Sulfinija -> V ČETRTEK NAJSREČNEJŠI DAN NAJINEGA ŽIVLJENJA!!! (14.3.2005 15:24:29)
|
Pozdravljene punce!!! Joj,zunaj lepi sonček sije prava pomlad in tudi v najinih srcih je danes prava pomlad izvdela sva najlepšo novico kar se je le da. Danes imela zadnji uz pred inseminacijo.Ne boste verjele jutri zvečer ob šestih moram v zdravstveni dom,ker mi je sestra Marija dala injekcijo za domov in potem v sredop počivam doma in v četretek zjutraj ob 8.da mož :duda: in potem ob enih mi jo vstavijo,upam da bo uspelo kajti močno si želiva da bi končno dobila najino zelo,zelo,zelo željeno :duda:.Ko mi je sestra Marija predajala injekcijo je gledala najino kartoteko in mi še dala več upanja tako da je naravni uspeh 10-20% a midva imava upanja 99% da bo uspelo,če ne prvič opa vsaj drugič. Punce moje drage prijateljice držite za naju presti in za anjino :duda::duda::duda:,ter da bi tudi ve bile kmalu :nosecka::nosecka::nosecka: in bi ugledale vse fosilke naše :duda::duda::duda:. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|