|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
12.11.2008 16:03:37   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: metimenka

Lep pozdrav vsem!

Sem nova na forumu in sem šele sedaj zasledila, da delate seznam za junij 2009. Tudi pri nas pričakujemo prvega user posted image enkrat junija. Ne vem še točno kdaj, ker imam prvi pregled ŠELE 13.11. (jutri!!), se pa že zelo veselim! user posted image To je moja prva nosečnost. Upam, da boste tudi mene/naju uvrstili na seznam ... Jutri bom lahko dodala tudi PDP.

ti kr javi jutri in te damo gor

pa srečno za jutri user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu metimenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.11.2008 16:07:21   
amaya
Jaz sem pa ugotovila, da zjutraj zelo težko nosim mojo žabo okoli in to prepuščam kar tatiju. Mogoče tudi zato, ker je telo še zaspano in hladno. Imam občutek, da me potem pritiska dol. tako, da sem kar nehala s tem. Pa sem šele v 9 tednu user posted image Jah moja žaba je kar težka. Ima celih 9 kg. Se bo treba malo pazit.

Druagče pa. Kakše občutke imate glede spola? Boste vprašale ali se boste pustile presenetiti?
Jaz prvič nisem vprašala, sem bila pa miljon procentna, da bo fantek. Celo po porodu nisem vprašala, ker sem itak vedela, kaj je. NBo ene 10 min po porodu pa sem le rekla fantu, da kaj je in mi je odgovoril, da valda da je fantek user posted image Moram priznat da imam enka občutek....čeprav bi bila punčka prav fina zdej user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.11.2008 16:24:14   
pika1977
Tudi jaz imam občutek, da bo fantek. Posebej G ne bom spraševala, če bo pa povedala, pa OK...

Ene ste pisale o CD-jih in NS. Kaj pa posnamejo na te CD? Se to splača imet?

Sicer pa počutje pri meni: enako vsem minus bruhanje= user posted image

lepo bodite!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.11.2008 17:10:52   
pika1977
Pa še tole: ali vas tudi tako žeja? Mene zelo, in to po gaziranih, sladkih pijačah... Vem da ni zdravo, a se mi zdi, da mi to zmanjšuje slabost.

A lahko na ta način 'fašem' sladkorno...???user posted image

(odgovor članu pika1977)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.11.2008 17:29:19   
princ_princeska
Tudi  mene zelo žeja, vendar nisem poskusila gaziranih, tak da ne vem ali mi bi pasalo, spijem pa veliko vode s cedevito...kar se pa sladkorne tiče pa nebi vedla

(odgovor članu pika1977)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.11.2008 17:32:55   
*blu*
Živjo!
Jaz se tudi še vedno borim z občasnimi slabostmi. Pa vsake par dni me trebuh boli, kot bi me vse zategovalo. Tak občutek sem imela v prvo šele okoli 20 tednauser posted image .

Glede splola sem v prvo ves čas vedela, da bo punčka. Takoj ko se je videlo na UZ so to tudi potrdili. Tudi sedaj imam bolj občutek zauser posted image .

Meni tudi neznansko paše... kokakola, vem strup na kubik, ampak res mi ublaži slabost. Pojma nimam, če zaradi tega lahko pride do sladkorne. Hrana se mi pa že skoraj vsa gravža, najbolj se najem od fruktalovega jagodnega soka. Ja
čudne imam zadnje 10 dni. Saj bo boljeuser posted image .

Na trebuhu lahko ležiš dokler ti paše.

CD (zgoščenka) je pa fino imeti s sabo na pregledu, da ti G gor zapeče slikce in filmčke. Jaz še sedaj gledam filmčke iz 3D ultrazvoka in ne morem verjeti kako ista je ven prišlauser posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu pika1977)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.11.2008 17:42:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jah moja žaba je kar težka. Ima celih 9 kg. Se bo treba malo pazit.

Druagče pa. Kakše občutke imate glede spola?

Moja žaba ima že čez 18 kg in bi se še vedno rada nosila, sploh zdaj, ko je bolna.

Ja, glede spola me bo firbc matral in bom vprašala. Da bom vedela, če lahko tokrat kaj modrega kupim. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.11.2008 20:51:41   
amaya
Jaz bi pa roza kupovala, čeprav mi je v resnici vseeno...

Gazirano tudi meni paše. Sem kupila balšo radenske in samo to žulim, ker mi pomaga pri slabosti...pravkar iz WC user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.11.2008 20:52:03   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Živjo!
Jaz se tudi še vedno borim z občasnimi slabostmi. Pa vsake par dni me trebuh boli, kot bi me vse zategovalo. Tak občutek sem imela v prvo šele okoli 20 tednauser posted image .

Glede splola sem v prvo ves čas vedela, da bo punčka. Takoj ko se je videlo na UZ so to tudi potrdili. Tudi sedaj imam bolj občutek zauser posted image .

Meni tudi neznansko paše... kokakola, vem strup na kubik, ampak res mi ublaži slabost. Pojma nimam, če zaradi tega lahko pride do sladkorne. Hrana se mi pa že skoraj vsa gravža, najbolj se najem od fruktalovega jagodnega soka. Ja
čudne imam zadnje 10 dni. Saj bo boljeuser posted image .

Na trebuhu lahko ležiš dokler ti paše.

CD (zgoščenka) je pa fino imeti s sabo na pregledu, da ti G gor zapeče slikce in filmčke. Jaz še sedaj gledam filmčke iz 3D ultrazvoka in ne morem verjeti kako ista je ven prišlauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.11.2008 8:11:44   
lenika
Dobro jutro. A vse še spite?
Glede nošenja otrok, vam čisto nič ne zavidam in sem vesela, da mi našega 14,5 kilogramskega mulčka ni potrebno več nosit.
Drugače pa imam eno vprašanje glede teh tickerjev. Pri Blu, ki je noseča 4 dni več kot jaz piše, da ima še 183 dni do konca, meni pa piše, da imam še 210 dni do konca user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.11.2008 8:40:11   
natasa28
Glede bolniške: mislim da ti G predpiše bolniško če meni, da je nosečnost kakorkoli ogrožena (mene je npr avtomatsko označila kot rizično zaradi predhodnega splava) razne krvavitve in podobno.
Tako bi jaz bila lahko na bolniški že od 6 tedna (20.10.) takrat mi jo je napisala za 2 tedna oz. do pregleda 4.11. ampak jaz je v oktobru nisem nič koristla sem imela raje štud. dopust- pa pisala diplomo. Sedaj po pregledu pa mi je ponovno napisala za 4 tedne - od 3.11. dalje ampak si jo bom znova odprla šele s tem tednom 10.11. ker sem prejšnji teden mogla neke stvari nujno za službo naredit in mi bodo ure priznali.

Kake ste pa kaj drugače, meni so se izcedki hvalabogu pomirlijih že 3 dni ni na spregled, se mi pa zdi da imam občutno manj apetita, kave recimo nisem pila že cel teden mi sploh več ne paše-njen okus- sem naredila tiramisu pa se ga sploh nisem dotaknila, Moja velika želja po flancatih , sem si jih te naredila to pocarijo, pa mislite da sem potem katerega pojedla- pol od enega, mi sploh niso več dišali. Enako je pri kuhi se mi nekaj ful lušta, tisto skuham pol pa mi ne paše jest- me moj že malo čudno gleda, ko pol samo za mizo sedim. Pa zvečer mi tudi ne paše jest, se mi zdi da me potem samo tišči, raje ne jem. Danes se mi pa lušta mlečni gris s čokolado, si ga bom kar naredila.
Za slabost, sicer ne bruham samo tako mi je slabo pa je meni zakon Cockta, sprosti ti zrak nisem več napihnjena...
Še eno vprašanje, vas še enako bolijo prsi ali je to običajno da se to v določenem obdobju pomirja, mojo so recimo zvečer še bolj občutljive drugače pa ne več tak?

lp
Nataša

sem zopet bila bolj dolga a na kratko ne znam pisat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.11.2008 8:54:37   
*alina*
Enako je pri kuhi se mi nekaj ful lušta, tisto skuham pol pa mi ne paše jest- me moj že malo čudno gleda, ko pol samo za mizo sedim.

Natasa, super da ni več izcedkov! Drugače pa imam pri kuhanju iste težave: pred dnevi sem si noro zaželela jote, ne vem zakaj ker jo skoraj nikoli ne jem. Sem šla v trgovino po zelje in skuhala porcijo za dva dni, potem pa je skoraj nič nisem pojedla. Bljak če samo pomislim na jotouser posted image user posted image . Tud mene že moj user posted image čudno gleda.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.11.2008 9:09:19   
Goldy
nataša28 - pri meni je isto, prsi se počasi umirjajo (bolečina), hrana tudi, se mi kaj zalušta - zadnjič lazanje, potem se pa pojedla četrt. Sem pa včeraj tudi prvič zares bruhala, prej sem kar slino ven metala, včeraj pa je šel čokolino in to ko sem si umivala zobe, mi je dvignilo.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.11.2008 9:22:02   
July08
Ojla, souser posted image , da se še jaz malo oglasim.
In sicer glede spola naših pikic. ko sem bila prvič noseča, so mi vsi govorili, da bo punčka, ker imam tako trebuh, ker sem se spremenila, ker sem se usedla na škarje pri enem poskusu... Toliko je bilo tega govorjenja, da sem bila že sama čisto prepričana, da bo punčka, in ko sem rodila, sem kar debelo pogledala, ko sem videla, da je fantek :-)))) Od takrat ne verjamem nobenim vražam glede spola več! Pri drugi nosečnosti pa sem bila skoz ziher (in možek tud), da je fantek. Ko naju je G vprašala, če naju zanima, kaj je, sem rekla, da itak veva, da je fantek. In je ona odgovorila, ja, pa je res!
V pon, ko sem bila na pregledu, je G rekla, da je zdaj čas za eno punčko. Meni je pa res čisto vseeno in sploh nisem razmišljala o spolu. Potem je pa G rekla, da navadno prvi občutek, ki ga imajo mamice, velja. Pa saj jaz ga sploh nisem imela, sem rekla. Pa ona odgovori, da je ziher bil, samo je šel mimo. Naj kar malo razmislim... in potem res začnem razmišljati. In se spomnim, ko sem še čist na začetku N gledala en film, ko je Kevin Costner našel svojo hčerkico nekje v divjini in je od blizu kazalo nagico dojenčico v košari - pa sem jaz takrat imela preblisk, da imam jaz tudi hčerkico v trebuhu... Tako, da morda bo zdaj res punčka. Pa tako sem se na fante navadla ;-)))))) Bomo videlai. Po moje bom G vprašala, če se bo videlo.

Tud jaz ne znam na kratko...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.11.2008 9:50:25   
bačko
Jutro!
July jaz sem pač rekla da bruham.Ker sem na začetku bruhala tudi do 4 krat na dan.Zdaj 2 ali enkrat.Imam pa tudi delovno mesto tako, da bolj težko hodim potem na wc bruhat.Zdravnica ni nič komplicirala,edino G mi je rekel, da rabi izvide da jaz bruham.user posted image
Amaya moja ima 14 kg.Previjam jo kar na tleh.Dam dekico in previjalno podlogo kar na tla.Kaka pa mi kar v kahlo.Vedno pove.Dvignem jo samo ko greva jest in spat.Drugače pa ko je mož doma jo on dviguje.
Tudi jaz imam občutek da bo fantek.
Tudi jaz sem bila na 3D in sem istega mnenja kot Blu.Naša je tudi ista ven prišla kot je bila na sliki.
Glede hrane pa je tako da meni pašejo tudi čudne jedi.Zadnji so mi palačinke zadišale in sem jih spekla in tudi vseh 5 pojedla, samo kaj ko so potem šle v WC.Upam ,da bo kaj kmalu bolje.Najraje pa pijem od Sole WhiteTea.Ni mi slabo po tem.
No lepo se imejte!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.11.2008 10:07:00   
Mala_princeska
Ne, ne spimo več. Za danes smo se že zbudili. Full mi paše spat v postelji od moje male, v njeni sobici - se nisem upala k njej ležat v naši spalnici, ker kašlja in ima napade vročine; pa je revca ob treh zjutraj me prišla iskat. Se res bojim, da ne bi kaj od nje staknila. Danes je že živahna in sem rekla, da jo imam že dovolj - pa je že tašča rekla - kar navad se, kaj boš pa potem ko bosta dva? Boš znorela? user posted image user posted image user posted image Bomo že.
Malo sem nervozna zaradi službe, ko moram danes v drugo enoto delat; pa prav čudno se počutim - utrujenost, zaspanost. Pa občasno mi je slabo - pri prvi user posted image mi ni bilo tako.

Glede spola: sicer je v 1.user posted image ginekologinja videla punčko, ampak jaz sem še tik pred porodom v porodnišnici čez dan "sanjala" in božala trebušček v stilu Matic komaj čakam, da te objamem, stisnem, .....potem pa takoj po porodu zmeden občutek, ker je res bila punčka Nina. Tko da sedaj imam tiho upanje spet na fantka, ampak moja mami je imela dve punci in enega fanta, moja sestra ima dve punčki - tako da če bo šlo po naši strani bo spet punčka, če bo šlo pa po atijevi, se pa zn zgoditi da kakšen lulček zraste. user posted image Ma, kar bo bo - samo da dobimo zdravega dojenčka. Bom pa gotovo vprašala.

Punce moje pridne bodite, naj vam slabosti čimprej minejo in pobožajte bušije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.11.2008 10:17:47   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Glede spola: sicer je v 1.user posted image ginekologinja videla punčko, ampak jaz sem še tik pred porodom v porodnišnici čez dan "sanjala" in božala trebušček v stilu Matic komaj čakam, da te objamem, stisnem, .....potem pa takoj po porodu zmeden občutek, ker je res bila punčka Nina.

Jaz pa imam Matica.

Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.11.2008 10:26:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Potem je pa G rekla, da navadno prvi občutek, ki ga imajo mamice, velja. Pa saj jaz ga sploh nisem imela, sem rekla. Pa ona odgovori, da je ziher bil, samo je šel mimo. Naj kar malo razmislim...

Jaz tudi nimam občutka, bolj sem razmišljala o tem, da je moj brat po mamini in očetovi liniji edini fant, ostalo nas je pa 9 punc. :) Bolj razmišljam, če bomo slučajno imeli 2, če to res preskoči eno koleno... user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.11.2008 12:24:21   
amaya
Itak moški določi splo, tako da kaj je po naši strani ne pomaga prav nič user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.11.2008 12:37:19   
majana79
Potem bomo imeli pa sigurno fantka. user posted image  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.11.2008 12:54:28   
Janci F
Jaz imam tudi občutek, da bo fant in ne vem zakaj.
Jaz imam dve sestri, moja sestra ima dve nečakinji, moj mož ima eno sestro.
Ampak jaz imam občutek, da bomo pri nas imeli fanta.

Čeprav po pravici povedano mi je popolnoma vseeno ali je punčka ali fantek, res je pomembno samo to, da je dete zdravo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.11.2008 13:11:31   
majana79
Čeprav po pravici povedano mi je popolnoma vseeno ali je punčka ali fantek, res je pomembno samo to, da je dete zdravo.

To pa veš da nam je vsem pomembno. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.11.2008 13:28:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Glede spola: sicer je v 1.user posted image ginekologinja videla punčko, ampak jaz sem še tik pred porodom v porodnišnici čez dan "sanjala" in božala trebušček v stilu Matic komaj čakam, da te objamem, stisnem, .....potem pa takoj po porodu zmeden občutek, ker je res bila punčka Nina.

Jaz pa imam Matica.

Super. user posted image user posted image user posted image Živiš moje sanje. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.11.2008 13:29:39   
Mala_princeska
Za seznam - pregled NS imam 05.12. v Novem mestu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.11.2008 13:31:19   
Mala_princeska

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.           24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?
user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)      12.11

user posted image  Meti21                              (3 user posted image , 1 user posted image )

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10    24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

user posted image frutela                         ( ,   )       

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)          ?               ?
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)      28.10.      28.11.
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)       24.10.

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.   NS:25.11

user posted image tadejluka                     (3user posted image ,   2 user posted image )      NS 25.11.

user posted image Nastyaa                         (1user posted image , 0 user posted image )          6 .11.        24.11

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)    01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )  19.12(2)  (05.12. NS )

user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.     28.11.

13.06.

user posted image Julyo8
                      (3 , 2 )       10.11.     8.12.

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )                  5.12.

17.06.
user posted image loveforever                   (3user posted image
, user posted image 1 )      3.11.     11.12 

user posted image amaya                         (2user posted image , 1user posted image )         4.11.      5.12.

user posted image  Majana79                    (1user posted image , 0 user posted image )          14.11    9.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )          25.11

20.06.  

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?
user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

user posted image Anonimnauser posted image              (1user posted image , user posted image 0 )          1.12.

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     17.11.       ?

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ? 

27.6.

user posted image  Bjondi                           (2 user posted image , user posted image  1)            13.11

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)           7.11.

user posted image  
Banananjam                    (?user posted image , user posted image  ? )       

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 62

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?