Lsica
|
Dobro jutro čvekice moj sonček, tvoj buši je lep . Vidim da si lenoritis kar proč vrgla , ni kaj obeta se nam lepše vreme. Pa petek je, juhu ( tole veselje je še zapuščina od takrat, ko sem hodila v službo ) vsekakor se pa veselim tudi, da bova z mojim spet imela dva dni čisto zase . Tudi jaz sem se odločla, da bo danes lenarjenja manj, čaka me priprava za predavanje drug teden (branje člankov in pisanje poročila...) Vreme je ugodno- ne premrzlo ne prevroče, imam mir ker je tašča nekam odlaufala, najbrž po trgovinah išče nizke cene , tako da na delo veselo. fragola, če kaj novega zveš v materinski deli z nami. Saj res, mene tud zanima, od kdaj je treba gibanje štet. Jaz še vedno ne čutim močnih brc, tako kot ve, je bolj kot božanje od znotraj, al pa kot da bi si kdo gnezdo/pernico pripravljal, preden se uleže. biba, bamoocham hitro se pozdravita. Za vnetje mehurja je potrebno sam veliko pit, pit, pit, da spraviš tiste grde bakterije ven. Za slabost pa , ne vem, kar ti paše, pa še tist mal, po žličkah, pa počivanje.... V glavnem, zrihtajte se, da boste jutri lahko uživale, ker nas čaka sončna sobota!!! se še beremo....
|