Matematični kenguru + strokovni RP (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anja -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:29:14)

A ma slučajna katera na računalniku kako nalogo mat. kenguruja, ki bi bil primeren za 1. triado?

Torej vprašanje o strokovnem:
Potrtebnih je 5 nastopov pred ravnateljem in mentorjem. a morajo biti vsi nastopi iz različnih področij? ( al so lahko npr. 2 iz MAT, en iz Slo in 2 iz SPO)

Če katera pozna odgovor, se priporočam :)

Anja brez strokovnega

Sonka -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:40:49)

Imam za 2. razred osemletke oz. 3. razred devetletke. Nimam pa na računalniku ampak liste starih testov. Če želiš, mi prosim pošlji naslov pa ti jih pošljem a bo letos verjetno že prepozno.

Moj strokovni je že daleč, zato odgovora nimam.

Lp

lorelei -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:41:42)

Mislim, da ni treba, da so z različnih področij. Jaz sem pred 2 letoma to delala in sem imela 2 nastopa iz sl., dva iz lv in enega iz matematike.

Nalog mat. kenguruja pa žal nimam. Lp, lorelei

Anja -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:45:08)

Hvala punci, obema :) :)

Ti lorelei, a to je ziher? Glede predmetov? Saj si RP :ups:

Sonka -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:45:25)

Sem preverila in ni treba, da so iz različnih področij - tega nikjer ne piše. Piše samo 5 nastopov.

Pa vseeno še preveri.

Anja -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 20:56:16)

Saj lih kar preverjam :ups:

Moj ravnatelj ne ve, eni 2 ki sta delali to pred 4 leti pa trdita, da je treba met iz vsakega predmeta po enega...

HMMMMMMMMMMMM

Anonimen -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 21:40:35)

Jst sm imela lani strokovnega, pa sem imela iz različnih področij - SLO, MAT, SND; GV in ŠV.

Pri delu izpita iz slovenščine mi je na strokovnem vzela pripravo iz slovenskega jezika in glede na njo postavljala vprašanja. Imela sem pa pravljico Pod medvedovim dežnikom. Spraševala me je, kako učencem približat pravljico, katere vrste jezika poznamo, pa nekaj v zvezi z ločili (pozabila:zmeden: in pa ustno izražanje učitelja.

Anonimen -> Matematični kenguru + strokovni RP (14.3.2005 21:43:44)

Strokovnega sem imela 2 leti nazaj, pa sem naredla nastope iz matematike, slovenščine, likovne, glasbene in iz snd. Tako mi je ravnatelj rekel, da moram imet.

Aja, kar se tiče strokovnih izpitov, pa je pri slovenščini izhajala ravno iz moje priprave pri slovenščini. Če katero zanima, sem dobila vprašanje, kam sodi pesem (med katere jezike - lirika...), 1. slovenska knjiga in pa Primož Trubar.

Iz prava se spomnim samo to, da je zelo zavijal z očmi8) :)- :)-, iz ustave pa vem, da me je vprašal še kaj pravi ustava o tajnosti pisem in drugih občil.

Pa punce - ko boste študirale ustavo, ne pozabite tudi na preambulo!

metk@ -> Matematični kenguru + strokovni RP (15.3.2005 9:52:03)

teste kengurujča dobiš na strani www.dmfa.si. Plačaš z moneto 100 sit in jih sprintaš.

Anja -> Matematični kenguru + strokovni RP (20.3.2005 17:22:12)

Hvala lepa vsem :) :) :)

Stran: [1]