izleti va naravi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> izleti va naravi (14.3.2005 22:04:08)

Začelo se je lepo vreme in pomlad nam tudi že trka na vrata. Nas pa kar vleče ven v naravo ...

Ker radi hodimo po hribih, me zanima kje so vaše priljubljene izletniško-pohodniške točke. Take primerne za naše malčke v nahrbtnikih in seveda mamice brez kondicije ...

IN tiste, ki se ne vzpenjate rade, kam pa ga ve s svojimi družinicami najraje "mahnete"?

Lep jutrišnji sončen dan!

:):):)

Lunca1 -> izleti va naravi (14.3.2005 22:19:25)

Jaz se hribom raje na daleč ognem:)-. Grem raje peš okrog Blejskega jezera, samo raje ne za vikend.

Anonimen -> izleti va naravi (14.3.2005 22:20:11)

Pa če boste šle v kakšen gozd, se začnite počasi proti klopom mazat. Tudi otroke, seveda.

frutka_ -> izleti va naravi (14.3.2005 22:38:50)

Na Piramido največkrat ,na Kalvarijo pa čakam da bo Arboretum odprt!

Sicer bomo pa gotovo šli kaj na Otok ko bo suho. Tam so igrala, malo gozda, ogromnooo prostora in lep sprehod ob Dravi!

Aja, pa Logarska dolina; Robanov kot, Matkov kot, Rinka. To je kar lahka tura.

Pa Urban in gori Krampl..hihihi...

al1* -> izleti va naravi (15.3.2005 7:31:04)

Ja - Mariborski otok je tudi naša priljubljena točka.

Sicer pa Pohorje (Areh, Rogla, Trije kralji), Boč, kašen izlet v Prekmurje, ki ga zaključimo s kopanjem v kakšnih termah, Iški vintgar.....

Komaj čakam, da bo toplo! V soboto pa imamo že prvi spomladanski planinski izlet v vrtcu.:sloncek::sloncek:

TARA in MAJ -> izleti va naravi (15.3.2005 7:48:18)

NAJRAJŠI PROTI MORJU V HRIBE DEFINITIVNO NE:sloncek::sloncek::kuza:

Mojca20 -> izleti va naravi (15.3.2005 10:24:56)

Hribi, npr. Vogar nad Bohinjem!:bravo::bravo:

Dadi -> izleti va naravi (15.3.2005 11:01:37)

Al pa kakšen Ratitovec iz Bohinja.

kalimero -> izleti va naravi (15.3.2005 11:40:02)

Uf, mi pa celo sezono po hribih lazimo. Mularija je sicer že v letih, ko nočejo več hodit, tako, da ta veliki ponavadi že ostaneta doma, sicer nam z velikim veseljem pokvarita dan.
Pa v soline jo tudi radi mahnemo.

Stran: [1]