PikicaStonoga -> RE: Oktober 2008 - 2 del (5.10.2008 15:27:09)
|
cocinella nam so v šoli za starše rekli, da dobiš splano srajco in hlačke za 1x uporabo pa tud vložke, tkao da ne skrbi ;) afnica mala men se tud še nl ne mudi mam še nekaj časa do roka, pa se s trebuščkom še čist fajn počutim;) par dni prej je več kot dobrodošel kaj več pa tudi ne ;) lovely edina si se javila, da si za eno kavico ...kdaj se dobiva? konec tedna? v POn dam vodo in kri v torek imam pregled pri G, potem pa lahko ...kje, kdaj? al pa če se zmeniva na ZS :) - Angel sounds a veš da sem si ga sposodila in na začetku nosečnosti večkrat poslušala zdaj a že nekaj mesecev ne ...tako hitro mi čas mineva, da ne vem no ...morm pohitet, da še kdja poslušam srčka, predne pride dete na svet ;) Drugače sem pa fajn spala, šla komaj 3x na wx in spala do pol desetih! Zdej popoldne sem nečakinjo nahecala, da je šla z mano na Golovec nabirat kostanj, in sva hodile dobri dve uri, se tok fajn počutim! I n komaj čakam, da sizvčeer spečem kostanj, se mi ga noro lušta že 14 dni, čeprav je še majhen. Dekleta, kam hodite po kostanj v LJ oz. okolici? Sama sme priseljena, pa salbo poznam te konce ...Pa meni se lušta tud mošta bom probala kakvečer v mesto na kostanj in mošt ;) Zdje pa čakam, da moj možek vrne s parcele, kjer dela dane sspet na hiški, potem pa greva malo obiskih! Lep dan, pa kakšnega novega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] si že želimo ane ;)
|
|
|
|