puncica -> Ppralni stroj ne spere švica in dela lise... (24.9.2008 9:44:20)
|
Že dlje časa opažam da cote ki jih perem v pralnem stroju čist normalno ne izgubijo vonja po švicu, ravno včeraj je majica od moža tako smrdela, kot bi jo obešala neoprano. Pa pojma nimam kaj delam narobe, zakaj bi mi cote še vedno po švicu smrdele, a je prašek kriv, stroj, program,...? Kaj naj naredim, temnih cot pa tud ne morem na 60 prat, prašek sem že 3× zamenjala pa isto. Ravno tako imam problem ker mi stroj dela na cote lise, take bele črte kot se prašek nebi dost spral ampak fora je da uporabljam vedno tekoči prašek, da imam naštiman regulator čistosti vode, tako da se mora urnk sprat, cote tud ne nabijem v stroj da bi kr postran stal ampak jih dam noter normalne količine tam do 3/4 stroja. Filter smo gledal je čist čist, prašek sem menjala, mehčalca sploh ne uporabljam, ja pa to se pojavlja tako na belih (pranje 90°) kot na barvnih in temnik (pranje na 40°) Obupana sem nad temle pranjem, ker mi vedno tanajlepše cote zasvinja, al pa smrdijo po švicu. Hvala za nasvete. Ja še to stroj je star ene 2-3 leti je pa gorenjev.
|
|
|
|