lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (15.11.2008 0:01:28)
|
Hej! Sem prišla mimo, da ugasnem računalnik... pa babji fribec deluje in sem morala še prebrat... Krista... fajn zabavo s pucanjem :-))) Srečanje v MB... saj obstaja velika verjetno, da me ne bo... samo za 24.11. se kakže ena majhna verjetnost... bo moral nekdo na Štajersko it fureš dvignit... pa bi morda bila to jest :-))) Če bi bilo vreme OK, zakaj pa ne?! Babe... prav predstavljam si vas danes na plavanju... Kam pa je šla Ketrin? Jabček... ti se pa dobro spočij... pa imejte krasen vikend. Jaz se dostikrat spomnim tvojega predloga za izlet na Ptuj... če nas kdaj prime, te pokličem, pa gremo skup? Trnuljčica... super za nakup stolčka. Upam, da bo ponosni uporabnik veselo užival v vožnjah :-) Pa drugače, ste kaj bolje? Nile... saj ne vem, morda se spomnim samo lepih trenutkov, ko je enkrat tišina hiši... tudi naša dva imata faze, veš. ''On je mene uščipnil'', ''ona je mene''... pa ju spodim v sobo in pravim, da ne smeta prit ven, dokler se ne zmenita... Hitro pride, pa hitro gre. Se mi zdi, da bosta vedno ena taka tekmeca. Ona njega posnema in kje že tudi dohituje. Sploh ta teden večkrat pohvalim tudi ta velikega: češ, da on vedno orje ledino, pa se mora vse črke prvi učit, pa računat... ta male ga pa samo posnemajo... pa se mu potem malo fino zdi. Drugače pa ja... sta tudi naša dva ravseljna... Evo... sedaj pa že MM pravi, da je cajt :-) Lahko noč vsem.
|
|
|
|