Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (3.11.2008 21:38:27)
|
Večer, punce, nekaj vas bom pokomentirala, ostale ne zamerit. Majchy - kak naporen test si imela. Držim pesti za odlično oceno in za naslednji teden za matematiko. Balonchy - tvoj voziček mi je res všeč. Darila - meni bo vse ok, ker je to moja prva nosečnost in bo vse prišlo prav. Kilogrami - ko jih je[sm=smiley35.gif] Sunny - ponovno nam daješ dobre nasvete za šoping (obvladaš spletno nakupovanje, ni kaj rečt). Če te zanima, danes sem nesla knjigo Hura, očka bom nazaj v knjižnico. Akvalina - krasen buši! Današnji pregledi - čestitke vsem. Pupka - dobrodošla. Želim ti lepo čvekanje. Srečanje - mene tudi ne bo, ker sem na bolniški in ne morem it tako daleč. Birdy - žal mi je za Neli. Še dobro, da si otroci hitro opomorejo. Pa pravijo tudi, da je otroške bolezni dobro, da preboliš v otorštvu. Nakupi - od danes naprej pri nas premoremo še banjico za kopanje otročka. Imava namreč mal težav z organizacijo kopanja - beri: pomanjkanja opreme v kopalnici in sva se domenila, da bo moj naredil en tak podstavek, ki ga bova dala nad bide, nanj pa postavila banjico. Zato sva morala najprej kupiti banjico, da bova lahko izmerila, kakšen mora biti podstavek. Sva si pa spet ogledovala vozičke in sva spet na začetku: tistega, ki sva do sedaj gledala, nama ni več tako všeč. Še dobro, da je pred nami še par mesecev. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|