JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (1.10.2008 0:26:06)
|
Živijo! No, napočila je moja ura javljanja, ha ha, pa sem tu. Sem se nekaj trudila pa brala za 2 dni nazaj, pa je bilo bolj površno, tako da ne mi zamerit, če sem kaj prezrla. No, kar sem si zapomnila - Srečka - zrihtajta jutri tisto preiskavo, če že pač mora bit, pa naj bodo izvidi odlični. Držim pesti za vaju, pa javi, ko boš kaj vedela. Majček in Brina sta pa torej eni smrklji, dajta se čim prej pozdravit. Pa lepe slikice sta naredili. Ketrin - dobro opravita jutri, pa držim pesti, da bo Kaja potem bolje spala. Krista - si se pa zagnala v fiskulturo kaj, bravo zate, pa ne pretiravat. Posadka - sem si te kar predstavljala, kako po forumu iščeš svoj post, ha ha. Pa trgatev in obiranje sadja je bilo hitro opravljeno, ko je bilo toliko pridnih rok na delu, kaj. Novopečena - a si našla kakšnega računalničarja? Morda pa katera od deklet zna ali pa pozna koga, ki zna - namreč kopirat kupljene DVDje, ki imajo zaščito? NiLe - te tvoje bolečine se pa že kar vlečejo, no. Pa kaj - a sploh nimajo ideje, kaj bi lahko bilo ali kak? Eh, ti želim, da se to počasi neha, pa karkoli že je. No, zdaj bom šla pa še jaz počasi spat.
|
|
|
|