cvetka13 -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (6.11.2008 13:03:46)
|
joj, kolk ste s eod zjutraj naklepetale. Cati, nekaj uric si bila prepozna, da bi bila prva[sm=bravo.gif] Nisem mogla spati, pa sem si sla mleko pogreti, pa spati , pa ne zaspati,..pol sem vstala in mao pogledala na net. Kasneje sem ko ubita zaspala do 6h, ko smo morali vstati. Z malckom sva imela nefrologa in tam mi j e sredi dopoldneva zakuhal do 39st. PA kri in vodo sva se dala. Nekaj bakterijskega se mu pripravlja in ce se izvid od vode ne bi bil vredu, bi bila hospitačizirana..kot akutno vnetje ledvicnih casic. AP na sredo je voda tokrat OK- ze mesece sicer slaba , in greva jutri k svojem pediatru. Pred tem, pa se letim na pregled do ginekologa, varusko imam. Vs ena kupu. Upam, res, da bo mali ju3 boljsi in ne bo taka jokica, ko bom odsotna tisti dobri 2 urci. Ajvy...kaj si z e sprasevala?? Aha, ze imam: v porodnisnici je bil 23 dni. prve 2 tedna sem ostala tudi jaz notri, potem sem sla za vikend prespat domov- da sem si malo pripravila stvari in se sprostila (res je to en tak velik stres), cez dan pa sem bila ves cas pri dojencku v intenzivki-v LJ. PO 21 dneh sem bila spet sprejeta bazaj v P- vmes ni bilo postelje zame-guzva. Docakala sem tisti dan, ko sva sla skupaj na oddelek. To je bil petek. V soboto sem na viziti ze tezila dezurnemu, da bi sla domov, pa je rekel, naj se kak dan pocakam. NO, v nedeljo pa sem le izprosila odpust in bila v zgodnjem popoldnevu prvic doma z novorojencem---po doooolgih 23 dneh.
|
|
|
|