JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (19.10.2008 23:52:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Jabček, ti sam peci... pa naj rata. Saj veš: ljubezen gre skozi želodček. Jaz se v kuhinji sam še pri kakšnih sladkarijah izkažem, pri redni kuhariji sem bolj kot ne že sita sama sebi. Sva pa z MM letos sklenila, da mi bo on naredil menije, jaz pa bom samo kuhala... No, lepa reč: prejšnji teden mi je prinesel za dva tedna - očitno je bil prejšnji teden res obupen, hihi. Meni je tudi kuhanje eno tako nehvaležno opravilo - najprej razmišljaš, kaj skuhat, da bodo vsi jedli, potem nabavljaš, pa kuhaš, potem se za mizo z otroci kregaš, potem počistiš kuhinjo... in čez nekaj ur so vsi spet lačni in o tvojem trudu ni več sledu... pa v osnovi rada kuham, tudi kake novitete rada preizkušam, a tako, da imam čas in potem zadovoljne jedce. Da pa hitiš, pa vmes malega zabavaš, pa večje miriš, pa skačeš sem in tja, potem pa kdo zamuja, pa se vse hladi... pol se pa kakšen kaj zmrduje in 'ni lačen'... hvala lepa... bolje se je s petami v rit tolčt, kot je rekla moja stara mama...
|
|
|
|