tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (9.10.2008 8:01:29)
|
Dober dan!!!!!! Jaz pa danes kar žarim od dobre volje in spanca - ja, prav ste slišale. Lana se je samo 4x zbudila ponoči - posledično je že od pol šestih pokonci, ampak... Je tko dobre volje, se igra in sama zabava... Zajtrk sem že pojedla, tudi kavico spila in zdej se ji bom pridružila pri valjanju po tleh. Sicer že celo juto ugotavljam, kaj smo včeri počeli drugače, pa nisem dost pametna. In ne, nismo pridelali zobkov. Sploh še nič ne kaže, da bi se kej pripravljalo, ni nič otečeno. Joan, jaz sem puzzle kupila v šparu, 25 kom za 15 ali 16 evrov. So pa črke. Še od mene čestitke tudi Tii za pol leta, čeprav z malce zamude. Joj, Trnuljčica, kar čimprej pejta k alergologu, da boš vsaj vedela, pri čem si. Big mamma, maš prav, ne smemo komplicirat. sej naša je že kar velik jedec in poje praktično vse, kar ji daš v usta, bom pa jutri poskusila s piščančkom. Če ji bo všeč. Sicer ga bo pa dobila čist malo. Evo, zdej pa šibam, se je začela jezit, ker je sama.... Vsem skupaj želim en živopisan in prijeten jesenski dan!
|
|
|
|