lino -> RE: junijke 2009 (3.3.2009 17:39:57)
|
Pozdravljene. Bamoocham sej so pa tudi kavbojke lahko čisto o.k., sam kominirat jih je treba s kako elegantno bluzico[sm=smiley1.gif] Gantar, POZDRAVLJENA PUNCA.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Manna, kr pazi nase![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Kalanteja in Mala princeska čestitke za uspešno opravljene izpite.[sm=bravo.gif] Kalanteja jst sem pa nažalost med prvih 20. Sem kar zraven gospe sestre sedela (mogoče 3 na njeni levi)[sm=zmeden.gif] Kaj si se za telovadbo napisala??? No jst sem bila danes pri G in pravi, da je vse o.k. in naš [sm=modricrtici.gif] (70%-30%) ima cca 700g in jaz +2,5 kg kar pomeni, da sem jih skupno pridelala že +10 od samega štarta in jih imam sedaj že 60kg pa 160 cm sem velika[sm=zmeden.gif], ampak kregana nisem bila...bom pa sama malo bolj pazila na težo... Edino pritisk imam full nizek 90/50. Moj G mi je do sedaj delal UZ na vsakem pregledu in se mi je full dobro zdelo...no danes mi je pa povedal, da so naslednji cca 3 plačljivi, ker jih zavarovalnica ne krije...kje bom sedaj dobila denar za 3 UZ pa nimam pojma (3x25€) no sicer pa stane 3D UZ 30€ in se bom skušala dogovoriti, da bova od teh 3 vsaj 1x 3D naredila, ker se mi bolj splača dat 30 € za 3D, kot 25 za UZ...[sm=zmeden.gif] Uglavnem full sem zabluzla in vas sedaj zapuščam, se grem s sinkotom ANG učit. Lepo bodite.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|