diamantina -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (2.11.2008 8:38:28)
|
Dobro jutro! Katjuša, Birdy, Ajvy, Akvalina, Majchy, Tanci, hvala za objemčke, lepe in spodbudne besede. Sem se včeraj skušala pogovorit z njim v smislu, da ga malo razvedrim najprej (sprehod, kakšen film ...) pa se je že ob pol osmih potegnil spat, danes sem vstala brez dobro jutro, tudi zajtrkoval ni z mano, edino, kar sem pri zajtrku prenašala, je cmerava tašča, ki je prišla v kuhno jokat in bila čisto presrana. Včeraj smo imeli nekaj obiskov in kaj je delala - ko je prišel njen mali vnukec, sploh ni prišla iz sobe (je svak skoraj popizdil), potem se je pa pred enimi drugimi jokala in tečnarla, da je nisem mogla gledat in sem šla domov na kosilo, samo da sem se umaknila, ker sem skoraj znorela, malo je manjkalo pa bi jo prisolila eno, ker je res nemogoča. Ne razumem, zakaj se moj tako grdo vede do mene ... najprej sva imela dela čez glavo (sezonsko delo - strojne usluge zaenkrat), zdaj se je sicer malo umirilo, ampak še traja, ker je lepo vreme - je bil siten, ker je včasih moral delati celo noč, pa sem ga tolažila, mu stala (kljub slabostim na začetku) po cele noči ob strani, pomagala kolikor sem lahko ... on tega sploh opazil ni, skoz je znal bit samo tečen ... zdaj pa zopet stresa jezo name ... Sem se odločila, da če še samo enkrat naredi kaj proti meni v smislu neopravičljive arogance in ignoriranja se resnično odselim k staršem, kjer ziher ne bo idealno, kot je že birdy napisala, ker vem, kako grdo in očitajoče me bodo gledali, ampak so pa le moji starši. Kam drugam ne morem, ker sem še študentka in najem stanovanja je zame zelo predrag. Trenutno bi bila idealna rešitev, da se obe stari ženski odselita nekam (tašča ima še hišo v MB, kjer so najemniki noter in bi jih lahko skenslala in odšla tja pa teto vzela zraven, aja, pa tast je pred 4 leti umrl, ni ločena) ... ampak to ne bo najbrž nikoli, ker moj ne bo dovolil. Res ste lahko srečne tiste, ki imate može, ki vam stojijo ob strani in držijo z vami, jaz je žal nimam. Ok, zdaj pa sem naklofala trikrat preveč ... grem na sprehod s psom, da se malo razvedrim, pa mali me tako močno brca v rebra, da včasih kar sapo lovim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] saj prav, naj kar. Lep dan vam želim, pri nas sije sonček in je prav optimistično.
|
|
|
|