timy
|
Pozdravljene, že dolgo se nisem nič javila. Se full enih stvari dogaja; nosečnost, služba, šola, selitev ... No, upam, da bo kmalu kaj več časa:) Za seznam: naslednji pregled imam 2. decembra. Morfologijo sem že dala skozi, ta torek sem imela še en UZ in pupa je že težka 830g. Lepo napreduje. Glede vozičkov: imela sem naročenega chicco s3, pa ni bilo več za dobiti barve, ki sem si jo želela. Tako, da sem prejšnji teden šla v Pikapolonico in se spet odločala med Jane in Quinny speedy. Jane v kompletu je 699 evrov, želela pa sem tudi isofix, ki se ga pa za Jane ne da dobiti. Za jajčko Maxi cosi pa ja. Tako da sem na koncu naročila Quinnija, z vsemi dodatki je prišel 791. Chiccota bi z vsem v kompletu dobila za 680. Pa ok. Če povem po resnici, sem si vedno želela Quinnija Glede paketa: jaz bom vzela paket. To je najin prvi otročiček in razen vozička nimam še ničesar. Vzela bom obe posteljici, prešito odejo, jogi itd. Cene so dosti ugodnejše kot v trgovini. Če bi hotela vse to kupiti v trgovini, bi približno toliko dala samo za posteljico Sicer je tašča hotela kupiti posteljico, pa se mi zdi brezveze, da bi kupovala po takšni ceni, če lahko dobim cenejo. Ko bo pa drugi, bom pa definitivno vzela denar. Materinska šola: se še moram prijaviti, pa je v Celju tak brezveze. Tri dni od 9ih do 13ih. Moj bi si moral vzeti dopust, vendar trenutno nikakor ne bo šlo, saj je v službi nastopil novo funkcijo. A velja tista šola za bodoče očete? Ena je pisala o zajčku. Živa groza. Lani septembra je meni umrl pritlikavi koštrunček Lordi. En teden sem hodila okoli kot zombi. Zdaj pa imam spet pritlikavo koštrunko Timy - od tod ime . Joj, te živalce. Imam še dva razcartana mucka, ne vem kako jima bo všeč, da ne bosta več na prvem mestu No, sem se pa razpisala za vse nazaj Če se še kaj spomnim, pa se oglasim. Pobožajte bušije in se prekrasno imejte.
|