|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
26.10.2008 17:35:15   
Emmi
Pozdravljene nosečke!
Jst komi  pridem do računalnika. Mali Mišek zahteva svoje.

Glede teh izcedkov. Meni je moja ginekologinja v prvi nosečnosti priporočila multi gyn gel (dobi se v lekarni), v prvem trimesečju sem dobila še Vagisan, po treh mesecih pa nato Canesten. Nekateri ginekologi pa ne daejo nič. Zaradi vseh teh sprememb pH v nožnici je to pač neke vrste normalno stanje v nosečnosti. Po porodu je bilo pri meni potem vse ok.

Fajn, da si že nosečniške cunje ogledujete. Jst sem cele dneve v trenirki in občasno se še stlačim v kake predprvonosečniške hlače:-) V prvi nosečnosti sem si prve nosečniške hlače kupila šele po dopolnjenih štirih mesecih.

Včeri sem kupila par zimskih cotk za malega Miškolina in še malo smuknila do  roza poličk:-)
Mogoče bo pa tokrat princeska.

Glede slabosti. Probajte v postelji preden vstanete kaj malega pojest, ala prepečenec, piškot.

Meni zaenkrat ni slabo sem pa ful zaspana, bi šla spat že ob 8-ih zvečer.

Uživajte, jst grem pa eno pokakano pleničko zamenjat:-)

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.10.2008 17:46:39   
Anonimen
Hojla...

O, se vas je že nabralouser posted image Lepo.

Jaz noseč. cot ne bom kupovala, imam še iz prvih 2 nosečnosti vsega too much, pa še kar doma sem in sploh ne potrebujem toliko cot. Mogoče kupim kaj za dušouser posted image

Počutim se še vedno ok, včeraj sem si kupila vitamine za nosečnice (glede na to, da poleg nosečnosti še dojim, mi bodo verjetno prav prišliuser posted image )

Jaz sem pa drugače Štrajerka, ampak preseljena ob morjeuser posted image

Pozdravček,
anonimnicauser posted image

(odgovor članu Emmi)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
26.10.2008 19:53:18   
*alina*
Najprej vsem novinkam iskrene ČESTITKE!!! Dobrodošle med nami.

Mala_princeska: ta vikend mi žal ni uspelo. V soboto sem bila v Cityparku in se mi potem ni dalo še v kakšen center. Tudi jaz sem iskala hlače, ker me zaradi napihnjenosti že vse tišči, pa nič...

Janci F: sporoči kako se bo obnesel mini belt...

Drugače pa sem iz Lj, pred kratkim dopolnila 27 let.

Lep začetek tedna vam želim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.10.2008 20:02:55   
*alina*
A katera ve, če se da ta Belly belt kupiti v kakšni trgovini ali je možen samo nakup preko spletne prodajalne?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.10.2008 7:12:56   
babysolza
punce, nisem si mogla kaj, da vas ne pozdravim in vam zaželim prelepo nosečnost in najlepši zakladek, ki bo samo vaš. Sem junijka 2008 in mamica prelepe 4-mesečne punčke. Komi čakam, da bom spet vidla tisto črtico! Nosečnost je res neki najlepšega, zato čimbolj uživajte, čvekajte in se imejte lepo!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.10.2008 7:16:23   
Anonimen
Dobro jutro!

Nekaj user posted image  za začetek dneva. Kako ste? Jaz sem malo bolje, sem bila pa včeraj zvečer tolk živčna, da kar res ni. Mogoče kar mal panična. Kar naprej kiham. In včeraj zvečer sem spet kihnila in čutila, kot da se mi je v jajčniku nekaj odtrgalo (podobno kot pred mestruacijo). In pol sem šla na WC lulat in ko sem se obrisala, sem imela res svetlo, svetlo roza sluz. Oj jej, kaj pa sedaj. Pol sem na vsake 5 minut šla lulat (živci so delal) in sem še dvakrat opazila isto. Bila je res bledo roza. Nisem pa imela nobenih bolečin ali pa kaj drugega. Pol je bilo ok, sam men živci niso in niso dali miru. In povem vam, da sem še kar malo na trnih.

Dovolj o težavah. S črnimi mislimi stran, pa bo.

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
27.10.2008 7:37:18   
Anonimen
Dobro jutro!

Gantar tudi jaz ko kihnem me prav spika v spodnjem delu trebuha. moram pa rečt, da potem tudi jaz hodim kontrolirat na wc.
sem pa imela par dni po opravljenem testu tak izcedek kot si ti napisala in mi je rekla g da je najverjetneje pač samo to, da se maternica širi.
po moje kihanjem ni nič "nevarnega". vem pa da se ustrašiš. če pa se ti bo seveda izcedek ponavljal pa bi jaz šla na kontrolo ali vsaj poklicala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
27.10.2008 7:58:36   
Hanuši
Dobro jutro,

tudi jaz sem junijka 2009 in sicer 10.6.09. Iz "mami 2009" sem se odločila, da malo počvekam še z vami in delim nosečniške tegobe. Zame je to druga user posted image . Od prve je minilo že devet let in ne morem verjet kako se stvari spreminjajo. Pri pregledu je zgledal kot, da sem prvič user posted image . Čist novi pristopi in postopki. Pa misliš, da že vse veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.10.2008 8:44:34   
bačko
Jutro!
Toliko ste napisale da sem komaj vse prebrala.No bolj preletela.
Čestitke vsem novimuser posted image in čim lepšo nosečnost.
Deja77 jaz pojem kakšen kos kruha z margarino in medom ali pa jogurt s kosmiči.To mi paše.Jogurt bi kar naprej pila.
JanciF vem kako se počutiš.Glede hlač mislim.Tudi jaz imam malo več kg.Mi je še od prejšnega poroda ostalo in tudi razmišljam da si bom šla kakšne nove hlače kupiti.Dobro da sem doma in da nosim samo trenirko ampak razmišljam da bom šla naslednji mesec nazaj v službo.
Natasa čuvaj se!
Mery ena trgovina popek je baje v btc-ju poleg emporiona je stavba diamant ali nekaj takega in baje je tam trgovina popek.user posted image
Edino kar me moti pri teh trgovinah je to da je vse tako drago.Lahko bi bilo malo ceneje.A ne?user posted image
Tadejluka zelo dobro te razumem glede  slabosti.Čisto ista si kot jaz.Nič se mi ne da.Brez vsake energije sem.Upam, da bo nama kmalu bolje.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.10.2008 10:18:58   
Anonimen
Anonimna s PDp 04.06. se poslavlja od vas. Spontan splav. Čakam da se samo sčisti, če ne grem na čiščenje. Srčka ni blo več v 8 tednu. Začel se je z rjavim izcedkom, ki ga je blo vse več in je prešel v kri. Tako je to.
Pa gremo naprej.

Imejte se lepo in lepo in veselo nosečnost vsem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
27.10.2008 10:21:54   
bačko
Anonimen zelo mi je žal!Drži se in uam, da ti kmalu uspe ugledati ponovni user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.10.2008 10:29:12   
Anonimen
anonimna žal mi jeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
27.10.2008 10:33:19   
Hanuši
Anonimen, tko mi je hudouser posted image user posted image user posted image .
sej ne vem, če ti bo to v tolažbo, ampak vseen. Splav ni kar tako, vedno je razlog v kakšnih anomalijah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.10.2008 11:07:26   
*alina*
Ko preberem kaj takega me kar zmrazi. Anonimna drži se user posted image .

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.10.2008 11:13:50   
Anonimen
Anonimna tako mi je hudo user posted image  upam, da boš kmalu spet zagledala user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
27.10.2008 11:24:58   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Toliko ste napisale da sem komaj vse prebrala.No bolj preletela.

JanciF vem kako se počutiš.Glede hlač mislim.Tudi jaz imam malo več kg.Mi je še od prejšnega poroda ostalo in tudi razmišljam da si bom šla kakšne nove hlače kupiti.Dobro da sem doma in da nosim samo trenirko ampak razmišljam da bom šla naslednji mesec nazaj v službo.

Na žalost še nisem kupila hlač, naročila sem Belly Belt, vendar so mi sporočili da bo dobavljiv šele v začetku novembra, jaz pa že danes hodim naokrog z odpetimi hlačmi.

Nujno pa moram kupit hlače, doma sem pa tudi ves čas v trenirki.
Tukaj sem našla spisek trgovin, kjer naj bi ponujali oblačila za nosečnice http://otrocarije.blogspot.com/2007/08/trgovine-z-nosenikimi-oblaili.html 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.10.2008 12:30:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*
Mala_princeska: ta vikend mi žal ni uspelo. V soboto sem bila v Cityparku in se mi potem ni dalo še v kakšen center. Tudi jaz sem iskala hlače, ker me zaradi napihnjenosti že vse tišči, pa nič...

Nič hudega, pa drugič - zdaj vsaj vem zakaj te ni bilo na RR, ker si šopingirala in verjetno uživala, počivala v vikendu. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.10.2008 12:33:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna s PDp 04.06. se poslavlja od vas. Spontan splav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je zate.

Drži se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.10.2008 12:51:45   
fragola
user posted image Anonimna žal mi je zateuser posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.10.2008 12:57:33   
amaya

Hojla...

O, se vas je že nabralouser posted image Lepo.

Jaz noseč. cot ne bom kupovala, imam še iz prvih 2 nosečnosti vsega too much, pa še kar doma sem in sploh ne potrebujem toliko cot. Mogoče kupim kaj za dušouser posted image

Počutim se še vedno ok, včeraj sem si kupila vitamine za nosečnice (glede na to, da poleg nosečnosti še dojim, mi bodo verjetno prav prišliuser posted image )

Jaz sem pa drugače Štrajerka, ampak preseljena ob morjeuser posted image

Pozdravček,
anonimnicauser posted image

oooooooooooo....končno ena iz Obale. Kje?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.10.2008 12:59:42   
amaya

Anonimna s PDp 04.06. se poslavlja od vas. Spontan splav. Čakam da se samo sčisti, če ne grem na čiščenje. Srčka ni blo več v 8 tednu. Začel se je z rjavim izcedkom, ki ga je blo vse več in je prešel v kri. Tako je to.
Pa gremo naprej.

Imejte se lepo in lepo in veselo nosečnost vsem. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

drži se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.10.2008 13:00:38   
amaya

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )       29.10
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)         20.10.             ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)       20.10              ?
user posted image anonimna do 21.10. (2user posted image ,1user posted image )        21.10    

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)           ?                   ?

user posted image anonimna                  (?user posted image , user posted image ?)          ?                      ?

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)       14.10.               ?

user posted image bibi                             (2user posted image , user posted image  1)          ?                     ?

user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)       28.10.               ?

user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)        3.11               ?

user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)

user posted image anonimna  user posted image              (?user posted image , user posted image   ? )      14.10. 

user posted image lorelai28                     (1user posted image , user posted image  0)        5.11.         NS 19.11

user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)        17.10. 

user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)

user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )         29.10.

user posted image amaya                         (2user posted image , user posted image 1 )         4.11. 

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   

user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )        11.11.               ?

user posted image Goldy                            (? . ? )

user posted image Cesarica 13                  (? . ?)               ?

user posted image Tej_a                             (? . ?)               ?

user posted image salcka                            (? . ?)              3.11.

user posted image  Anonimna user posted image                (?user posted image , user posted image  ?)

user posted image  Tacamuca                        (1user posted image  , user posted image  0)

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)          22.10       24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.
user posted image anonimna user posted image               (?user posted image
, user posted image ?)          16.10.               ?

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)          ?               ?

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)          14.10.    NS: 9.12

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)           28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                          (2
user posted image , user posted image  1)          ?               ?

user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)          28.10.              ?

user posted image  emelly                         (2user posted image user posted image 1)          24.10.      28.11       

08.06
user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )         29.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska         (2user posted image , user posted image 1 )
user posted image   tadejluka                     (3user posted image user posted image  2 )

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)           4.11.

16.06.

user posted image anonimna                      (? , ? )                  6.11.

17.06.
user posted image loveforever
                   (3user posted image
, user posted image 1 )          3.11.               ?

18.06.
user posted image tincaminca
                    (2user posted image
, user posted image 1 )          ?               ?

user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         04.11.             ?

19.06.

user posted image   anonimna                    (? , ? )                   11.11.             ?

20.06.  
user posted image anonimna5                   
(? , ? )                    6.11.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)             4.11.               ?

user posted image maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          18.11.            ?      

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )             28.10. 

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )

25.06.  
user posted image anjaPH                          
(2 user posted image , user posted image 1 )          ?               ?
 user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.          ?
 user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )               ?

user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)   

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 53

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.10.2008 13:47:20   
farmacevtka81
zdravo punce,

bi se vam z veseljem pridružila, če me sprejmete! Kar nekaj se vas je že nabralo... Moj PDP je 30.6.09, 2. nosečnost, imam enga angelčka, prvi pregled pa bo 7.11.

Zaenkrat sem dobro, upam, da bo tokrat vse OK!

lep dan!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.10.2008 14:30:02   
liam
Mene pa še niste dodale na seznam???user posted image

(odgovor članu farmacevtka81)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.10.2008 15:10:56   
ribička
Ojla! Tudi jaz se vam pridružujem user posted image ! To je moja prva user posted image . PDP je 7.6.09. Prvi pregled sem imela 24.10. in sedaj sem se odločila, da svojo neizmerno srečo delim tudi z vami. Odkar sem zagledala user posted image user posted image  vas redno spremljam in veliko koristnih nasvetov sem že dobila.
Sicer sem ena tistih, ki na srečo nimam kakšnih posebnih težav razen občasne vrtoglavice.user posted image

(odgovor članu Emmi)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?