katarinas -> RE: VOZIČEK (30.9.2008 20:48:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Me zanima, če košara pa take lupinica pašejo na vsa ogrodja od Jane, ker imam star model 4 leta, zdaj se točno ne spomnim kateri Jane, ima pa tako smotano ozko dolgo lupinico, ko je ne moreš dat v avto, razen zadaj, zelo nepraktična. Zato me zanima, če se da dokupit drugo lupinico, če katera ve? LP Jaz sem kupila nov voziček decembra lani, košaro oz. avtosedež (tisti, ki spreminja naklon) sem si pa hotela sposodit od kolegice, ki ima starejši voziček Jane (pribl.3 leta starega). Ampak glej ga šmenta, košara ni pasala gor!!! Ker ima čisto različne nastavke. Je pa ta kolegica potem iskala še lupinico za svoj voziček in jo je dobila, so imeli še iz stare zaloge. Tako da ja, da se dobiti, če ima trgovina še kaj na zalogi, od novejših modelov pa žal ne paše gor. Je pa tudi meni bil ta avtosedež oz. košara nepraktična za v avto, ker v bistvu paše samo v enoprostorce, ki imajo daljše pasove za privezovati, mi je pa nismo mogli privezat. Za na voziček mi je bila pa super.
|
|
|
|