|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
18.2.2009 21:02:41   
nemka
No, midva sva z možem saznala da bo naš user posted image ....

PUNČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAA!

Tako sva vesela ker sestre in brat imajo samo fantje!!!!!!!!!!! KONČNO BO PUNČKA!

Sem pa bila v SG na 3D/4D UZ pa zdravnica je enkratna, tudi sestra! Res je bilo ZELO lepo. 1 Uro UZ, otroček je spet brcal neskončno in res smo se zabavili, kako je punčka pila plodovnico, lizala z jezičkom in se igrala s popkovino! user posted image user posted image user posted image Zdravnica je rekla da se je ONA kar zaljubila v našo pikico! user posted image

Na žalost 3D ni delal, sonda je pokvarjena pa bodo dobili novo. Takrat me bo pozvala pa bom lahko še enkrat prišla! ENO sliko sva dobila 3D! Drugače pa OGROMNO veliko posnetkih v 2D!!! Res se je izplačalo!!! Pa poslala mi bo CD ker na USB ključu ni skoraj nič shranjeno, ni delalo...
Pikica je pa že 812 gr... zelo veliko pa tudi femur je že večji kot bi "mogel" biti! Rekla je, da bi preživela ker toliko lepo tehta!!!user posted image user posted image user posted image a ja, pa "DEFINITIVNO je to punca. Če bo fantek mi ga lahko kar prinesite!" (Pogledala je segurno 5krat če ne več ker sem jaz stalno vprašala kako je segurna... user posted image Imam pa zdaj tudi slike ko je RES videti, edino če bi dobro kaj skrivala... user posted image )

No, za seznam:

user posted image
Nasljedni pregled: Krvni sladkor 24.2.!

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.2.2009 21:09:32   
tinca84
lino- mojuser posted image ima tudi jutri rojstni dan pa tudi isti letnik stauser posted image

nemka- čestitam za pregled

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.2.2009 21:24:02   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

dodi- a sem jst tole prav prebrala??? Svaka ti čast!!!user posted image user posted image user posted image

Prav vidiš ja... user posted image user posted image
Pa hvala za kompliment!
pri nas je malo bolj gužva kot pri ostalih...se mamo pa prav tako luštno... user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.2.2009 21:58:18   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

dodi- a sem jst tole prav prebrala??? Svaka ti čast!!!user posted image user posted image user posted image

Prav vidiš ja... user posted image user posted image
Pa hvala za kompliment!
pri nas je malo bolj gužva kot pri ostalih...se mamo pa prav tako luštno... user posted image

Hja, čestitam tudi jaz!! Pa vas je res dosti, a potem planirata še kakšnega? user posted image Glavno je, da se imate fajn ...

nemka, čestitke za punčko!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.2.2009 22:32:21   
fragola
Janci F sej tudi pomoje, ko enkrat piješ tisti magnesol pomoje se telo navadi in potem ne več tako učinkuje.
Mene me je zdaj začelo spet pečt, ma verjetno se naša bebica res preteguje in potem me zapeče.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.2.2009 23:00:45   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Lsica-midve mava pa v petek pregled user posted image  ,jaz imam morfologijo pa ti samo pregled?

Ne, tud jaz imam morfologijo pri svoji G. Komaj čakam... V prvih mesecih sem imela pregled skoraj na vsakih 14 dni, (smo se bali, da ne bi blo kaj narobe) zdaj pa že en mesec čakam, da spet vidim moje detece. Se javiva, ko opraviva.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
19.2.2009 7:40:43   
Lsica
Dobro jutro zaspanke, kje ste vse? Danes se nam kaže že spet en lep sončkast dan in jaz sem že zjutraj dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi vam pošiljam eno jutranjo user posted image da se boste lažje zbudile in user posted image user posted image user posted image ...
Danes grem po nekaj mesecih obiskat starše, da malo vidijo moj trebušček. Prav lep izletek si bom naredilauser posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
19.2.2009 7:41:59   
maycha
dobro jutro souser posted image ,
meni je g. rekla, da do 25-ga tedna se ne vznemirjat, če kakšen dan ali dva ne bom občutila otročka....po 25-em tednu pa moramo user posted image  gibe zaznati vsaj 10x na dan, sicer je potrebno čimprej obiskati g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
19.2.2009 7:53:38   
Lsica
Midva danes štejeva 21t/3d; otročka pa čutim navadno samo zvečer, ko ležim in sem čisto umirjena, pa še to ne vsak dan....???? Se tudi vam zdi to premalo?

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
19.2.2009 8:05:07   
biba14
user posted image Jutrček...
Lsica jaz sem danes 22t/6d, pa ga tudi čutim le zvečer...le občasno čez dan. Mislim, da je to v tem zgodnjem obdobju čist okuser posted image .
Lep danček

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
19.2.2009 8:18:50   
bačko
Gantar moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!
Janci ti kar največ počivaj kolikor lahko!Pomoje je prav grozno s temi glavoboli.Drži se.
Kalanteja jaz imam rojstni dan 9.3.1979
Majana potem boš kmalu  imela 30?
Nemka čestitam za punčko!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa čutim brce tudi bolj zvečer včasih pa tudi čez dan.Odvisno.Drugače pa se dobro počutim.Ko berem tiste ki ste imele že 3d si tudi jaz želim iti.Samo moje je težko dati 100 evrov zato.Pri Žani sva šla in meni ni bilo žal.In tudi zdaj bi šla.Moram prepričati svojega možeka.
Nič lepo se imejte!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
19.2.2009 8:26:09   
majana79
Dobro jutro vsem! Pa je res prekrasno vreme zunaj, upam da ne bo danes pihalo, da grem tudi jaz za kakih 5 minut na zrak, po vsem tem ležanju. user posted image Danes sem končno spala večino noči, me je hrbet začel bolet šele proti jutru.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja, okroglo ampak v moji glavi sem ostala še vedno pri 25. user posted image user posted image

Ko berem tiste ki ste imele že 3d si tudi jaz želim iti.Samo moje je težko dati 100 evrov zato.Pri Žani sva šla in meni ni bilo žal.In tudi zdaj bi šla.Moram prepričati svojega možeka.

bačko, jaz bi tudi šla, pa mi je to veliko denarja. Sem pa zadnjič pri svoji G izvedela, da ima ona tudi 3D ultrazvok in da se lahko dogovorim za termin, samo niso imeli še novega cenika. Ampak ker je v ZD, upam da je kaj cenejše... Drugače je pa ena napisala da je v Kaliste 85€, kar je vseeno manj kot 100...

Aja, jaz tudi našega fanta čutim bolj zvečer, podnevi res izjemoma pa sem zdaj v 22t po RR.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
19.2.2009 8:40:14   
bamoocham

Jutro.
Kk ste kej?
Gantar, najprej sožalje, me je kr prilepilo na stol, ko sem prebrala. Nisem mogla nič pisat, tk sem bla iz sebe. Sem se jokala (ker mi je bilo res hudo, samo 2 dni sva imeli narazen rok), pol me je pa še moj rekel, zakaj berem, če mi je  hudo.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa rastemo in naša pikica brca kr naprej. No danes še spi, ampak ima proti večeru dirko noter. Tam okoli pol 10-10 zvečer  začneuser posted image

Me je kr pogrelo danes, ko sem stopila na tehtnico, +1 kg v  17 dnehuser posted image (od zadnjega pregleda)
ne vem, ne vem..se bo treba odpovedat večernim prigrizkomuser posted image
Ker če bo šlo tk naprej, bom šla rodit kot žogauser posted image

Za 3D se midva tudi odločama, nekam velik denarja se mi zdi..ampak na pikici na ne bomo šparaliuser posted image

Pojdite ven, tako lepo  vreme je. Midva bova sigurno šla na kratek sprehod, potem pa tako moj šiba na šiht.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
19.2.2009 8:46:16   
lino
Dobro jutro.

Tiste, ki ste že pile user posted image , no dajte še eno z mano in pa en konček user posted image vam pošiljam.user posted image

Nemka, čestitke!!!!!user posted image user posted image

Jaz pa svojega razgrajača bolj kot ne skoz čutim, se mi kar nekaj premika in mu nič ne paše. Včasih čez dan malo manj močno brca, ampak da vedeti, da je tukaj vsako uro ali več, če pa se umirim, pa postanejo brce močnejše on predvsem zjutraj se razjezi...danes sem bila deležna pravega rafala, ker sem se na bok obrnila... Sicer pa se mi včasih dozdeva, da ko se z roko dotaknem trebuha, se mi približa in nastane tam, ko imam roko taka kepica. Lepo.[sm=smiley36.gif

Imejte se lepo, jaz pa sedaj skočim pod tuš.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
19.2.2009 8:50:12   
fragola
Dobro jutro , lepo senčen dan je pred nami!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mela morfologijo v 3D in vam povem ,da se splača it , je blo vse tako lepo videt.user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
19.2.2009 8:55:09   
manna
LINO Vse naj naj najboljše za rojstni dan! Želim ti veliiiiiiiikooo zdravja, ljubezni in otroškega smeha v naslednjem letu! Pa seveda da bo otroček gladko in brez težav privekal na svet in te razveseljeval vsak dan!  Pa eno slastno čokoladno torto...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
19.2.2009 8:58:48   
*blu*
user posted image user posted image user posted image user posted image Lino, vse naj naj za rojstni dan. Pa veliko sreče do konca nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
19.2.2009 9:02:43   
*blu*

Ja, okroglo ampak v moji glavi sem ostala še vedno pri 25. user posted image user posted image

A potem bova midve letos ¨taokrogli¨ user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
19.2.2009 9:04:22   
*blu*
Pa dobro jutro in lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
19.2.2009 9:08:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*
A potem bova midve letos ¨taokrogli¨ user posted image

Tako in drugače okrogli. user posted image user posted image

Lino, vse najboljše pa veliko sreče z user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
19.2.2009 9:19:25   
bamoocham
Lino, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image

Hvala za torticouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
19.2.2009 9:21:07   
bačko
Lino vse najboljše za rojstni dan.Veliko sreče še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
19.2.2009 9:26:41   
luši
lino - vse najboljše, lepo praznuj pa vso srečo v prihodnje (na vseh področjih) user posted image

biba14 - ti pa dobr preber kar sm napisala... nikol nism rekla da jim ne zaupam, rekla sm samo, da se mi ne zdi fer  da pošiljajo delat človeka, ki se slabo počuti... sploh če je to nosečnica, ki je odgovorna za dve osebi... naše telo nam sporoča kdaj nismo zmožni delat... in če ma ženska tko močn glavobol da že na bolniški komej živi, pol jo pa še delat pošlejo... sory men je to neodgovorno, nima pa nobene veze z nezaupanjem...

Kar se pa tiče moje G... js mam z njo same dobre izkušnje, ker mi dela ultrazvok v vsaki posvetovalnici (ker kokr berem druge nimate take sreče), pa še na nuhalni se mi je res posvetla tk da sm bla skor 30min notri... in zarat tega so se moja pričakovanja močno dvignila in sm bla na morfologiji kr mal razočarana k sm mogla vn iz njega vlečt vse...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
19.2.2009 10:29:41   
fragola
lino vse najboljše in najlepše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
19.2.2009 10:30:31   
maycha
hej punce,
se je katera zanimala za odvzem matičnih celic po porodu?  tole je spletna stran, če katero zanima: www.neocelica.si ....cena je res črna pika, ampak mislim, da je pametno razmislit....

lp,

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?