Mandek
|
Evo, za pozno dobro jutro še čestitke od mene za našo pogumno jolly, ki je postala mamica . Ji kar malo zavidam Mene loči še manj kot tri tedne...res se že veselim:) Podaljašali so mi absolventa za eno leto in sem full vesela, ker mi ne bo treba plačevati diplome!!! Tko, da zdej zadnje dni grem pa res čist v izi v priprave. Včeraj sva naročila voziček, v zadnjem momementu se je moj najdražji odločil, da ogrodje pri buzzu čudno šrkipa, da je švoh in da ni glih kompaktno. Še dobro, da sem vztrajala, da ga ne vzameva v akciji, ki je bla avgusta (sem bla pač pametna, da bo to akcija,ki traja:)). Zadnji moment, ne morš verjeti...Pa za buzza sva bla že od čist samega začetka, drugih sploh nisva gledala, ker so nama bli vsi preveč obavtni. No, zdej mava Mutsyja (zaenkrat samo ogrodje, ker še čakava, če majo našo barvo kje na zalogi), sva ga sprobala in je moj čist not padu . Jaz sem drugače super, morm se pohvalit, da razen ubijalske zgage nimam nobenih težav in da delam še vse od a do ž (še depilacija mi fino steče ). Sploh nimam občutka, da sem noseča...:) Še na trebuhu bi lahk spala, če me ne bi blo strah, da se bo bebi kej nardil. Uapm, da bo porod tudi tak:) Naslednji pregled imam v ponedeljek, 29.9., poskusli se bomo pa tudi na ctg Pozdravček zaenkrat