cvetka13 -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (5.11.2008 9:13:50)
|
zivjo, punce! Celo vecnost me ze ni bilo na forumu. renoviramo stanovanje, vse se ni fertik. Kopalnica v zakljucnih delih, cez tedba oa menjamo okna. Na morfologiji 21.10. je bilo videt vse OK. Mat. vrat lepo zaprt. Mi ga bo merila ponovno cez 6 t- prejsnji prezgodnji porod- v 33t. POcutim se fajn, le utrujena, saj skrbim doma se za 14 mesecnika, ki se ne hodi. V Celje ne morem, je predalec za naju. Sva iz Lj. Mogoce drugic, kje blizje. Kaj nosim pod srckom smo videli, sam bo ostala skrivnost. da slucajno ne spremeni spola po cudezu [sm=smiley1.gif] Meni mat. vrat meri s pomocjo vaginalnega UZ, tako dobi tocno dolzino v mm. Se imela pa tezave pred tedni, ko me je vse bolelo...kriz, trebuh. Sla na urgenco na UZ, saj me je ze panika zaradi prve izkusnje zagrabila. Predpisali so mi Buscopan in pa magnezij pijem vsakodnevno (skoraj, vcasih kar malo pozabim, me ne gre gladko po grlu dol- temu s e rece navelicanost na ta okus). V materinsko solo ne grem, sem bila lani. Kilogrami. JA, v zadnjih 6 tednih sem sla gor 4 kg, vse skupaj na ene 6kg. Prvic pa sem s e vzdrzala sladkarij (do 33t le 7kg plusa), zdej mi cokolada ne uide. Sicer pa so kg po porodu leteli dol kot za šalo, tako da sem iz zacetnih-pred nosecnostjo padla najmanj na 53kg, ko pa sme manj dojila pa na 55kg. evo, lep dan. moj malcek zdaj spancka, pa moram ze razmisljati, kaj bo za kosilo. V mislih imam joto z repo.
|
|
|
|