|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
16.1.2009 8:12:58   
bačko
Tina pri nas bo Žana šla kaj kmalu v svojo sobo in bo imela še staro pojsteljico.Stranice se dajo dol in je mladinska pojstelja.Mali pa bo pri nama v spalnici.Ko pa bosta oba zrasla pa bomo prostore zamenjali.Midva bova šla v otroško sobo (ker je manjša),otroci pa v spalnico.Itak pa se imava v roku 10 leti preseliti nazaj v Ljubljano tako da ne planiramo kaj preveč za tukaj.
Alina pridna si ko tako lepo urejaš seznam!user posted image user posted image user posted image A mi lahko še dodaš da ima hčerko Žano staro 1leto in pol?Hvala.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.1.2009 8:27:27   
Janci F
Dobro jutro vse souser posted image !
Danes je zadnji delovni dan, potem nas pa čaka vikend. user posted image
Jaz imam ginekologa v Kranju in tudi rodila bom v Kranju, porodnišnico imam blizu doma, tako da se mi zdi nesmiselno kam drugam hodit.
Naslednji pregled imam 10.2., morfologijo imam 28.1. in sem se odločila, da po uspešno opravljeni morfologiji začnem gnezdit.
Se že prav veselim, edino moj bančni račun ni tolk navdušen.
K sreči imava tudi midva nekaj prostovoljcev, moja mami nama bo kupila posteljico, moževa mama pa voziček.
Seveda pa nama ostane še vedno veliko stvari za kupit.
Kar nekaj oblekc si bom pa sposodila od moje sestre, tako da ne bo treba popolnoma vsega kupit.
Samo težava je v tem, da ima sestra dve hčerki, tako da so skoraj oblačila roza. Če bo pa fantek, kar večina tudi predvideva pa bova morala malo več kupit.
Itak pa imam za začetek namen kupit taka bolj univerzalna oblačila.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 16.1.2009 8:28:43 >

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.1.2009 9:12:21   
Cally
Pozdravljene,

tudi jaz bom tako kot Janci F začela 'gnezdit' po morfologiji čez 14 dni user posted image  Se že komaj zadržujem, da kaj ne kupim..

Glede spola sva se z možem odločila, da se pustiva presenetit.
Ginekologinjo imam v Ljubljani, rodila bom pa v Novem mestu ali v Ljubljani.

lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.1.2009 9:27:12   
Janci F
Cally, vidim da sva si zelo podobni.
Tudi jaz se komaj zadržujem, da ne bi kaj kupila.
Jaz imam še 12 dni do morfologije in komaj, komaj čakam in tudi glede spola se bova pustila presenetilt.
Sedaj sem ravno vstopila v 21 teden.

Ali imaš ti kakšen občutek glede spola?
Jaz sem kmalu po tem, ko sem zanosila imela občutek da bo fantek, danes pa nimam več pojma.

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.1.2009 9:28:14   
bačko
Jaz pa bom na morfologiji vprašala za spol!Tudi pri Žani sem! Komaj čakam da bom imela morfologijo da vidim če so vsi organi na svojem mestu in če je dete zdravo.
Midva sva od Žane stvari vse prodala tako da bova mogla vse na novo kupiti.Komaj čakam da začnem hoditi v šoping.No lepo se imejte in uživajte med vikendom.Grem v službo!user posted image Se mi ravno ne da!

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.1.2009 9:29:47   
bačko
Janci tudi jaz sem imela občutek da je fantek ampak me je na NS malo zbegal in zdaj sploh ne vem kaj naj bi bilo.Pri Žani pa sem od prvega dne prav čutila da bo punčka.Jaz pa ima 22.1 morfologijo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.1.2009 9:34:46   
Cally
Janci F...imam občutek, ja...samo ne vem a je to res občutek ali izhaja to iz želje...tudi jaz sem takoj 'začutila', da  bo fantek.... Kaj pa bo, bomo pa videli junija user posted image

Komaj čakam, da bo morfologija za mano, da začnem praznit bančni račun, hehehe....

lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.1.2009 9:35:20   
loveforever
dobro jitro, no dans sem malo zbolela in tudi bruhec je bil risoten, upam da bo kmalu mimo

maycha ja mogoče bova si pa res iz porodne v porodno mahaleuser posted image user posted image user posted image
jaz sem šla prvič 5 dni čez rok, tak da ta datum k mam 20.6 mi nič ne pomeni, mi bo vse čist normalno tud če juluja rodim, ker zadnje čase jih tako malo rodi na rok da joj,... a ti si tudi iz celja js sem iz okolice

včeraj sem vam napisala en dolg seznam kaj sama priporočam kupit in kaj ne ampak imam tako "zabušen" računalnik, da sem naredila še samo piko in je ugasno ... mislim pop....

komaj čaka 9.2 ko imam morfologijo da vidim če nam rata spoznati naš spol,..... no 100% tk nebom dok ne pride ven, pa kljub temuuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.1.2009 9:36:07   
bamoocham
Jutro souser posted image .
Bo katera kavico, evo danes js častimuser posted image , po želji s smetano al pa z mlekomuser posted image

Kako ste kaj? Js sem danes kr fajn spala, no sej sem spala od pol 11 zvečer do pol 9 zjutrajuser posted image Zaspanka, pa kajuser posted image

meti21, fajn zrihtaj na pregledu danes.

Si bom dovolila in popravila seznam za sebe, upam,  ne ne bo prevelike jezeuser posted image
Drgač pa nimam še nč kupljeno za bebico, sma rekla, da boma počakala na morfologijo, pa počasi, ampak res počasi kupovala stvari. Čeprav so mi rekli, naj nč ne kupujem pred 7-8 mesecem (vraževernost pa to).
U berem, da bo vam bodo vlek stvari kupili drugi..men je ati (moj) že jasno dal vedet, da naj nč ne pričakujem da bota kej kupila, zato ker sva se sama spravila v to...ker ko sta ona dva mela otroke, ni noben nč kupu in sta vse stroške sama nosilauser posted image ..pa dober, se ne sekiram..sej tašča je pa na podoben način rekla....

Ne pričakujem od nobenega nič, boma že sama sfolgala..

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.1.2009 9:39:12   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                            

01.06.

user posted image  deja777 (24 let, por. PTUJ)  P:         user posted image                   
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel                   

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image  *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 19.01, M: 22.01    user posted image                                  
user posted image  Mucica1     user posted image  

user posted image   Nina16      M: 05.01. user posted image         

03.06.

user posted image  Dreamhorse                                       
user posted image  Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic (12.5.06)       
user posted image Meridaub                      

04.06.
user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let)     P: 13.1.    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image smrketa24   (       )    P: 22.01.      user posted image
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let )  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let, por. LJ)  P: 13.2., M: 22.2.   user posted image                              
user posted image emelly     

07.06.

user posted image   Ribička                          
user posted image  *blu*   

user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image  cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   user posted image
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         

user posted image tadejluka                                                        
user posted image Nastyaa      

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image    bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši                                                         

11.06.

user posted image kalateja (25, let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image  Lia2006     user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21      P: 16.1.        
user posted image Cally   (28 let)  M: 29.01                  

13.06.

user posted image Julyo8

user posted image princ_princeska           

14.06.

user posted image miškamaška08      

user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image  Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image   Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1.   user posted image

user posted image amaya                         P: 13.1.                       
user posted image  Majana79                  M: 29.1.           

user posted image   ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB ali TRB)  P: 16.01                                             
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    

20.06.  
user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  P: 9.02.               1. tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    

21.06.  
user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               

user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.                 1user posted image

user posted image Pomaranči (čeprav navijam za raka)

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       

user posted image  maycha                    M: 05.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       

25.06.  

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I                      

27.6.

user posted image  Bjondi                 P: 20.1.                    

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06

user posted image Banči06                          

user posted image Lsica   user posted image                                                   

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let)

user posted image   Luši  (20 let)                                      

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 85

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.1.2009 9:41:46   
Janci F
Meni je že kar nekaj mamic reklo, da se večinoma prvi občutek ne moti.
Jaz sem par mesecev bila popolnoma prepričana, da bo fantek.
Popolnoma vseeno mi je, kaj bo, samo me pa na momente zelo firbec daje.

Bačko, kako pa to,da  sta vse prodala?
Ali nista več planirala otrok?

Prijeten petek vam želim.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.1.2009 9:43:01   
ribička
Ojla!

Full ste pridne, da posredujete tolko podatkov o tem kaj vse boste nakupile oz. kaj potrebuje novorojenčekuser posted image . Ti podatki meni in še kakšni mamici, ki bo dobila prvega otročka sigurno pridejo zelo prav. Sama sem taka, da ne kupim ničesar (skorajuser posted image ), dokler ne slišim podatka iz prve roke od nekoga, ki je stvar že uporabljal.

Tako da vse s pozitivnimi in negativnimi izkušnjami o opremi za user posted image , prosim če le te delite še naprej z ostalimi. Hvala vam drage souser posted image .

Še podatki za sznam: stara sem 28 let,
                                 rodila bom v Mariboru,
                                  naslednji pregled imam 20.01.,
                                  morfologijo pa 30.01.

Komaj čakam na morfologijo, ker se na NS še ni videl spol, mene pa bo razneslo od radovednostiuser posted image . Mam pa občutek, da bo punčka, bomo videli...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.1.2009 10:11:02   
jabolka
ČAU ČAU souser posted image

Hodi mogoče katera , že na materinske(starševske)vaje ? Jaz sem se danes vpisala in začnem hodit 01.03 (jutranjih urah) v Zdravstveni dom Izola . Kakšne imaste izkušnje ..

ALINA hvala za seznamček in ostalim souser posted image nasvete ...
28.01 imam pregled - zvem za ostale izvide od morfologije
Na preglede hodim v ZDKoper , rodila pa bom vIzoli
Pričakujem na svojega prvega user posted image .  Občutek imam za punčko , vseeno pa mi je . Mojega pa zanima kaj pričakujemo, tako da razmišljam za vprašat pri naslednjem pregledu .
Aja zadnjič ste pisale glede ULTRAZVOKA - do zdej pri vsakem pregledu sem tudi imela pregled na ultrazvoku in dobila slikico svoje pikiceuser posted image . In zdaj komaj čakam videti -slišati user posted image user posted image user posted image

LEP VIKEND VSEM user posted image ...pridno božajte boščke
hehe...zdaj pa delat user posted image user posted image

(odgovor članu ribička)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.1.2009 10:15:12   
jabolka
uuups pardon na napake user posted image user posted image ..
v službi-pišem hitro...

LEP POZDRAV user posted image user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.1.2009 10:18:01   
Cesarica13
Hvala vam za prijazne besede glede mojega padca. Razen plavega kolena ni bilo nič hudega.
Je pa zanimivo, da sta se pri mojih podatkih pojavili user posted image , pa še ne vemo spola. He he he, moj bodoči možek (kmalu se še poročim, da je nosečnost lepša :-)) si želi punčko, jaz pa imam feeling, da bo res fantek. Bomo videli. Sem mora kaj čudno napisala in je urednica seznama mislila, da bo pubec :-).

Jaz bom imela otročka tudi pri sebi, v spalnici v svoji posteljici, kupovala in gnezdila pa bom šele od aprila naprej. In takrat na veliko. Vraževernost in prvič sem imela izvenmaternično nosečnost, zato sem sedaj še bolj občutljiva na vse.

Lepo se imejte in lep vikend vsem,
pa pa

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.1.2009 10:35:31   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Cesarica13
Je pa zanimivo, da sta se pri mojih podatkih pojavili user posted image , pa še ne vemo spola. He he he, moj bodoči možek (kmalu se še poročim, da je nosečnost lepša :-)) si želi punčko, jaz pa imam feeling, da bo res fantek. Bomo videli. Sem mora kaj čudno napisala in je urednica seznama mislila, da bo pubec :-).

Verjetno sem res kaj na hitro prebrala, ker sem morala nadoknadit 20 strani. Ali pa imam nadnaravno moč in enostavno vem da bo user posted image  user posted image user posted image . Bom brisala znakec, dokler ne bo uradno.

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
16.1.2009 11:12:56   
Tina111
No da se še jest štempljamuser posted image .

Vidim da že vse res komi čakamo na morf. Za spol pa bom tudi takrat šele sigurna ali je res user posted image . Na prejšnjem uz mi je sicer namignila ampak ni 100%, ker je mali brcal in ni mogla dobro videt. Tako da urednica seznamčka, boš potem popravila če bo treba. Zaenkrat kar pusti. Me nič ne moti. Vem da je kar težko dohajat vse te podatke ker nas je tolko. Si zelo pridnauser posted image user posted image user posted image .

Pišem še kasneje kaj. Moram dat maksa pančkat. Sva imela prej cepljenje in je malo utrujen. Boščekuser posted image .

Aja moram pa povedat še to da bom to poletje še trikrat teta poleg tega da bom še enkrat mamiuser posted image . Se ta baby boom kr nadaljuje pri nas. Je že mal težko dohajatuser posted image user posted image user posted image . Pa pa

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.1.2009 12:04:54   
bamoocham
Aja moram pa povedat še to da bom to poletje še trikrat teta poleg tega da bom še enkrat mami . Se ta baby boom kr nadaljuje pri nas. Je že mal težko dohajat . Pa pa

No, sem tudi jaz 1 teden nazaj zvedela, da bom tudi teta. Spet. Js imam rok 22.6, moja starejša sestrca pa 12.9.09 tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.1.2009 13:34:15   
bjondi
Sem tako dolgo tipkala da mi ni naprej poslal ...grrr...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.1.2009 15:25:16   
LIA2006
na seznamu če lahko se popravi- 11.6. LIA2006, user posted image , 29 LET, POR. NM

HVALA

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.1.2009 15:31:01   
LIA2006
morfologijo imam 4.2 .

(odgovor članu LIA2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.1.2009 18:03:01   
biba14

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                            

01.06.

user posted image  deja777 (24 let, por. PTUJ)  P:         user posted image                   
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel                   

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image  *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 19.01, M: 22.01    user posted image                                  
user posted image  Mucica1     user posted image  

user posted image   Nina16      M: 05.01. user posted image         

03.06.

user posted image  Dreamhorse                                       
user posted image  Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic (12.5.06)       
user posted image Meridaub                      

04.06.
user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let)     P: 13.1.    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image smrketa24   (       )    P: 22.01.      user posted image
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let )  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let, por. LJ)  P: 13.2., M: 22.2.   user posted image                              
user posted image emelly     

07.06.

user posted image   Ribička                          
user posted image  *blu*   

user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image  cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   user posted image
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         

user posted image tadejluka                                                        
user posted image Nastyaa      

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image    bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši                                                         

11.06.

user posted image kalateja (25, let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image  Lia2006     user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21      P: 16.1.        
user posted image Cally   (28 let)  M: 29.01                  

13.06.

user posted image Julyo8

user posted image princ_princeska           

14.06.

user posted image miškamaška08      

user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image  Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image   Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1.   user posted image

user posted image amaya                         P: 13.1.                       
user posted image  Majana79                  M: 29.1.           

user posted image   ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB )    user posted image                                          
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    

20.06.  
user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  P: 9.02.               1. tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    

21.06.  
user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               

user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.                 1user posted image

user posted image Pomaranči (čeprav navijam za raka)

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       

user posted image  maycha                    M: 05.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       

25.06.  

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I                      

27.6.

user posted image  Bjondi                 P: 20.1.                    

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06

user posted image Banči06                          

user posted image Lsica   user posted image                                                   

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let)

user posted image   Luši  (20 let)                                      

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 85

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil biba14 -- 16.1.2009 18:04:45 >

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.1.2009 18:10:24   
biba14
Ojčka souser posted image user posted image .
Danes sem imela pregled,še malce bolj verjetno imamo user posted image ...srček dela, sonček pa veselo migauser posted image ...je čist po mamici ( to je moj komentiral )., ne more bit pri miruuser posted image
Cesarica13-viim, da ne bom edina, ki bo dobila prstan s trebuščkomuser posted image .

Želim vam lep večer
papauser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.1.2009 18:40:02   
meti21
Ojla!
Danes sem bila na pregledu in je vse ok, urin super, srček dela tika-taka, to je pa tut bilo vse danes. Dobila sem napotnico za morfologijo, se moram naročiti, komaj čakam, da vidimo kaj imamo in da je vse na svojem mestuuser posted image
V prvi nosečnosti je bil moj koruznik tudi samo na morfologiji z mano in po tem pregledu je prvič dobr dojel da bo oči postaluser posted image , je bilo kar ganljivo za oba, ker se res zelo dobro vidi otročka. Se že veselim, kot vse ve drageuser posted image .
Alina pa res si pridna ker urejaš seznamuser posted image .

Fajn bodite, pa-pa

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.1.2009 18:53:18   
miškolinka 82
Prosim če vneste tudi moje podatke. PDP 14.6, morfologijo imam pa 5.2. Hvala Čawuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?