sazi -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (7.11.2008 12:22:36)
|
da se še malo vključim v debato, ko sem že ravno tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] lepo, da se me spomnite, čeprav vas "zanemarjam" in hvala vsem za lepe besede in želje. Upam, da se vam oglasim naslednjo sredo - v torek imam namreč pregled v porodnišnici. majchy23, kdaj pa rabiš info o vinijeti? Moja starša sta danes v Celovcu, pa ju lahko popoldne povprašam ali sta imela vinjeto ali ne (in ali sta se vozila po avtocesti) - če je potrebna, sta jo namreč zagovoto imela. finance - pri nama je vse skupno. Plačuje in jemlje se iz tistega računa, kjer je več. Kredit za hišo imam ogromen - samo jaz, da kredita nisva jemala oba, plačujeva pa kot rečeno - vzameva tam,kjer je več. Itak gre pa zdaj čisto ves denar, vsi prihranki in vse od kredita in še tolikop in toliko izposojenega "domačega" kredita za hišo, ki bo, UPAM, vsaljiva pred novim letom, kar je možno bolj tako-tako, mapak pred otročkom bo pa res gotova - bi moralo biti pa že kaj hudo narobe, da ne bi bila.
|
|
|
|