravljene! neucakane! polne pricakovanja! a sem zadela punce? :) POPOLNOMA!!! Sicer pa sem več kot očitno še tukaj, ker si naš dojenček očitno prav nič ne želi na svet Mene pa vse boli, tišči, v zgornjem delu trebuha, tik pod desno zizo me že cel dan spremlja neka čudna pekoče-pikajoča bolečina, skratka čudovito... Dost mam čakanja, ker sem že 6dni čez rok. Škoda da jutri ni sobota, da bi že šla v porodnišnico se pokazat! A kakor kaže, je v celjski ful gužva...evo pa sem spet v dilemi, kam naj grem rodit Nebi rada, da bi me zaradi gužve zavrnili, ali pa pol po porodu prej ter po hitrem postopku poslali domov-da nebi bilo kaj narobe. Popadki, kje ste???? Če bi jih znala sprožit, oz. vedela kaj jih sproži, bi to zdaj takoj naredila! Kak nasvet? he he he
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 21:09:20
|
|
|
|
ZalaTM
|
Stunfek več kot zadela si,...zdaj pa je res že nestrpnost v zraku,....tko da gremo punce,....(z mano vred mislim ) Bodoča mami in pa Maserati vama pa seveda čestitke,....
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 21:21:36
|
|
|
|
timnala
|
Heja in mamice! Cestitke se od mene Mandek in Bodoca mami za puncki in Maserati za fantka! Drugace pa pri nas po starem..malcek je cez dan priden, zvecer mamo obdobje eno ali dveh urc, ko nas drzijo krcki, ampak zguramo. Pa dans ma neki vneto ucko Sva mu z dragim mal kamilicne obkladke gor dajala in upam, da bodo pomagali. Je pa tak cartek in nekaj najlepsega je res, ko ga stisnes k sebi in cutis njegovo toplo kozo na svoji..ma ti nasi , verjetno bi vsak svojga najrajs kr pojedel, tak so sladki Glede pospesevanja poroda..menda pomaga pospravljanje, hoja (dolg sprehod) - men ocitno je in seveda (tud to je pr nas menda palilo, ker sva en dan al pa dva prej) Tak da tiste na cakalni listi - akcija!!! Blackcoffee - jaz sem pila malinov caj in verjetno je kaj pomagal, glede na to, da sem imela samo svoje popadke in rodila v 4h (od cistga zacetnega dogajanja do prihoda ). Drugace pa samo uzivaj v , ker bo kar naenkrat konec tega obdobja in ga bos pogresala..pa le pozitivno misli na porod..zaenkrat se pa se ne obremenjuj s tem. Je pa dobro, da si brala Modrost rojevanja - prikaze porod v drugacni dimenziji in ne tak kot pri nas, ko se kar velja, da je to en mali bavbav Jaz sem si samo to mislila, da se nobeden ni not ostal in da tolk zensk je ze rodilo, bom pa se tud jaz papa, timnala
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 21:27:07
|
|
|
|
M_mojca
|
timnala, za vneto učko je dobro tudi tvoje mleko! Malo mleka iztisni na učko in jo obriši, očisti z vatko. Moja mami je pri meni s svojim mlekom pozdravila marsikaj! Drugače pa vidim, da maš pridnega fantka in vsem želim, da bi se s svojimi otročički spoznavale brez večjih težav! Krčki bodo pa minili, ne skrbi! No, hoja pri meni noče pospešit poroda (vsak dan precej prehodim), tudi pospravljanje in kuhanje ne zaleže...zgleda da nam preostane samo še ! Priznam da me je malenkost strah, ker vem da je naš že precej nizko. Morda pa poskusimo In če uspe - jupiiii aja, timnala, koliko časa si pa pila čaj malinovih listov? Meni ga je tašča danes prinesla in sem spila skodelico (je kar uredu).
< Sporočilo je popravil M_mojca -- 16.10.2008 21:28:21 >
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 22:30:23
|
|
|
|
ZalaTM
|
Timnala, tudi meni hoja in pospravljanje ne pomagata :(,.... hm,...mogoče bi res morala probati,...zdaj na koncu kar ne upam, pa se malo izogibam,...hehe,...najbolje da gremo v akcijo,...pa še moj možek bo vesel hehe,.... Jaz pijem tudi čaj iz malinovih listov,...ne vem pa če bo pomagalo, bomo videli,...mogoče bolj za psiho,...pijem ga zdaj nekje cca 3 tedne,....
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 16.10.2008 23:40:26
|
|
|
|
timnala
|
Heja! Nas malcek noce spat pa ga ati ujcka, mami pa lahk na RR pokuka . M_mojca..hvala za nasvet..sem ze poskusila pa se mi zdi, da se mu je se vse bolj zalepilo..bom se enkrat. Jaz sem pila caj iz malinovih listov ene dobra dva tedna po pol litra na dan oz. dve vecji salci. Ce je kaj pomagalo, ne vem..tak kot je ZalaTM rekla, verjetno bolj za psiho..kakorkoli, ceprav sem rodila prvic, se mi zdi, da je tista pozitivna naravnanost do poroda kljucna. Drgac pa tiste na cakanju..kar - sperma je cisto naravno "zdravilo" za mehcanje maternicnega vratu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?