Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni? 14.3.2005 20:53:30
|
|
|
|
Anja167
|
No, zadnjič je ena pogruntala, da pri sedežih 9-36 kg ni naklona. Tako da vaša malecka ne bi mogla lepo pančkati. :(
|
|
|
|
so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni? 14.3.2005 21:05:44
|
|
|
|
bini
|
en mini naklon se mi zdi da je... sicer pa naše nč ne moti kako zaspi kadar je zares zaspana... meni je glavni argument varnost in še enkrat varnost.. samo kaj je tukaj, v tej poplavi sedežev, prava varnost? :zmeden:
|
|
|
|
so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni? 14.3.2005 21:16:57
|
|
|
|
Gina
|
Jaz ne vem, a so zdaj ti sedeži kaj bolje narejeni kot pred par leti. Mi smo imeli enega remerjevega, pa je bil super....samo tisti naklon...ko je zaspal, mu je glava kar dol padla, sem bila čisto živčna zraven. To je boljše, da se prepričaš, koliko se ga da nagnit.:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2005 21:32:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni? 14.3.2005 23:10:06
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo pred kratkim takoj za lupinico kupili avtosedež od 9-36 kg in sicer Starlight od Storchenmuhle. Ima tudi nekaj naklona. Ker je nov, sicer še ni testiran pri AMZS, ampak po tujih testih sodeč, je baje prav ok, kar se varnosti tiče. Je pa morda res odvisno, katerega kupiš:zmeden2:.
|
|
|
|
so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni? 15.3.2005 8:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo sedež od concorda od 9-36 kg in je čist tak kot pa manjši sedeži. če je naša 8. mesečna punca ki ima 10 kg v bundi čist fino že not paše, če pa nima bunde damo pa v sedež en o podložno blazino da ga zoži. sedež ima tut zelo velik naklona tako da je super! lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?