|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
16.10.2008 17:18:33   
maserati
Čau, punce!

Evo sporočam: v petek, 10. oktobra je en teden pred rokom na svet pijokal IZTOK, težak 3730g in velik 52 cm.

Sva že doma in vse je OK.

Porod je bil super, nisem nič šivana, počutim se tudi OK. Tamala je bratca lepo sprejel in se imamo zelo luštno.

Čestitke vsem, ki ste tudi postale mamice. Pa držim pesti za vse, ki ste še na čakalni listi!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.10.2008 18:00:15   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

vianne komaj takrat..a so ti delali uz v bolnici preden si šal domov ker meni ga nisouser posted image user posted image no pa vedi pri teh pediatrih kako in kajuser posted image user posted image

Ja, ja meni so delali UZ kolkov pred odhodom domov.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.10.2008 18:03:04   
vianne
Čestitke Mandek za princesko Zalo ter Maserati tudi tebi čestitke za Iztoka!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.10.2008 18:04:57   
janja 27
čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image

mandek za  Z A L Ouser posted image user posted image user posted image user posted image     in

maserati  za  I Z T O K A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mormo še kaj navijat go go go user posted image user posted image user posted image da bo še kak dojenček

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.10.2008 18:07:10   
stunfek
Čestitke Mandek za princesko Zalo ter Maserati tebi čestitke za Iztoka!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vesela vsake, ki poroca o super porodu brez epiziotomije! :)

Mene pa ful neki matra danes! Sem sla za vsak slucaj se k sosedom zmenit, ce lahko Anusko pripeljeva k njim, ce se slucajno zgodi ponoci. Saj ni receno, da bo ampak tolk, da bom mirna.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.10.2008 18:07:15   
janja 27
vianne se mi je zdelo ja da so ti delali uz pred odhodom domov....sicer pa jaz ne vem al bom morala pridet še enkrat ma koker mi je mlakarjeva rekla da če bo vse ok da ne bo reba več široko povijat........ja no potem so jo ocenli na oko.....user posted image user posted image
sicer pa moja velika pupa gleda frančka, mala pupa spi...jaz pa kukam na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.10.2008 18:28:44   
TinaV*
Tudi jaz sporocam : da je 9.10 prijokala nasa Larisa...tudi malo prej in sicer 12 dni...midve sva ze tudi 4 dan doma in sva dobro ....

Vsem novim mamicam pa iskreno cestitam user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.10.2008 18:38:57   
stunfek
Cestitke bodoca mami! user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zdaj si ze kar prava mami potem :) samo malo pozneje si nam sporocila :) dane ssmo izvedeli kar za tri dojenckote! Superca!!

Stunfek

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.10.2008 18:40:52   
TinaV*
ja malo pozneje sem javila,ker se se navajamo en na drugega pa sem komaj danas malo pogledat prisla....sicer pa tudi ko mala spi se vedno kako delo najde in sem prvo to potem pa ce ostane kaj casa se malo na internet....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.10.2008 18:45:32   
Lovely
Hej,

Mandek čestitke za Zalo, Maserati čestitke za Iztoka in Bodoča mami (spremeniti si boš morala ime hi hi) za Lariso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful lepo k takole za 3 bejbije preberem. Hi hi hi... jaz sem počivala i se zdaj bolje počutim, s pikico sva poslušali Baby Mozarta. Začuda mi je sedlo...

Pikicastonoga, hvala bogu da si se dobro ujela in da nisi huje padla. Zdaj pa res počivat user posted image

Lovely

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.10.2008 18:46:06   
mbd0411
PikicaStonoga,ja potem smo se pa ja srečale.Ampak,zdaj sem v dilemi katera si.Tudi jaz sem bila ta čas seveda tam in ful smo čakale na ctg,ker so bili zasedeni.
??????
Jutri jaz imam spet.Jaz sem bila v črnem,kratki lasje,pa s puncami smo se pogovarjale...
Res so ji8h danes veliko sprejeli.Gneča ni kaj..
Le pocukaj me za rokav.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.10.2008 19:01:39   
marisa.
Čestitke tudi od mene za vse nove mamice in njihove user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.10.2008 19:22:46   
Dream
Mandek, čestitke za Zalo user posted image user posted image user posted image

Maserati, čestitke za Iztoka user posted image user posted image user posted image

Bodoca mami, čestitke za Lariso user posted image user posted image user posted image

In še: pomagam navijat za ostale mamice, ki ste na čakalni listi in tiste, ki imate še nekaj dni pred seboj!!!

(odgovor članu marisa.)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.10.2008 19:33:03   
lena35
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE NONVOPEČENIM MAMICAM ZA NJIHOVE BABYEIN VELIKO CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.10.2008 19:44:06   
blackcoffee
stunfek:
...danes smo izvedeli kar za tri dojenckote! Superca!!

lepo pozdravljene tako mamice, kot tiste, ki boste to postale vsak hip!
občasno vas berem.. uf, vam se pa kar dogaja - vrstite se kot po tekočem traku,  user posted image   lepoooo!!
čestitke tudi z moje strani vsem blaženim in razneženim damam z dojenčki!

- decemberka tukaj (v kolikor me kaj ne prehiti.. ).
oglašam se vam, ker me zanima, če je katera od vas prakticirala pitje čaja iz malinovih listov? imate morda še kakšne druge predloge, razen tega, da je dobro vizualizirat, kako se odpiramo user posted image (ja, sem tudi sama prebrala knjigo 'modrost rojevanja' in gledam dokaj pozitivno nanjo).
če ste polne še kakšnih modrosti kako ravnati v ključnem momentu in pred njim - stresite skrivnosti iz rokava še meni.
pikola.. po malem me kar panika grabi glede na to, kako čas teče; slaba dva meseca me ločita do 'day D', pa psihično sploh nisem še pripravljena!! kako se ve počutite, ko ste tik pred zdajci?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.10.2008 20:30:44   
stunfek
seveda se nam dogaja....glede na to, da smo oktobra, me pa oktoberke :) je to za pricakovat.
ce lahko posplosim za vse, kako se pocutimo tik pred zdajci...pripravljene! neucakane! polne pricakovanja!
a sem zadela punce? :)

Stunfek

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.10.2008 20:33:13   
M_mojca
Mandek, Maserati in Bodoča mami, čestitke ob rojstvu vaših sončkov!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.10.2008 20:59:10   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE VSEM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.10.2008 21:03:46   
PikicaStonoga
MASERATI IN BODOČA MAMI! ČESTITKE OBEMA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.10.2008 21:04:13   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek
ce lahko posplosim za vse, kako se pocutimo tik pred zdajci...pripravljene! neucakane! polne pricakovanja!
a sem zadela punce? :)

POPOLNOMA!!!user posted image user posted image
Sicer pa sem več kot očitno še tukaj, ker si naš dojenček očitno prav nič ne želi na svetuser posted image user posted image user posted image Mene pa vse boli, tišči, v zgornjem delu trebuha, tik pod desno zizo me že cel dan spremlja neka čudna pekoče-pikajoča bolečina, skratka čudovito...user posted image Dost mam čakanja, ker sem že 6dni čez rok. Škoda da jutri ni sobota, da bi že šla v porodnišnico se pokazat! A kakor kaže, je v celjski ful gužva...evo pa sem spet v dilemi, kam naj grem rodituser posted image user posted image user posted image Nebi rada, da bi me zaradi gužve zavrnili, ali pa pol po porodu prej ter po hitrem postopku poslali domov-da nebi bilo kaj narobe.
Popadki, kje ste????user posted image user posted image user posted image Če bi jih znala sprožit, oz. vedela kaj jih sproži, bi to zdaj takoj naredila!user posted image Kak nasvet? he he heuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.10.2008 21:09:20   
ZalaTM
Stunfek  več kot zadela si,...zdaj pa je res že nestrpnost v zraku,....tko da gremo punce,....(z mano vred mislim user posted image )

Bodoča mami in pa Maserati vama pa seveda čestitke,....user posted image user posted image user posted image

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.10.2008 21:21:36   
timnala
Heja user posted image  in mamice!

Cestitke se od mene Mandek in Bodoca mami za puncki in Maserati za fantka! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Drugace pa pri nas po starem..malcek je cez dan priden, zvecer mamo obdobje eno ali dveh urc, ko nas drzijo krcki, ampak zguramo. Pa dans ma neki vneto ucko user posted image  Sva mu z dragim mal kamilicne obkladke gor dajala in upam, da bodo pomagali.
Je pa tak cartek in nekaj najlepsega je res, ko ga stisnes k sebi in cutis njegovo toplo kozo na svoji..ma ti nasi user posted image , verjetno bi vsak svojga najrajs kr pojedel, tak so sladki user posted image

Glede pospesevanja poroda..menda pomaga pospravljanje, hoja (dolg sprehod) - men ocitno je in seveda user posted image  user posted image  (tud to je pr nas menda palilo, ker sva en dan al pa dva prej) user posted image
Tak da tiste na cakalni listi - akcija!!! user posted image

Blackcoffee - jaz sem pila malinov caj in verjetno je kaj pomagal, glede na to, da sem imela samo svoje popadke in rodila v 4h (od cistga zacetnega dogajanja do prihoda user posted image ).
Drugace pa samo uzivaj v user posted image , ker bo kar naenkrat konec tega obdobja in ga bos pogresala..pa le pozitivno misli na porod..zaenkrat se pa se ne obremenjuj s tem. Je pa dobro, da si brala Modrost rojevanja - prikaze porod v drugacni dimenziji in ne tak kot pri nas, ko se kar velja, da je to en mali bavbav user posted image  Jaz sem si samo to mislila, da se nobeden ni not ostal in da tolk zensk je ze rodilo, bom pa se tud jaz user posted image

papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.10.2008 21:27:07   
M_mojca
timnala, za vneto učko je dobro tudi tvoje mleko! Malo mleka iztisni na učko in jo obriši, očisti z vatko. Moja mami je pri meni s svojim mlekom pozdravila marsikaj!
Drugače pa vidim, da maš pridnega fantka in vsem želim, da bi se s svojimi otročički spoznavale brez večjih težav! Krčki bodo pa minili, ne skrbi!user posted image
No, hoja pri meni noče pospešit poroda (vsak dan precej prehodim), tudi pospravljanje in kuhanje ne zaleže...zgleda da nam preostane samo še user posted image ! Priznam da me je malenkost strah, ker vem da je naš user posted image že precej nizko. Morda pa poskusimouser posted image In če uspe - jupiiiiuser posted image

aja, timnala, koliko časa si pa pila čaj malinovih listov? Meni ga je tašča danes prinesla in sem spila skodelico (je kar uredu).

< Sporočilo je popravil M_mojca -- 16.10.2008 21:28:21 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.10.2008 22:30:23   
ZalaTM
Timnala,  tudi meni hoja in pospravljanje ne pomagata :(,....user posted image hm,...mogoče bi res morala probati,...zdaj na koncu kar ne upam, pa se malo izogibam,...hehe,...najbolje da gremo v akcijo,...pa še moj možek bo vesel hehe,....

Jaz pijem tudi čaj iz malinovih listov,...ne vem pa če bo pomagalo, bomo videli,...mogoče bolj za psiho,...pijem ga zdaj nekje cca 3 tedne,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.10.2008 23:40:26   
timnala
Heja!

Nas malcek noce spat pa ga ati ujcka, mami pa lahk na RR pokuka user posted image .

M_mojca..hvala za nasvet..sem ze poskusila pa se mi zdi, da se mu je se vse bolj zalepilo..bom se enkrat.
Jaz sem pila caj iz malinovih listov ene dobra dva tedna po pol litra na dan oz. dve vecji salci. Ce je kaj pomagalo, ne vem..tak kot je ZalaTM rekla, verjetno bolj za psiho..kakorkoli, ceprav sem rodila prvic, se mi zdi, da je tista pozitivna naravnanost do poroda kljucna.

Drgac pa tiste na cakanju..kar user posted image  - sperma je cisto naravno "zdravilo" za mehcanje maternicnega vratu user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?