Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 24.9.2008 16:14:04
|
|
|
|
eya
|
Mako, ne makro majčke. Vse so bombažne, samo malo drugače je obdelan. Jaz nisem imela teh majčk, ker so ponavadi na trakce, pa se mi ni zdelo praktično. Pri nas so se najbolj obnesli bodiji na preklop, s pritiskači.
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 24.9.2008 16:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za tako hitre odgovore!
|
|
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 10:06:10
|
|
|
|
tamala_82
|
Majčke nam nikoli niso potegnile, pa naj bodo mako ali tetra. Bodiji so veliko bolj praktični. Na začetku na preklop, da ne rabiš vleči čez glavico, kasneje pa navadne. Pa še zdej nismo pristaši majčk ... očitno bodo pri nas bodiji vedno zakon
|
|
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 10:43:56
|
|
|
|
majči22
|
Jest pa majčke zelo veliko uporabljam, lahko rečem da jo ima vedno gor. Men so zelo praktične. Oblečeno jo imam nad bodijem spodaj pa hlačke in po potrebi še nogavičke oziroma copatke.
|
|
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 10:50:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82 Majčke nam nikoli niso potegnile, pa naj bodo mako ali tetra. Bodiji so veliko bolj praktični. Na začetku na preklop, da ne rabiš vleči čez glavico, kasneje pa navadne. Pa še zdej nismo pristaši majčk ... očitno bodo pri nas bodiji vedno zakon Enako, če je imela trikrat v 4 mesecih majčko gor pol je ogromno , smo tudi bolj pristaši bodijev.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2008 12:45:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 20:14:44
|
|
|
|
Kaja08
|
Tudi mi smo majčke oblačili samo v porodnišnici, potem pa bodije na preklop - so zakon!
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 20:29:16
|
|
|
|
kaya2007
|
mi teh majčk nikoli nismo uporabljal, sploh so vse te stvari, ki se zavezujejo s trakci bolj tema, pa res je da so bodiji veliko bolj praktični.
|
|
|
|
RE: Tetra majčka, makro majčka??? 25.9.2008 21:02:21
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Tudi mi smo majčke oblačili samo v porodnišnici, potem pa bodije na preklop - so zakon! mi enako. mogoče te majčke bolj prav pridejo tistim, ki morajo široko povijat zarad kolkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?