Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (29.10.2008 13:14:38)
|
Drage čvekice, dober dan. Naj vas malo pokomentiram: brdy in rebeka - kako ste kaj danes? petrap in claud - kako sem vesela za vaju, da imata manj kot 100 dni do konca katjuša - res si bila pridna, če ti je tvoj sušilca kupu. Jaz si ga že en čas želim, Ma očitno bo treba še malo počakat. akvalina - kako ste pridni, da se z Žanom toliko ukvarjate. Upam, da bo tudi pri nas tako. tanci - lepo, da si doma. Upam samo, da ti dan ne bo prehitro minil. petrap - nad službo se lahko pritožuješ kolikor hočes, saj izmenjavi mnenj, razpoloženj je ta del foruma tudi namenjen. cati - zdej, ko boš doma, se razvajaj. sunny - naj držijo tvoje besede, da otročki počakajo v trebuhu do februarja. In, ja, očetovski se rihta po porodu. A si videla, koliko prispeva naša občina za novorjenčka v letu 2007. Upam, da bo tako tudi v 2008. brcike - moj otroček se cel dan nekaj premetava, brca, razteguje, ko pa zvečer da moj roko gor na trebuh je pa mir. Verjetno si misli: "bulši, da dam mir, tastari je tle." [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|