katka28 -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (3.10.2008 12:52:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Joj, moram vam hitro nekaj napisat. Ko so bili sosedje na morju, sem rihtala njihovega mačkona in po nekaj dneh mi je od silne hvaležnosti začel na prag nositi darila - napol pojedeno miš, napol pojedenega voluharja, celo miš... in to se je nadaljevalo tudi potem, ko so bili gazde že nazaj - sem pobirala in metala v smetnjak - pa izgleda to ni bilo v redu, ker mi je sedaj začel nosit še žive - sedi pred pragom s tisto golaznijo pod taco ali v gobcu in ko stopim ven - približno ve, kdaj grem v šolo - spusti - najbrž želi, da bi se še jaz malo šla lovca - in potem se te revce skrivajo v grmičke pred hišo in maček skače po njih, da bi zadevo spet ujel.... in prejle odprem vrata in proti meni teče zajetna podgana - sem hitro zaprla vrata, da ni šla noter - jao, maček, nam bo res še kaj noter prinesel - pa mu lepo govorim, da so računi že zdavnaj poravnani in da naj mirno začne nosit spet gazdarici, ha ha Uff to pa mas potem dobrodosljice, vidis si mu ze prevec dobro kuhala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se dobro, da nisem ljubitelj mackonov in jih od dalec opazujem tako, da za enkrat ne dobivam kaksnih taksnih dobrodoslic pred vrata. Je pa res, da sosedov mackon vsak dan pridno lovi miske po nasem travniku. Sem mu pa ze rekla, naj se raje na krte spravi, ki nam zelenico unicujejo...
|
|
|
|