sazi -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (9.10.2008 14:39:19)
|
Pozdravljene punce, se me še spomnite? Res ste tako "zgovorne" da vam sploh ne sledim. V 1. nosečnosti sem bila pa tako "pridna" s pisanjem, pa še zdaj sem ena redkih čvek o februarčkih 2006. No, mogoče se vam med porodniško ali malo prej pogosteje pridružim. Danes sem imela spet pregled - morfologijo. Z malim je vse v redu (no, mu pravim mali, čeprav je lahko tudi mala, nismo vprašali, ampak imam kar občutek, da bo naš malček dobil bratca). Je pa malo premajhen za svoja "leta" oz. tedne, tako da mi je PDP prestavila na 5.3. Uradno torej nisem več februarčica, ampak ne grem nikamor. Tudi prvi je bil rojen januarja, pa je še vedno februarček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Imam pa visok pritisk. Že itak 4 tedne jem mini aspirine za redčenje krvi in boljšo prekrvavljenost posteljice, zdaj pa imam čez slabe 3 tedene ponovni pregled in bo takrat videla, če potrebujem napotnico za kardiologinjo v porodnišnici - sem imela itak že 1. težave. Mož in sinko sta šla zraven. Malega ni kaj dosti zanimalo, je pa vseeno nekajkrat pripomnil, da se na sliki vidi dojenčka. Sem prebrala samo zadnjo stran. Petrap - si pač malo načela pločevino avta. Ni kaj. Pleh je pleh. Bolje tako, kot kdaj drugič kaj hujšega. Nama so v moji 1. nosečnosti, ko sem bila v 30. tednu avto ukradli. Sva prišla zjutraj nekaj čez 6. uro na parkirišče, da se odpeljeva v službo in zijala na mesto, ker sva prejšnji dan pustila avto, tam je bil pa parkiran nek drug avto. Nikoli ga niso našli, midva pa po del prihrankov za hišo in po "nov" avto. Angine - sama sem jih kot otrok imela po 10 na leto - res za znoret. Potem se je pa kar naenkrat nehalo. Kar se pa operacije tiče - 2,5 leta je res najbrž premalo. So pa prijateljičinega sinka operirali malo pred 4. letom - mandlje in žrelnico. Bodite zdrave in vesele. LP
|
|
|
|