|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.10.2008 15:56:51   
Katjusa
nimam več časa.... moremnazaj kuhat..... vidim da sem imela lep monologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.10.2008 16:32:05   
sunny24
Kje pa ste vse?

Katjusa, ti si mela pa eno lepo serijo monologov, ja...user posted image   Sem se prej z mojim menla, pa smo rekla, da bomo našo prjavla kar v NG. Klinc, to je že voziček kupljen.
Kaj si pol nardila zravn omakice?

smokvica, to sem pa nekje že vidla ja, daseda tam naročit posamezno, če kaj rabiš. Ker da bi tam zbirala in točen znesek vn nardila...user posted image  Menda moreš neko igračko pod nujno vzet (neke ribice) da ti pride ta točen znesek...Kar neki!

Joj, pr nas pa grmi...Kolko časa bo še tako smotano vreme? Jst bi spet malo sončka mela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.10.2008 17:38:27   
sunny24
Piškot, ne vem, kake so cene pri nas. Mi je pa zdej sodelavka povedala, da je ona kupla Jane slalom pro formula strata 3v1 in je dala v ITA 633 evrov. Sam tko za info!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.10.2008 17:42:05   
timy
Pozdravljene,

že dolgo se nisem nič javila. Se full enih stvari dogaja; nosečnost, služba, šola, selitev ... No, upam, da bo kmalu kaj več časa:)

Za seznam: naslednji pregled imam 2. decembra. Morfologijo sem že dala skozi, ta torek sem imela še en UZ in pupa je že težka 830g. Lepo napreduje.

Glede vozičkov: imela sem naročenega chicco s3, pa ni bilo več za dobiti barve, ki sem si jo želela. Tako, da sem prejšnji teden šla v Pikapolonico in se spet odločala med Jane in Quinny speedy. Jane v kompletu je 699 evrov, želela pa sem tudi isofix, ki se ga pa za Jane ne da dobiti. Za jajčko Maxi cosi pa ja. Tako da sem na koncu naročila Quinnija, z vsemi dodatki je prišel 791. Chiccota bi z vsem v kompletu dobila za 680. Pa ok. Če povem po resnici, sem si vedno želela Quinnijauser posted image

Glede paketa: jaz bom vzela paket. To je najin prvi otročiček in razen vozička nimam še ničesar. Vzela bom obe posteljici, prešito odejo, jogi itd. Cene so dosti ugodnejše kot v trgovini. Če bi hotela vse to kupiti v trgovini, bi približno toliko dala samo za posteljicouser posted image
Sicer je tašča hotela kupiti posteljico, pa se mi zdi brezveze, da bi kupovala po takšni ceni, če lahko dobim cenejo.
Ko bo pa drugi, bom pa definitivno vzela denar.

Materinska šola: se še moram prijaviti, pa je v Celju tak brezveze. Tri dni od 9ih do 13ih. Moj bi si moral vzeti dopust, vendar trenutno nikakor ne bo šlo, saj je v službi nastopil novo funkcijo.
A velja tista šola za bodoče očete?

Ena je pisala o zajčku. Živa groza. Lani septembra je meni umrl pritlikavi koštrunček Lordi. En teden sem hodila okoli kot zombi. Zdaj pa imam spet pritlikavo koštrunko Timy - od tod imeuser posted image . Joj, te živalce. Imam še dva razcartana mucka, ne vem kako jima bo všeč, da ne bosta več na prvem mestuuser posted image

No, sem se pa razpisala za vse nazajuser posted image  Če se še kaj spomnim, pa se oglasim.

Pobožajte bušije in se prekrasno imejte.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.10.2008 18:22:13   
Čebel@
timy.......te čist zastopimo da imaš toliko  obveznosti.........user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako veliko user posted image .....komi čakam da imam naslednji pregled da vidim kok je naš  user posted image  že kej zrastel........na morfi je bila težka 350g(res je bolj mejčkena)user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
29.10.2008 18:58:53   
timy
Majchy23: moja je imela na morfologiji 380g, pa je do zdaj toliko pridobila na težiuser posted image . Morfologijo sem pa imela 23. 9.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
29.10.2008 19:02:05   
cati
timy tvoja pupa je pa že velika.

Punce sam toliko da ne pozabite jaz grem še samo jutri delatuser posted image user posted image

Saj vem da sem tečna samo vsseenuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
29.10.2008 19:03:47   
claud
Punce neki me zanima....
A ma kakšna mogoče že Braxton-Hicksove popadke?!
Sj sm brala da je to čist normalno, ampak sj niti ne vem al je to to al kajuser posted image
Tko se mi zdi da mam včasih trd trebuh pa je (se mi zdi) drugač kot da se mala naguzi pa bunko nardi.
Al ma pa mala vedno manj prostora pa se vsakič drugač čuti....

timy-lepo da si se oglasla pa user posted image user posted image za morfo!!!

majchy- ja tvoj user posted image je pa zihr v tem času kr zrastu.....če bo pa zdravo drobčkan bo pa tud čist ok, pa bo mogoče kj laži rodit....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
29.10.2008 19:05:28   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: cati

timy tvoja pupa je pa že velika.

Punce sam toliko da ne pozabite jaz grem še samo jutri delatuser posted image user posted image

Saj vem da sem tečna samo vsseenuser posted image

user posted image user posted image user posted image lepo da si tko veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
29.10.2008 19:05:54   
birdy
Majči, kokr sem jst za Strahovo slišala je dobra ginekologinja. In če bi blo karkol narobe bi že naredila paniko. Tko da nč se sekirat, je pač bolj drbčkan bebi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
29.10.2008 19:12:25   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Punce neki me zanima....
A ma kakšna mogoče že Braxton-Hicksove popadke?!
Sj sm brala da je to čist normalno, ampak sj niti ne vem al je to to al kajuser posted image
Tko se mi zdi da mam včasih trd trebuh pa je (se mi zdi) drugač kot da se mala naguzi pa bunko nardi.
Al ma pa mala vedno manj prostora pa se vsakič drugač čuti....

timy-lepo da si se oglasla pa user posted image user posted image za morfo!!!

majchy- ja tvoj user posted image je pa zihr v tem času kr zrastu.....če bo pa zdravo drobčkan bo pa tud čist ok, pa bo mogoče kj laži rodit....user posted image

Men tud občasno trebuh otrdi. Pa niti ne vem če so to te popadki. Tud pri Neli mi je, sam nisem vedla da so to ubistvu BH popadkiuser posted image  Matr, včas sem pa res mal trapastauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
29.10.2008 19:16:14   
claud
user posted image user posted image Sj tud jst ne bi nanje pomislila če ne bi na tistem nosečniškem koledarju pisal.user posted image
Je pa res da se mi zloooo velik stvari dogaja res približno po tem koledarju (najbolj značilni znaki). Očitno sm po učbeniku narjena....al kako bi se temu rekl....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
29.10.2008 19:17:32   
brkn83
čao punce.

Vidim, da ste zopet pridno čvekale. Ker nisem do sedaj imela časa, da vas preberem vas bom zdej za nazaj. Sam sem rekla, da se vam prej malo javim in vas pozdravim.

No danes sva imela kar naporen dan. Najprej zjutraj hitro na predavanja, nato domov in kuhat kosilo, potem pa mal po trgovini, sva namreč kupovala nov računalnik in sva ga tudi kupila. Jutri greva le še po en printer. Namreč nam je strela vse uničila, pa sva kr neki časa sedaj iskala kaj bi kupila in se končno odločila.

zdej vas grem pa mal brat, pa se še slišimo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
29.10.2008 19:23:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Majchy23: moja je imela na morfologiji 380g, pa je do zdaj toliko pridobila na težiuser posted image . Morfologijo sem pa imela 23. 9.
po je še šansa da smo mi tudi toliko velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.10.2008 19:29:15   
Čebel@
cati.......se veselimo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
claud....ja upam da bo lažje roditi ker imam jaz zelo nizek prag bolečine.....drugač pa meni že nekaj tednov otrdeva trebuh in spijem pol tablete magnezija in je okuser posted image
biry.....ja strahova je res dobra in upam da bi mi res povedala če bi bilo karkoli narobe........sploh se pa ne sme mislit na to da karkoli ni okuser posted image
brkn.....žal mi je za srelo,imata pa vsaj nov računalnik.....midva bova kupila prenosnik ker tale že malo nagaja(ga leta hecajo)user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.10.2008 19:30:03   
brkn83
Vidim, da je bilo danes nekaj govora okoli srečanja. No js predlagam petek ob 17.30, kaj pravite pa ve?

2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE
Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan ?????  prideta, a ne?user posted image
3. .........................

zdej pa je najboljš, da naredimo en seznam, tako bomo lažje vedele kdo pride in kdo ne. Prosim, vas, če se lahko same daste na seznam, ker včasih se mi ne da za nazaj brati in bom potem gotovo katero pozabla, pa je lahko potem užaljenauser posted image .
Upam, da vas ne prosim preveč!!!!user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.10.2008 19:33:38   
claud
Pr men je pa prag bolečine zlo pogojen tko da pojma nimam kako bo pr porodu....user posted image
Pr zobarju mi ni panike, ko mi morjo pa kri vzet oz. kakorkoli iglo zapičt u kožo sm pa čist fertik. 1.000.000 izgovorov bi najdla zakaj ne bi mogla it....pol pa si rečem:treba da bo z malo pa mano vse ok, pol se pa s težkim srcem spravm tud tja....user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.10.2008 19:37:02   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

po je še šansa da smo mi tudi toliko velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Skoraj sigurno. Na nuhalni mi je Strahova dejala, da je bolj drobcena, zdaj pa kar fajn napredujeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.10.2008 19:39:39   
timy

Pr men je pa prag bolečine zlo pogojen tko da pojma nimam kako bo pr porodu....user posted image
Pr zobarju mi ni panike, ko mi morjo pa kri vzet oz. kakorkoli iglo zapičt u kožo sm pa čist fertik. 1.000.000 izgovorov bi najdla zakaj ne bi mogla it....pol pa si rečem:treba da bo z malo pa mano vse ok, pol se pa s težkim srcem spravm tud tja....user posted image user posted image

Tudi pri meni je prag bolečine čisto različen, vendar ravno obratno kot pri tebi; igel se niti najmanj ne bojim; zobarja pa se bojim kot hudič križauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.10.2008 19:43:30   
Čebel@

Tudi pri meni je prag bolečine čisto različen, vendar ravno obratno kot pri tebi; igel se niti najmanj ne bojim; zobarja pa se bojim kot hudič križauser posted image
jest se tud bojim zobarja k user posted image  križa,ko pa grem dat kri pa tko zmrznem da najprej ne najde žile potem pa ko jo najde pa kri ne tečeuser posted image user posted image user posted image
timy....a maš ti tud strahovo....midva bova verjetno imela user posted image  pa še oba sva bolj  mejhna tko da ni za pričakovat da bo user posted image  full velik

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.10.2008 19:44:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Vidim, da je bilo danes nekaj govora okoli srečanja. No js predlagam petek ob 17.30, kaj pravite pa ve?

2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE
Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan ?????  prideta, a ne?user posted image
3. .........................

zdej pa je najboljš, da naredimo en seznam, tako bomo lažje vedele kdo pride in kdo ne. Prosim, vas, če se lahko same daste na seznam, ker včasih se mi ne da za nazaj brati in bom potem gotovo katero pozabla, pa je lahko potem užaljenauser posted image .
Upam, da vas ne prosim preveč!!!!user posted image

Brkn, jst v petek ne morem. Če pa bo slučajno v soboto kot se je tud neki govoril pa pridem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.10.2008 19:46:58   
claud

Tudi pri meni je prag bolečine čisto različen, vendar ravno obratno kot pri tebi; igel se niti najmanj ne bojim; zobarja pa se bojim kot hudič križa

jaz se mela zadnjič pregled za sladkorno, pa je bla ena nosečnica pred mano k je mogla dat kri, pa pride ven pol sm pa čist pobledela k sm vidla da so ji na dveh mestih vzel kri, še na zapestju....in res sm mislila da bom skup padla...joj katastrofa....no pol je men sam enkrat,pa še kr čakam da me še enkrat prelukna, pa je rekla sestra: to bo to!! jst pa njej : O hvala bogu!!user posted image user posted image user posted image sm jo kr mal nasmejalauser posted image

Pa za tisto glukozo so tud vse govorile kok je to težko popit, k je tooook sladko, sm pa dobila mal bl sladko cedevito.user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.10.2008 19:52:32   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jest se tud bojim zobarja k user posted image  križa,ko pa grem dat kri pa tko zmrznem da najprej ne najde žile potem pa ko jo najde pa kri ne tečeuser posted image user posted image user posted image
timy....a maš ti tud strahovo....midva bova verjetno imela user posted image  pa še oba sva bolj  mejhna tko da ni za pričakovat da bo user posted image  full velik

Mene pa ni strah dajanja krvi, ampak tudi pri meni skoraj nikoli ne najdejo žile in zadnjič kri tudi ni teklauser posted image

Ne, nimam Strahove, samo na nuhalni sem bila pri njej.  Tudi midva pričakujeva punčko, jaz sem bolj drobna, moj pa je velik 195 cm in bolj krepak. Upam, da bo dojenčica bolj po meni, da bom laže rodilauser posted image  Moj je ob rojstvu tehtal 4500g in bil velik 55 cm user posted image  To je pa res ogromen otrok. Jaz pa 2860 g in 47 cm. No, če bo pa po njemu, se bom pač morala še dodatno potruditiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.10.2008 19:54:10   
birdy

Tudi pri meni je prag bolečine čisto različen, vendar ravno obratno kot pri tebi; igel se niti najmanj ne bojim; zobarja pa se bojim kot hudič križa

jaz se mela zadnjič pregled za sladkorno, pa je bla ena nosečnica pred mano k je mogla dat kri, pa pride ven pol sm pa čist pobledela k sm vidla da so ji na dveh mestih vzel kri, še na zapestju....in res sm mislila da bom skup padla...joj katastrofa....no pol je men sam enkrat,pa še kr čakam da me še enkrat prelukna, pa je rekla sestra: to bo to!! jst pa njej : O hvala bogu!!user posted image user posted image user posted image sm jo kr mal nasmejalauser posted image

Pa za tisto glukozo so tud vse govorile kok je to težko popit, k je tooook sladko, sm pa dobila mal bl sladko cedevito.user posted image user posted image

Hecne ste babnceuser posted image
Jst se ne bojim igel niti mal, zobarja pa se. Sem se ga celo na smrt bala, zdej k mam pa tega privatnika me je pa čist mejčken strah, glih tko za vzorec, da ne pozabim kaj je strah pred zobarjem.
Sam res, tista glukoza se tud mn ne zdi nč hujšga, sej je čist dobrauser posted image  Nej počakajo da mam spet kako tardečo po porodu, pa mi takrat tist dajo, je bom na litre spilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.10.2008 19:54:42   
timy

Na zapestjuuser posted image  Groza!!!

Je meni tudi kolegica rekla, da tisto res ni tako hudo za popiti, pa še ta mala je potem imela akcijo v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.