July08
|
Dobro jutro so ! Lepo pozdarvljene iz Notranjskega konca. Imamo še sonček, samo baje bo kmalu dež . Včeraj smo bili na družinskem izletu na Obali. Najprej smo hoteli v Izolo, pa je bla od Kopra naprej kolona, zato smo šli potem lepo v KP, pa tam na sprehod, kavico,.. Luštno, res. Potem pa spet problem - šli bi nekam kaj pojest, pa nč ne poznamo in potem vedno na koncu končamo v Postojni na pici. Ima katera kakšno priporočilo za dobro hrano na Obali ali na poti proti domu (npr. Kras)??? Bom ful hvaležna, ker imamo vedno težave kam jesti z dvema majhnima otrokoma. Aja, smo se ustavili tudi pri Mahniču v Kozini, pa je bla taka gužva... Lsica vidim, da imaš tudi ti težave s spanjem. meni se pogosto dogaja, da se ponoči zbudim ob ene 2h in pol do 4h ne morem zaspat, pa se premetavam po postelji in se smilim sama sebi Vidim, da moram v takih primerih lepo na laptopa, ker moje so tud čujejo... Kaminek res si pridna, da tako lepo skrbiš za svojega možička! Pri nas v službo večinoma prinesemo kupljene stvari... Se nobenemu več ne da doma neki matrat. Janči in vse ostale hvala za rožice. vam jih še jaz pošiljam Pa še za vsako darilce presenečenja - vsaka zase že ve, kaj se notri skriva. Mojjaka šibaj k zobozdravniku, da ti poštima zob. Joj, je res zoprno, če te zob boli, a ne? Fragola seveda odpri novo temo, pa sporoči, ko boš. Deja tud jaz sem imela prejšnji teden drisko - nalezla sem se virozice od sinov. Po ene treh dneh je minilo. Sem pa pazila, da sem fuuuuuuuuuuul pila. Ko sem peljala k zdravniku, je ta rekel, da nimamo kaj dosti pomagati, samo počitek in tekočina.