|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
3.10.2008 14:27:47   
ZalaTM
Jaz ga pijem,...malo limone, cukrčka in mi je dober okus,....user posted image

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.10.2008 14:47:58   
sarcy21
Ja jst tud to pijem mi je dobr okus pa ne dam nič sladkorja pa nič dodatkov, me tolaži da je to boljše pit kot uno ricinusovo olje user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.10.2008 15:15:40   
Tejčika29
Tudi jaz sem s terena, kako paše pohajkovanje, pa na kosilo, sedaj pa bom šla malo počivat.

Jaz pijem malinov čas od Flora d.o.o. Zelišča Rogatec in je ful dober tudi brez kakršnihkoli dodatkov.
Timanala - namenjen je v glavnem temu, da povečuje naravne popadke med porodom. Nekatere tako ne potrebujejo nič umetnih popadkov, seveda pa je to odvisno od ženske, genov in še marsičesa.

Oktoberski lumpiji je luštna ideja - mogoče nam bo Mercator kaj sponzoriral, ker je lumpi njihova blagovna znamka, vsaj za kakšno večerjo ko se srečamo kot pravi Štunfek user posted image ! Je treba bit marketinško naravnan.

Pri nas dežuje, kot nalašč za spančkanje!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.10.2008 15:29:56   
sončnica24
Oktobrski lumpiji user posted image user posted image user posted image super naslov se strinjam. No jaz sem s pregleda vse v redu težki 2.700 g, tako da lepo rastemo moji kg na istem tako da to je tudi dobro.

Drugače pa imam naslednji pregled najprej zjutraj pri zdravnici potem pa še CTG v porodnišnici in sicer drug petek se pravi 10.10.

Kolikor vidim zelo pridno pišete tako da bom verjetno imela v ponedeljek spet kakšnih 10 strani za predelat ker me čez vikend ni doma in nimam interneta. No upam da se oglasi kakšna nova mamica in da bodo porodi čim lažji, najlepše bi bilo če bi vse rodile tako kot Janja, bi bilo SUPER.

Tako lep vikend vam želim in upam da bo kaj lepše vreme.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.10.2008 16:03:15   
Barbara33
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Glede na to, da nekaterim user posted image  zadnje dni povzročajo bolečine, bi bi bilo bolj primerno Oktobrski lumpiji... user posted image

Bravo - tudi meni so "Oktoberski lumpiji" zelo luštni, tako, da glasujem za ta naslov - evo, pa smo na dobri poti, da se ne razgubimo in res morda tudi kaj srečamouser posted image .

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.10.2008 16:12:46   
Barbara33
user posted image user posted image user posted image Janja bravo - iskrene čestitke tebi  in Metki - potem si opravila tako, kot si planirala.

Upam, da bosta čimprej doma pri Manci in atiju. Držita se.
user posted image user posted image user posted image

Blanka, tebi pa najlepša hvala za porodno zgodbo - kot kaže se kar pri večini dogaja hitro in upam, da bomo šle s takim tempom tudi druge naprejuser posted image .

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.10.2008 16:19:28   
PikicaStonoga
Dekleta, kje ste ga pa kupile? Malinov čaj mislim ...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.10.2008 16:30:08   
Dream
Ni ti ga treba kupit, lahko si nabereš malinove liste in jih posušiš ali pa čaj kuhaš kar iz svežih.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.10.2008 17:12:31   
ZalaTM
Tudi jaz sem kar doma nabrala malinove liste in jih posušila,....in je dober čajek

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.10.2008 17:16:06   
*talcy*
0jla punce pa se vam javlam ... no u ponedeljek gremo mi rodit user posted image user posted image user posted image  strah me je kot user posted image  cel vikend ne bom spala prav vidim se ....

no da vam povem .... pritisk še kar ,kg +1 CTG ok super .... pol me pregleda imam vnetje pa mi je dala tri svečke kanestena in mazilo ... ok super ... zaprta , dete naše visoko ....
pol pa gremo na UZ naš otročiček ima celih 3800g ...user posted image user posted image user posted image  ohjoj sem kar vzdihnila ... pol me gleda gleda in ugotovi da moje plodovnice skoraj da ni user posted image user posted image  pa reče ... se vidimo v ponedeljek v porodni sobi user posted image  kot da bi me s kladvom po glavi ....... saj po eni strani komaj čakam po drugi pa je v meni tak strah da joj ....

no zdaj pa sprašujem tiste ki so bile na umetnih popadkih kako to zgleda ??? in kaj naj bi blo zdaj to malo plodovnice ???
bi res prosila katero če mi odgovori????????????????????????????????

drugače glede bolečin odspodaj tud jaz ko sedim je super ko pa vstanem katastrofa tako boli da je skor neznosno

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.10.2008 18:20:45   
timnala
Sem prisla cekirat, ce je kak nov user posted image  pa ni nc novega... Po moje jim vreme ni vsec user posted image

Jst ravno prisla domov s cveka s kolegico..blo lustno..sem rekla, da grem na predporodni cvek.
Rada bi pa jutr rodila..namrec je 10 let odkar je umrla moja stara mama, na katero sem bila ful ful ful navezana pa bla je taka zlata zenska, da bi bla to taka lepa simbolika in v nekem smislu sklenjen krog..pustimo se presenetiti, vem pa da ni odvisno od mojih zelja user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.10.2008 18:29:55   
*tedy*
talcy premalo plodovnice lahko ogrozi otroka, pa sej te nočem strašiti, verkjetno ti po malem odteka pa niti ne veš. Čist prov da te je dala za rodit.....umetne popadke dobiš v flaši direkt v žilo.........mogoče bolj bolijo kot tvoji, gre pa hitreje. Najprej ti bodo itak predrli mehur (to nč ne lutiš) da gre ven vsa plodovnica, potem pa ponavadi itak dobiš svoje popadke.
Lahko pa da boš že pred ponedeljkom dobila svoje popadke..........sicer pa počivaj in magnesol ti sigurno ne bo škodil. KO sem imela AC, kjer ti vzamejo skoraj 1 dcl plodovnice, mi je naročila 3 dni po 3 magnesole, da se plodovnica obnovi.

Nč se ne sekiraj in se naspi  čez vikend, user posted image user posted image sej v ponedeljek boš že imela user posted image user posted image štručko.

Drži se

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.10.2008 18:38:22   
coccinella
Pozdravljene!

Jaz sem imela tudi danes pregled in CTG, pa ni nič novega, tako da verjetno jutri nič ne bo. Ko me je G pregledala mi je rekla, da se je user posted image malo spustil dl in da imam MV malo zmehčan, ampak CTG ni pokazal nobenih popadkov  user posted image . Tako da bomo morali še malo počakati, upam da ne preveč.

Ali katera ve, koliko časa ko greš preko napovedanega PDP, ti porod sprožijo umetno?

Zdaj pa še za seznamček (Dream): naslednji pregled in CTG imam v poneseljek 6.10. (upam da se bo takrat že kaj bolj dogajalo)

Lepo se imejte pa se še kaj tipkamo.

< Sporočilo je popravil coccinella -- 3.10.2008 18:45:49 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.10.2008 18:45:09   
suzy124
dober dan

nam so na materinski šoli rekl da pustijo nekje štirinajst dni čez rok če je vse ok.Dlje pa navadno ne.Je pa odvisno tud od same posameznice.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.10.2008 18:49:59   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

dober dan

nam so na materinski šoli rekl da pustijo nekje štirinajst dni čez rok če je vse ok.Dlje pa navadno ne.Je pa odvisno tud od same posameznice.

Nam so povedali isto, da je to maksimalen čas čez PDP. Kasneje naj ne bi bilo več pametno ne zaradi matere ne zaradi otroka.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.10.2008 19:11:06   
stunfek
Ja, se strinjam s predhodnicama...PDP nam dolocijo, ko dopolnimo 40 tednov. Za spontan zacetek cakajo do 42 tedna potem pa sprozijo.

Talcy lepo te prosim, naj te ne bo tako strah! Strah definitivno lahko upocasni porod. Sprosti se. Tudi meni so pri prvem porodu rekli naj pridem v ponedeljek, da bomo sprozili. Tako, da imam izkusnjo s tistim gelom in umetnimi popadki. Vse kar lahko recem je, da seveda boli ampak je to taka zelo produktivna bolecina, saj ves, da pomaga otrocku na svet. Zaupaj svojemu telesu!!! Nasa cudovita telesa so bila narejena za porod in odlicno delujejo. Zapomni si to...ce je potrebno si kar ponavljaj :) Imas super sposobno telo in prepusti se instinktom. Vse bo slo kot po maslu.
Seveda je normalno, da si sokirana, ko ves da se bo v ponedeljek zgodilo...prav spomnim se, kako sem debelo pogledala, ko sem slisala te besede :) moja hci se je rodila tezka 3980 g torej primerljivo s tvojim dojenckom, a ne? Vse bo v redu. Bosi maksimalno sproscena in se prepusti porodu. To je naraven proces in vsak da se na svetu rodi tisoce otrok...tko da, zadeva laua sto na uro :) Drzim pesti in ti posiljam tono pozitive enerije in cistega veselja, da se ti porod priblizuje! user posted image

Jaz sem ok. Ne spomnim se, da bi mi bilo prvic tako tezko cakati na dan D :) morda sem zdaj cisto prevec nestrpna. kar nekaj fantaziram, da se bo zodilo prej (sanja svinja kukuruz) user posted image bo, ko bo. bom ze potrpela :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.10.2008 19:21:50   
Urška//
Ojla

najprej za Talcy - jaz sem mojo prvo pupo rodila mesec dni prej ker nisem imela već vode, tudi mi je malo po malo pomalo odtekala pa
sploh nisem vedla, tako so mi ob enajstih dali gel(ne kapalne), ob pol dveh predrli mehur in sem ob pol šestih rodila brez svojih popadkov in ni blo sile, samo jaz sem bila prej en teden še v P, so mi spremljali količino plodovnice, preden so se odločli za sprožitev, sem se pa s tem gelom ful hitro odpirala.

Drugače pa vse po starem, nič ne spim, mi še vedno mrtvijo roke za znoret, pa bolečine v nadsramju, eh nima smisla naštevatuser posted image

jaz sem tudi že pripravljena da bi šla, pa še mam po novem roku od 10-15 dni časa, joooooooj komaj že čakam na našegauser posted image ,da ga pocartam, pripravljeno imam pa že vse

aja pa tudi jaz se sprašujem če bom vedla kdaj gre zares, ker me vsaki dan nekaj šraufa, pol pa morem it kakatuser posted image

ajde lepo se mejte

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.10.2008 19:44:36   
ZalaTM
Talcy, tudi jaz sem prvič rodila samo z umetnimi, ampak nič strahu,...menda malo bolj bolijo kot naravni, ampak saj tega niti ne vem, ko še nisem probala,...ti se samo skoncentriraj na tvoj zakladek ki pride potem in vse bo ok,....tako kot so rekle predhodnice,....odtekanje plodovnice pa lahko ogrozi otroka, tako da je prav da greš rodit.

Kot vem čakajo najdlje do 2 T čez rok,....kot se mi zdi tako in tako po PDP-ju spremljajo plodovnico in delajo neko amnio zadevo, da vidijo če je slučajno plodek se pokakal, ker potem to ni fajn in je treba porod sprožit.

torej lepo pančkajte danes,....če bo šlo

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.10.2008 19:47:46   
corti
Pa mamo še enga oktobrčka!

Janja27, mi je posredovala sporočilo, da ji je Janja_k sporočila:

DANES OB 14:44 JE POKUKAL NA SVET NAJIN PRVOROJENI SIN JAKOB.TEHTAL JE 3440g, VELIK JE PA KAR 55cm. VSI TRIJE SE POČUTIMO ODLIČNO!

Janja_k čestitke user posted image user posted image  Je pa res velik tale tvoj fantek! Čim boljše okrevanje in veliko cartanja!

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.10.2008 19:54:05   
ZalaTM
Janja_K  iskrene čestitke za Jakoba - velik fant,.....lepo se cartajta,.....user posted image user posted image user posted image , kar tako naprej punce,.....

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.10.2008 19:55:58   
ZalaTM
Dream, veš kaj bi te vprašala, a ti hodiš k G v Trb ali Zag??? Če lahko izvem h kateremu in kako si kaj zadovoljna. Hvala.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.10.2008 20:09:13   
suzy124
Janja_k iskrene čestitke za Jakoba pa da bi bila še naprej zdrava in se čimprej vrnila domov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.10.2008 20:17:02   
timnala
Jana_k cestitke za sincka!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.10.2008 20:25:12   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

Dream, veš kaj bi te vprašala, a ti hodiš k G v Trb ali Zag??? Če lahko izvem h kateremu in kako si kaj zadovoljna. Hvala.

V Zag., ker sem v Trb. čist obupala. Sem super zadovoljna, tko da priporočam!!!

In še obvestilo: če mi danes ne uspe pripravit seznamov, jih bom jutri tekom dneva, ker mi nagaja polnilec na prenosniku, mojemu user posted image  pa je računalnik popolnoma mrknil.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.10.2008 20:29:51   
coccinella

user posted image user posted image user posted image JANJA_K ČESTITAM ZA SINČKA!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?