PikicaStonoga -> RE: Oktober 2008 - 2 del (30.9.2008 16:53:57)
|
Čao čao! Danes je pa za mano lenoben dan! Dopoldne sem šla do svoje zdravnice, da mi je zaključila bolniško in naredile sva pregled zaradi življenjsekga zavarovanja. Sem mogla nardit 20 počepov, ker mi je merila pulz in vem kaj vse še, je rekla joj te mučim, da mi ne boš tukej rodila ;) Pa vodo sem mogla dat in da bla kr mal slabša zaradi izcedka, sicer mam pa v TOR ginekologa, pa da vidimo, če se kaj izboljša. Potem sem šla v službo pozdravit sodelavce in do računovodkinje, da sem dobila potrdilo o zadnjih 12 plačah. Potem je sledil en krajši sprehod in uživanje na sončku, ko sem pa prišpla domov, sem bil apa tkoa utrujena, da nisme mogla nič. Pa tak plan sem imela pospravit danes kopalnico. Ta teden mi je kr mal težko se odpravit na sprehod. Res da imam do roka še cel mesec, ampk ko sem na sprehodu, me vse boli; križ, kosti, trebuh otrdeva in se sploh ne počutim fajn, morm se prav prsilit, da se mal razgibam, ker vem, da je dobro zame. Ko pa sem doma, pa pospravljam, gledam TV, kaj drugega počnem, pa ni teh težav ...čudno. A si je katera od vas na strani od CSD Šiška vnaprej izračunala koliko boste imele porodniške? Zdaj ko imam končno podatke o zadnjih 12 plačah, sem si danes izračunala, pa me zanima, koliko ta izračun drži. Videt je, da res upošteva vse, samo zanima me, če je to to ali ne. Jutri ali v četrtek bom nesla na CSD papirje, v kolikem času bom dobla odločbo? Bo v njej navedeno, koliko imam porodniške? Ali je potem naprej za dopust za nego in varstov otroka potreben ponoven izračun ali je to to, 12 mesecev enaka porodniška? Jezi me ta papirologija ...sploh ker potem dopust si bova z možem delila, pa morva zdej poračunat dneve, da bo zadnja dva meseca on doma ...mah kr neki tile papirji ;) Drugače sem pa takoooooooooo lačna, da komaj čakam, da pride možek, pa da jeva..pa zvečer mam še intrukcije, možeku bom pa naročila, da koplanico pospravi. KO se bom pa vrnila, bova pa še ene stvari v klet odnesla potem se bova pa cartala cel večer! :)
|
|
|
|