cvetka13 -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (6.11.2008 1:56:42)
|
Ne vem aktera je ze sprasvala...otroski dodatek in s eono drugo kar sprasujes ti pripadata, saj sme bila sama lani v istem polozaju kot ti. Bolnisko za otroka lahko vzame stars, ki ima enak naslov kot otrok-razn, ce imas fajn pediatra in ne komplicira. Otrebuh mi ka rotrdeva. Psloh ko sem utrujena, ko kaj vec delam. Sinoci sem delala vaje za globoke trebusne misice. Vse skupej ene 10 min, na izi, pa je bil z etrd. Ne pretiravam, pijem magnezij do 3x na dan po 1 tableto magnesola, pa veckrat na dan se ulezem za nekaj min. Odvisno od mojega malcka-koliko mi pusti miru. JA moj mali sinko gre z 15 meseci v decembru v vrtec v dopoldanselk casu. Od 8.30 do 12.30. Vmes bom malo pocila in kaj naredila. Sprva sem mislila,d a bom imela oba doma. Pa so me presenetili iz vrtca, ko sem dobila mesto zanj. Ze tako je to tezko dobiti. In ker moram zaradi prvega prezg. poroda vec pocivati sem naredila tak kompromis. Kasneje pa bom v dop casu lahko v miru z novorojencem pri pediatru in drugih opravkih in nekaj ur bom imela da s e posvetim le drugemu otroku. po kosilu pa bomo veselo skupaj. Zgaga....me kar matra. Cez dan se nekako gre, tezave nastopijo ko s ezvecer ulezem v posteljo. Ponavadi ne gre brez Rene tablete ali Rupuruta- ta s e mi ze gravza. toplo mleko pomaga, Pravkar sem sredi noci pokonci, si grejem mleko. Pregled imam v petek, 1.12. pa ponovno merjenje mat. vratu. ena, dva , tri in februar bo tu.
|
|
|
|