Lsica -> RE: junijke 2009 (24.11.2008 10:40:16)
|
O Marija, koliko junijk nosečk je, prav lep pozdrav vsem ! Sama sem bila do sedaj pasivna članica, bom pa sedaj kaj več povedala. PDP (po mojih izračunih) naj bi imela 29. 6. ; bom pa jutri, ko imam pregled pri G vedela več. Kolikor sem vas brala sem ena najstarejših članic (>>30), vendar 1. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ob pomoči IVF (tako kot Goldy). V 7. tednu sem imela kar nekaj težav, zato se sploh nisem upala prej javit. Zdaj pa se mi zdi, da sem iz hujšega zunaj, vsaj upam, no. Drugače sem doma in počivam (beri lenarim). Pa mi je tako čisto všeč. Nič stresa, hitenja, prilagajanja, slabe volje, le mir in počitek. Z nosečniškimi simptomi pa se borimo vsaka po svoje. Tudi mene mučijo slabosti, sicer ne bruham, sam slabo mi je, v ustih se mi nabira slina, ... Včasih je boljše če kaj pojem, včasih pa še slabše. Če preveč ležim tudi ni dobro, skratka nisem še pogruntala recepta. Prsi me pa najbolj bolijo zunaj, ko je mrzlo in se bradavičke postavijo pokonci. Poleg prsi mi je zrastel tudi trebušček, kar mi je fajn, le malce me skrbi, če ni tempo rasti malo prehiter. Ko sem gledala nosečke v službi se v tem času še nobeni ni toliko poznalo. No jaz sem imela trebuh že prej, malo tudi zaradi vseh teh stimulacij s hormoni. Pa zima, ta mi tudi vedno prinese kako kilco. Da ne bom pretiravala z dolžino, se vam pa še definitivno oglasim. Lp.
|
|
|
|