prekinitev 4 urnega dela (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

_andreja_ -> prekinitev 4 urnega dela (24.9.2008 11:26:21)

rada bi prekinila 4 urno delo, da bi mi ponovno začela veljati stara pogodba, me zanima če morem poslati kakšno vlogo, prošno ali se to lahko kar ustno dogovorim? če je katera prekinila bi bila vesela njenega odgovora. ali pa če katera tko ve. Ali se potem ponovno podpiše pogodba ali ne vem kaj????

lutka -> RE: prekinitev 4 urnega dela (24.9.2008 12:45:41)

OJ!

Svojemu delodajalcu moraš napisti prošnjo, da bi prekinila 4 urno delo, potem pa moraš še na CSD in tudi tam povedati oz. neseš novo pogodbo, da ti potem center preneha s plačevanjem, razlike 4 ur.

Pri meni smo se kar hitro dogovorili in tudi na centru niso nič komplicirali.

lp

Lu -> RE: prekinitev 4 urnega dela (24.9.2008 13:02:16)

Verjetno je tudi aneks k pogodbi dovolj, da se iz 4 urnega dela spremeni v 8 urnega. In obvezno odnesti na CSD, ja.

_andreja_ -> RE: prekinitev 4 urnega dela (24.9.2008 13:24:08)

kako pa naj natipkam prošno za prekinitev....

_andreja_ -> RE: prekinitev 4 urnega dela (24.9.2008 13:53:40)

ZADEVA: Vloga za prekinitev pogodbe dela s krajšim delovnim časom zaradi starševstva

Spodaj podpisana **** stanujoča  ****   Radeče z EMŠO št.: tralala   prosi za prekinitev pogodbe o zaposlitvi s krajšim delavnim časom 25 ur tedensko. Zaposlena sem za nedoločen čas od 10. 01. 2006 dalje na delovnem mestu prodajalec – blagajnik 403. Pogodba o zaposlitvi s krajšim delavnim časom zaradi starševstva je začela veljati dne 01. 10. 2007. Prosim če se lahko pogodba o zaposlitvi s krajšim delovnim časom prekine in začne veljati prvotna pogodba s polnim delovnim časom od 01. 10. 2008 dalje.

hvala za razumevanje....

A je tole o.k.?

Stran: [1]